Σάββατο, 3 Δεκεμβρίου 2011

S 1867: Το νομοσχέδιο που μετατρέπει την Αμερική σε Χούντα.

 
ΠΗΓΗ
 
S 1867: Η δολοφονία της Χάρτας των Δικαιωμάτων και η κήρυξη πολέμου κατά των Αμερικανών
Από Tim Gatto
3 του Δεκέμβρη 2011 C

 
Αυτό είναι ένα άρθρο που έπρεπε να γράψω. Αν δεν γράψω αυτό το άρθρο δεν έχω κανένα δικαίωμα να γράψω ποτέ άλλο. Ο λόγος είναι ότι το πιο αποτρόπαιο και επιζήμιο νομοθέτημα που πέρασε ποτέ ψηφίστηκε από τη Γερουσία αργά χθες το βράδυ, χωρίς ούτε ένα κλαψούρισμα το πρωί από τον αμερικανικό Τύπο. Υπό την κάλυψη του σκότους, η Γερουσία των Ηνωμένων Πολιτειών κήρυξε ουσιαστικά τον πόλεμο στο λαό της με το πέρασμα του πιο σκοτεινού νομοθέτηματος που πέρασε ποτέ στην Αμερική.

 

Εάν η Βουλή των Αντιπροσώπων εγκρίνει την έκδοση του και ο πρόεδρος βάλει την υπογραφή του  μετατρέποντάς το σε νόμο, σχεδόν κάθε δικαίωμα σύμφωνα με τη Χάρτα των Δικαιωμάτων, θα πρέπει να αφαιρεθεί από το λαό των Ηνωμένων Πολιτειών. Αυτό θα είναι το τελευταίο καρφί στο φέρετρο της δημοκρατίας στην Αμερική. Θα γίνει ένα στρατιωτικό και αστυνομικό κράτος και παύει να είναι δημοκρατία ή μια αντιπροσωπευτική δημοκρατία ή οτιδήποτε άλλο έχει κληθεί.
Σύμφωνα με τον καθορισμό στο πλαίσιο της παρούσας τροποποίησης των στρατιωτικών πιστώσεων νομοσχέδιο, το έθνος θα γίνει ένα μέρος μιας παγκόσμιας "ζώνης μάχης".