Κυριακή, 4 Δεκεμβρίου 2011

Οι Αλλαγές της Γης: Πού εξαφανίζεται το νερό των ωκεανών;

 


Παράξενες αναφορές για ακραία καιρικά φαινόμενα εξακολουθούν να έρχονται 
απ 'όλο τον κόσμο και δεν υπάρχει κανείς να πεί στο κοινό γιατί βλέπουμε τέτοια βίαιη αλλαγή του κλίματος.
Οι επίσημοι χτυπούν και πάλι τό παγκόσμιο καμπανάκι για το φαινόμενο του θερμοκηπίου , αλλά πραγματικά κανείς δεν ξέρει τι συμβαίνει και γιατί. Ακραία καιρικά φαινόμενα πλήτουν τους ανθρώπινους πληθυσμούς σε όλο τον κόσμο με κανένα ίχνος επιβράδυνσης.
«Το έτος 2010 ήταν ένα από τα χειρότερα έτη στην ιστορία του κόσμου όσον αφορά τις πλημμύρες. Αλλά μόλις τρεις εβδομάδες από την έναρξη του νέου έτους, το 2011 είχε ήδη να δείξει έναν αξιόλογο αριθμό μέγα-πλημμυρών »
- αναφέρει ο Μετεωρολόγος Jeff Masters.

Είμαστε μάρτυρες τρομερών πλημμυρών που συμβαίνουν από χώρα σε χώρα, ιδιαίτερα έντονα στην Ιταλία και τη Γαλλία μέχρι και πρόσφατα, και δεν είναι σαφές κατά πόσο πλέον οι ασφαλιστικές εταιρείες μπορούν να πληρώνουν τις αξιώσεις.
Ακόμη και η κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών βρίσκεται σε αδυναμία στήριξης των ταμείων έκτακτης ανάγκης και αντιμετωπίζει πρόβλημα να ψηφίσει για επιπλέον. Και όταν τα κεφάλαια ψηφιστούν, δεν είναι πραγματικά χρήματα που είναι διαθέσιμα για την επιδιόρθωση ζημιών και να βοηθήσουν τα θύματα των καταστροφών. Είναι αστεία χρήματα, σχεδόν πλαστά γιατί δημιουργούνται εκ του μηδενός με τη δημιουργία περισσότερου χρέους. 

'Το 2011 έχει δει τις περισσότερες φυσικές καταστροφές αξίας δισεκατομμυρίων δολαρίων από όλα τα έτη που έχουν καταγραφεί. - . National Climatic Data Center. 

Το Associated Press έγραψε: " Η φύση κοπανάει τις Ηνωμένες Πολιτείες φέτος με ακραία φαινόμενα, με τις ασφαλιστικές εταιρείες να καταβάλλουν ποσά ρεκόρ."