Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2011

Εμβόλιο του Κίτρινου Πυρετού προκαλεί παραισθήσεις και είσοδο σε ψυχιατρείο

Ο άνθρωπος του BBC στην Ελλάδα έγινε ψυχωτικός και πίστευε ότι ήταν ο Ιησούς μετά από εμβολιασμό για τον κίτρινο πυρετό
Από CHARLOTTE EAGAR
ΠΗΓΗ DAILYMAIL
 
Η τρομοκρατημένη σύζυγος του βετεράνου δημοσιογράφου Malcolm Brabant αγωνίζεται τωρα εναντίον ενός φαρμακευτικού γίγαντα για να αποκαλύψει τα αποτελέσματα της έρευνάς της για την υπόθεση.Είναι ένας από τους πιο αξιοσέβαστους δημοσιογράφους του BBC και ο ανταποκριτής του BBC στην Αθήνα.
Οι τηλεθεατές ήταν μπερδεμένοι επειδή δεν υπήρχε κανένα σημάδι του Malcolm Brabant κατά τη διάρκεια των ταραχών που προκλήθηκαν από την ελληνική οικονομική κρίση.Ο αξιοσέβαστος Malcolm Brabant ήταν στην Αθήνα ο ανταποκριτής του BBC - αλλά δεν ήταν σε θέση να κάνει ανταποκρίσεις για τις ταραχές στην ελληνική πρωτεύουσα λόγω της ασθένειάς του.
Η Mail on Sunday αποκάλυψε ότι η απουσία του από την οθόνη νωρίτερα του έτους οφειλόταν σε μια ακραία ασθένεια μετά από εμβολιασμό για τον κίτρινο πυρετό. Μέσα σε λίγες ώρες από τη λήψη του εμβολίου ο κ. Brabant ανέβασε πυρετό και η κατάστασή του επιδεινώθηκε ραγδαία.
Έγινε ψυχωτικός, ευερέθιστος συναισθηματικά και χαιρετούσε τις τηλεοπτικές εικόνες των στρατιωτικών κατά τη διάρκεια του Βασιλικού Γάμου και πίστευε ότι ήταν ο Ιησούς. Αυτός και η οικογένειά του πιστεύουν ότι το  εμβολιο STAMARIL που έλαβε ήταν μολυσμένο.
Ο κ. Brabant, 55 ετών, βραβευμένος βετεράνος της πολιορκίας του Σεράγεβο, βρίσκεται σήμερα σε νοσοκομείο στην Κοπεγχάγη, την πόλη καταγωγής της συζύγου του, με τις μεγαλύτερες πωλήσεις στη Δανία ως συγγραφέας την Trine Villemann.
          H σύζυγος του κ. Brabant, η Κα Trine Villemann προσπαθεί τώρα να αποκτήσει τα αποτελέσματα της έρευνας.Ο Brabant πήρε το εμβόλιο, τον Απρίλιο στο Κέντρο Εμβολιασμου Ανατολικής Αττικής στην Αθήνα στο πλαίσιο της προετοιμασίας του για ένα ταξίδι εργασίας στην Ακτή Ελεφαντοστού στη Δυτική Αφρική. Μέσα σε λίγες ώρες από την ένεση, η θερμοκρασία του αυξήθηκε στους 40 οC.
