Κυριακή, 14 Οκτωβρίου 2012

ΑΥΓΑ κ ΜΠΡΙΖΟΛΕΣ ένας επικίνδυνος συνδυασμός

Μελέτη έδειξε ότι οι άντρες που καταναλώνουν πάνω από 2.5 αυγά την εβδομάδα έχουν 81% περισσότερες πιθανότητες να αναπτύξουν θανατηφόρο καρκίνο του προστάτη συγκρινόμενοι με αυτούς που έτρωγαν 0.5 αυγό την εβδομάδα.Κατά το περιοδικό  LIFE EXTENSION οφείλεται στην υψηλή πρόσληψη αραχιδονικού οξέος που παράγει τα ένζυμα 5-LΟX και COX-2 που προάγουν το σχηματισμό όγκων.

Το αραχιδανικό οξύ ανήκει στην κατηγορία των ω6-λιπαρών οξέων και είναι υπεύθυνο για την παραγωγή των προσταγλαδινών – 2 , αυτοί οι κακοί τύποι που συσσωματώνουν τα αιμοπετάλια , κατακρατούν το αλάτι στα νεφρά οδηγώντας σε κατακράτηση υγρών και υψηλή πίεση.

Τροφές πλούσιες σε αραχιδονικό οξύ οι μπριζόλες  τα αυγά και το σκουμπρί.Πατήστε εδώ για τις περιεκτικότητες του αραχιδονικού οξέος σε τρόφιμα.

D-ριβόζη: Ενεργοποιήστε την καρδιά σας, σώστε τη ζωή σας.
Τι είναι η D-ριβόζη;


H D-ριβόζη, που ονομάζεται επίσης "ριβόζη," είναι μια μορφή ζάχαρης που περιέχει πέντε άτομα άνθρακα, που όλα τα ζωντανά κύτταρα απαιτούν για τη δημιουργία της ΑΤΡ (τριφωσφορική αδενοσίνη), τη κύρια πηγή 
 ενέργειας του σώματος.  Η D-ριβόζη είναι επίσης ένα σημαντικό συστατικό και άλλων σημαντικών μορίων στο εσωτερικό των κυττάρων μας, όπως το RNA, και το DNA .Το DNA παράγει τις πρωτεΐνες των κυττάρων για την λειτουργία και την ανάπτυξη, ενώ το RNA παρέχει τις οδηγίες.
 
Πως παίρνουμε την D-ριβόζη
 
Οι οργανισμοί μας παράγουν μέσω των κυττάρων D-ριβόζη από γλυκόζη - ένα σάκχαρο που περιέχει έξι άτομα άνθρακα, που κατασκευάζουν τα φυτά με την μέθοδο της φωτοσύνθεσης. Παίρνουμε τη γλυκόζη, επίσης γνωστή ως το "σάκχαρο του αίματος," από τα φρούτα, τα μούρα, τα λαχανικά, και το μέλι.
Σε ανεπάρκεια γλυκόζης όπως σε πείνα, νηστεία, ή εξαιρετικά απαιτητική άσκηση - το συκώτι μας ακόμη και τα νεφρά μας μπορούν επίσης να συνθέσουν γλυκόζη από άλλες ενώσεις για να δώσουν μία πηγή D-ριβόζης. Αλλά αυτό απαιτεί ιδιαίτερη κατανάλωση ενέργειας.

Η D-ριβόζη διατίθεται από πολύ καιρό ως ένα διαιτητικό συμπλήρωμα, που παράγεται με ζύμωση του σιροπιού καλαμποκιού. Λαμβάνεται επίσης από το RNA τροφίμων όπως η μαγιά μπύρας.D-ριβόζη: Ενεργοποιήστε την καρδιά σας, σας σώστε τη ζωή σας.
Ανανεώστε την παραγωγή κυτταρικής ενέργειας στην καρδιά σας
By Julius G. Goepp, MD 


Τεχνητές γλυκαντικές ουσίες: To FDA είπε ναι στα ΔηλητήριαΤΟ FDA ΕΙΠΕ ΝΑΙ ΣΤΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΜε Michael A. Smith, MD

Οι Τεχνητές γλυκαντικές ουσίες φαίνεται ελκυστικές σαν εναλλακτικές λύσεις για τη ζάχαρη, δεδομένου ότι ουσιαστικά δεν προσθέτουν γιατί δεν περιέχουν θερμίδες στη διατροφή σας. Το μόνο που χρειάζεται είναι να χρησιμοποιήσετε ένα κλάσμα σε σχέση με την ποσότητα της κανονικής  ζάχαρη που χρησιμοποιείτε συνήθως. Αλλά εδώ υπάρχει σοβαρά μια μεγάλη παγίδα – παρόλο που είναι επικίνδυνα εμφανίζονται παντού.