H Κα Villemann είπε: «Μέσα σε δύο ή τρεις ώρες, έτρεμε και ριγούσε.Όλο το κρεββάτι ταρακουνιόταν. Ήταν φοβερό». Ανέπτυξε αϋπνία έγινε οξύθυμος και ανήσυχος. Μετά από επτά ημέρες, έγινε δεκτός σε ένα ιδιωτικό νοσοκομείο στην Αθήνα, όπου άρχισε να υποφέρει από παραισθήσεις.«Έγινε ψυχωτικός», είπε η σύζυγός του. «Ξεκίνησε όταν οι γιατροί δεν μπορούσαν να κατεβάσουν τον πυρετό. Γλίστρησε σε κατάσταση όπου δεν μπορούσε να συνδεθεί με την πραγματικότητα.Βλέπαμε το βασιλικό γάμο στο νοσοκομείο στις 29 Απριλίου και άρχισε να κλαίει με αναφιλητά και να χαιρετά όποιον έβλεπε με στρατιωτική στολή ».Το επόμενο βράδυ, η κα Villemann έλαβε μια κλήση από τον σύζυγό της, ο οποίος έκλαιγε και ήταν πεπεισμένος ότι ήταν ο Ιησούς.”Ήμουν απολύτως τρομοκρατημένη», είπε. «Προσπαθούσα να τον κρατήσω στο τηλέφωνο, ενώ έστελνα μηνύματα  για να τον πάνε στο δωμάτιό του αμέσως.”Όλο αυτό έγινε μπροστά στον δωδεκάχρονο γιο του ζευγαριού, Lukas. «Ήξερε τώρα ότι ο μπαμπάς ήταν σοβαρά άρρωστος». «Ο σύζυγός μου δεν είχε ποτέ οποιαδήποτε ψυχική ασθένεια πριν από αυτό. Δεν υπάρχει ιστορικό ψυχικής νόσου στην οικογένειά του. Το έχω ελέγξει ».
Ο κ. Brabant είχε δύο ακόμη ψυχωσικά επεισόδια από τον Απρίλιο. Ανέρρωσε και επέστρεψε στην εργασία του, αλλά είχε μια υποτροπή τον Ιούλιο που τον έστειλε σε ένα ψυχιατρικό νοσοκομείο στη Βρετανία.Το BBC κατέβαλε τους ιατρικούς λογαριασμούς του για τη θεραπεία του στην Αθήνα, αλλά ο ίδιος κατάφερε να κρατήσει μόνο περιστασιακές αναφορές κατά τη διάρκεια των τελευταίων μηνών.
Αυτός και η οικογένειά του μεταφέρθηκαν στην Κοπεγχάγη το φθινόπωρο, και ένας νέος ανταποκριτής του BBC, ο Μαρκ Lowen, έχει αποσταλεί στη θέση του.
Ο κ. Brabant μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και πάλι στις 8 Νοεμβρίου. Τους τελευταίους δύο μήνες απέκτησε  αρκετούς θρόμβους αίματος στους πνεύμονες του.
Την περασμένη εβδομάδα, η κ. Villemann ξεκίνησε μια αίτηση στο διαδίκτυο σε μια προσπάθεια να επιστήσει την προσοχή στα δεινά του συζύγου της και να πείσει τη Sanofi Pasteur, το γαλλικό φαρμακευτικό γίγαντα που παράγει το STAMARIL, να μοιραστεί τις λεπτομέρειες της εσωτερικής της έρευνας για την υπόθεση.
Η Κα Villemann, η οποία γνωρίστηκε με το σύζυγό της κατά τη διάρκεια της πολιορκίας του Σεράγεβο όταν ήταν παραγωγός τηλεόρασης, δήλωσε: «Με έχουν αγνοήσει για μήνες μέχρι που άρχισα αυτή την καμπάνια στο διαδίκτυο και το petition. Απλώς είπαν ότι το εμβόλιο ήταν μια χαρά. "
Η υπόθεση εγείρει ανησυχητικά ερωτήματα για τις δεκάδες χιλιάδες που παίρνουν το εμβόλιο για τον κίτρινο πυρετό κάθε χρόνο. Είναι υποχρεωτικό για την έκδοση βίζας για παρά πολλές χώρες, συμπεριλαμβανομένων των περισσότερων της Αφρικής.

Η Κα Villemann πρώτα έγραψε, στην Sanofi Pasteur τον Μάιο. Στις 19 Μαΐου, έλαβε ένα e-mail που την διαβεβαίωνε ότι η παρτίδα του εμβολίου είχε «περάσει με επιτυχία όλους τους τεχνικούς ελέγχους ποιότητας πριν από την κυκλοφορία του στην Ελλάδα». Η εταιρεία ζήτησε από τη κ. Villemann ιατρικές λεπτομέρειες για το πρόβλημα του συζύγου της και αυτή έδωσε την άδεια να έρθουν σε επαφή με τους Έλληνες γιατρούς του.
Η εταιρεία εξέδωσε μια ανακοίνωση τον περασμένο μήνα, λέγοντας: «Μετά από προσεκτική έρευνα σε όλες τις ιατρικές πληροφορίες που αποκαλύφτηκαν σε εμάς μέχρι τον Ιούλιο του 2011, δεν ήμαστε σε θέση να συγκεντρώσουμε αποδείξεις για την ύπαρξη αιτιώδους σχέσης μεταξύ της υπόθεσης εμβολιασμού του κίτρινου πυρετού STAMARIL και των αναφερθέντων ιατρικών συνθηκών. "
Αλλά ο Αθηναίος γιατρός του κ. Brabant, δεν άφησε στην οικογένειά του, την παραμικρή αμφιβολία ότι η κατάστασή του δεν ήταν αποτέλεσμα του εμβολίου. Η Κα Villemann ρωτά: «Τι έχει η Sanofi Pasteur πραγματικά διερευνήσει; Και γιατί δεν θέλει να το μοιραστεί μαζί μας; Ήταν αποθηκευμένα σωστά; Τα είχαν διαχειριστεί σωστά; Ο Malcolm δεν μπορεί να θυμηθεί αν το εμβόλιο το πήραν από το ψυγείο ».
Ως αποτέλεσμα της αναφοράς της, η Sanofi Pasteur έχει ζητήσει  τις τελευταίες ιατρικές εξετάσεις για τον κ. Brabant.
«Συμπάσχουμε με την κατάσταση, αλλά για να κάνουμε αυτή την έρευνα θα πρέπει να έχουμε τη συγκατάθεσή τους για να προσεγγίσουμε τους γιατρούς του κ. Brabant », είπε ο Paul Hardiman, διευθυντής επικοινωνιας του Ηνωμένου Βασιλείου, ο οποίος δεν γνώριζε ότι η εταιρεία του είχε ήδη δει τα αρχεία του κ. Brabant μέχρι τον Ιούλιο. Η Sanofi Pasteur, λέει ότι περισσότερα από 300,000,000 δόσεις STAMARIL έχουν διανεμηθεί κατά τη διάρκεια των τελευταίων 25 ετών.
Η Κα Villemann είπε: «Το μόνο που θέλω πίσω είναι ο ευτυχισμένος, υγιής μου σύζυγός ».
Ένας εκπρόσωπος του BBC δήλωσε: «Ευχόμαστε στον Malcolm ταχεία ανάρρωση»
------------------------------------------------------------------------------------------------------
ΣΧΟΛΙΟ του episthmi
Η περίπτωση του Βρετανού δημοσιογράφου είναι άλλη μία στις χιλιάδες των περιπτώσεων που έχουν υποστεί τις παρενέργειες των εμβολίων , την ιερή αγελάδα των φαρμακευτικών εταιρειών.Ο εμβολιασμός για τον Κίτρινο Πυρετό είναι υποχρεωτικός γιά όσους θέλουν να ταξιδέψουν στις χώρες της Αφρικής και της Ασίας.Είναι το περίφημο κίτρινο βιβλιαράκι που θα πρέπει να συνοδεύει το διαβατήριο με την επικυρωμένη βίζα.
Για όσους δεν επιθυμούν να πάρουν το εμβόλιο αλλά και συγχρόνως να μπορέσουν να ταξιδέψουν με τη συνοδεία του κίτρινου διαβατηρίου , ότι έχουν λάβει το εμβόλιο, υπάρχει μια μικρή κερκόπορτα που μπορούν να χρησιμοποιήσουν. Τα περισσότερα εμβόλια σαν υπόστρωμα ανάπτυξης χρησιμοποιούν τα αυγά.Απαγορεύεται ΡΗΤΑ να εμβολιάζονται όσοι διαθέτουν αλλεργία στα αυγά , υπό τον φόβο του αναφυλακτικού σοκ.Έτσι λοιπόν εφοδιασμένοι με ένα πιστοποιητικό από ένα φίλο σας γιατρό , οτι διαθέτετε αλλεργία στα αυγά μπορείτε να προμηθευτείτε το κίτρινο βιβλιαράκι με την βεβαίωση ότι είστε αλλεργικοί στα αυγά.
Ένας πολύ καλός μου φίλος το υποστήριξε κατά την είσοδό του σε αφρικανική χώρα.Αφού βέβαια συμπλήρωσε το ειδικό έντυπο , ότι έλαβε γνώση των παρενεργειών και αφού πλήρωσε , δήλωσε στον γιατρό που προσπάθησε να του κάνει το εμβόλιο αλλεργία στα αυγά , με αποτέλεσμα ο γιατρός να του σφραγίσει το κίτρινο βιβλιαράκι με το πολυπόθητο σήμα ότι έλαβε το εμβόλιο.Φυσικά είχε προηγηθεί μία πληρωμή επί του εμβολίου κοντά 90 ευρω.

1 σχόλιο:

 1. ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΤΡΟΜΟΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΣ!

  α) Λόγω της απίστευτης προπαγανδιστικής επίθεσης που μας γίνεται από τους βαλτούς τρομοεμβολιαστές, δεν πρέπει να πιστεύουμε τίποτα, ούτε αυτά που γράφονται σε αυτό το μήνυμα, αλλά αντίθετα, να ΕΞΕΤΑΖΟΥΜΕ ΟΛΕΣ τις πληροφορίες, με ηρεμία και κοινή λογική.
  β) Παραπληροφορούν και τρομοκρατρούν με ψέματα για τα εμβόλια και έπειτα κατηγορούνε ως συνομοσιωλόγους όσους εκφράζουν αντίθετη άποψη!
  γ) Το Α και το Ω στο θέμα της ΑΠΑΤΗΣ των εμβολίων είναι το εξής:
      ΔΕΝ υπάρχει κανένας ιός που να προκαλεί οποιαδήποτε αρρώστια.
      ΑΝ υπήρχε, θα έπρεπε οι Αρμόδιες Αρχές (Υπουργείο Υγείας, ΚΕΕΛΠΝΟ, Ιατρικοί Σύλλογοι) να μας παρουσιάσουν επίσημα τις επιστημονικές αποδείξεις, πράγμα που δεν κάνουν, επειδή ΔΕΝ υπάρχουν. Ορισμένοι γιατροί, παραπέμπουν κατά καιρούς σε διάφορες δημοσιεύσεις, οι οποίες όμως απεδείχθησαν αέρας κοπανιστός, από ΟΣΟΥΣ τις μελέτησαν.

     Αν λοιπόν δεν υπάρχουν παθογόνοι ιοί, ενάντια σε ΤΙ γίνονται οι αντίστοιχοι εμβολιασμοί;
  Στην πραγματικότητα παραμυθιαζόμαστε με ένα ψέμα (ιός) και έπειτα δηλητηριαζόμαστε με εμβόλια.
  ΣΥΣΤΑΣΗ: Σταματήστε να ασχολείστε με τις παρενέργειες και αρχίστε να ζητάτε ΕΠΙΣΗΜΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΩΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΝ (ΑΝ υπάρχουν...) από εκείνους που σας τρομοκρατούν.
     Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες εδώ: http://eleftheri-epistimi.blogspot.gr/2009/08/blog-post_30.html

  ΠΩΣ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΩΝ ΒΑΛΤΩΝ ΤΡΟΜΟΕΜΒΟΛΙΑΣΤΩΝ!

  1. Σε όλο το ίντερνετ και σχεδόν σε όλα τα βιβλία γράφουν συνεχώς για υπερβολικούς θανάτους
     από δήθεν εμβολιασμούς ή για άσχετες παρενέργειες που αποτρέπουν τον κόσμο από τον πραγματικό κίνδυνο.
     Στη συνέχεια, αυτοί οι παραπλανητικοί ισχυρισμοί διαψεύδονται μέσα από την καθημερινή εμπειρία και έτσι δυσφημίζονται αυτομάτως και οι πραγματικές βλάβες που προκαλούνται.
  2. Μέσα σε όλες τις ομάδες συνειδητοποιημένων ατόμων/γονιών που εναντιώνονται στα δηλητηριώδη εμβόλια, διείσδυσαν τρομοεμβολιαστές που παραπλανούν και τρομοκρατούν ασταμάτητα τον κόσμο. Ορισμένοι από αυτούς, προσποιούνται ότι εναντιώνονται στους εμβολιασμούς, γράφουν "προσχεδιασμένα" και συχνά βλακώδη σχόλια, τα οποία απαντάνε μεταξύ τους γελοιοποιώντας τα σοβαρά σχόλια και όσους πραγματικά εναντιώνονται στους εμβολιασμούς.
  3. Οι τρομοεμβολιαστές, στις δικές τους ομάδες, γράφουν οι ίδιοι παραπλανητικά σχόλια.
     Π.χ. κάποιος προσποιείται τον γονέα και ότι κάποιος (κλασικός) γιατρός του σύστησε να μην εμβολιάσει τα παιδιά του. Τελικά, από την όλη συζήτηση προκύπτει (στημένα) ότι τα εμβόλια είναι “καλά” και ότι όσοι τα αρνούνται δεν ξέρουν δήθεν τί τους γίνεται.

  ΣΕ ΤΙ ΚΥΡΙΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΦΟΒΑ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ: 
  1. Επηρεάζουν αρνητικά την ικανότητα γονιμότητας (αυξάνουν την αγονιμότητα), και αυτό δρα αθροιστικά στις γενεές ("κληρονομείται").
  2. Τα στοιχεία δείχνουν μια μεγάλη αύξηση των δυσπλασιών/τερατογενέσεων.
  3. Τα μέταλλα που περιέχονται στα εμβόλια και εμφυτεύονται σε διάφορες θέσεις του μυικού συστήματος των παιδιών, προκαλούν διαφορές δυναμικού στο σώμα και ΑΡΑ συνεχή και ισχυρά ηλεκτρικά ρεύματα, τα οποία ρέουν μέσω της σπονδυλικής στήλη-νωτιαίου μυελού-εγκεφάλου και κυριολεκτικά τον λιώνουν σταδιακά. Επίσης αλληλεπιδρούν και ενισχύουν τα ηλεκτρομαγνητικά πεδία (πυλώνες ΔΕΗ, κινητά τηλέφωνα, WiFi κτλ).
     Στο Σύνδρομο του Κόλπου, οι αμερικανοί στρατιώτες "ινδικά χοιρίδια" εμβολιάστηκαν πολλαπλά και έπειτα εκτέθηκαν σε ισχυρά ηλεκτρομαγνητικά πεδία με ολέθρια αποτελέσματα.
  Συνεπώς, καλό θα ήταν να καταργηθεί ΑΜΕΣΑ από τα σπίτια το WiFi (ψηνόμαστε από το άθροισμα των WiFi ΟΛΩΝ των γειτόνων). Υπάρχουν ακίνδυνες λύσεις όπως οι "πρίζες Powerline" που μεταφέρουν ΕΝΣΥΡΜΑΤΑ το ίντερνετ σε κάθε επιθυμητό δωμάτιο.

  Στην υποτιθέμενη "γρίπη των χοίρων", σχεδόν σύσσωμος ο ιατρικός κόσμος εναντιώθηκε στους εμβολιασμούς και είχαμε και την περίπτωση Υπουργού που (δήθεν) εμβολιάστηκε δημόσια, αλλά.. με βιταμίνη C.
  Οι γιατροί εναντιώθηκαν, για να μην εμβολιαστούν υποχρεωτικά και οι ίδιοι!
  Ταυτόχρονα, πέρασαν και το μήνυμα ότι μόνο εκείνο το εμβόλιο ήταν το επικίνδυνο και όλα τα υπόλοιπα “ακίνδυνα”.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Eλευθερία υπάρχει Έξω από την κοινωνία

  Η Eλευθερία υπάρχει Έξω από την κοινωνία από τον Jon Rappoport Λογική: "Η ελευθερία ενυπάρχει μέσα στο άτομο. Δεν υπάρχει πουθενά αλλ...