Πέμπτη, 15 Σεπτεμβρίου 2011

QUO VANTIS Giorgos (ΜΕΡΟΣ 2)


Πως ανακοινώνεις σε κάποιον ότι είναι εγκεφαλικά νεκρός?
Τι θα του πείς ?
Πως ανακοινώνεις σ’ενα λαό που κοιμάται ότι έχει συνυπογράψει ο ίδιος την αυριανή νεκρολογία του? Που αποχαυνωμένος στη ενοχή του και στο φόβο του ανέχεται την υπογραφή της θανατικής του καταδίκης?
Η χρεωκοπία είναι θέμα ημερών ή μηνών.Το σχέδιο του Σόρος με τον οικονομικό εκτελεστή Γιώργο Ανδρέα Παπανδρέου εκτελείται κατα γράμμα.
Για όσους ενδιαφέρονται να πειστούν δεν έχουν παρά να διαβάσουν το ιστορικό του netakias http://netakias.wordpress.com/2010/06/07/gapnsoros/
Πριν συνεχίσετε το διάβασμα της δικιάς μου ανάρτησης ξεκοκkαλίστε το πρόσφατο παρελθόν μέσω της αναγνωσης του παραπάνω blog.Γίνεται εκτενή αναφορά στα όσα έγιναν για να φτάσουμε εδώ που ήμαστε.Οποιος μπορεί ας συμπληρώσει και επιπλέον στοιχεία για να συμπληρωθεί το πάζλ της δικής σας και δικής μου νεκρολογίας.Και επειδή έχω να σας παιδέψω αρκετά απολαύστε ένα βίντεο με το τι προηγήθηκε που θα καλύψει τα υπόλοιπα κομμάτια για το πως στήθηκε το όλο κόλπο.

Η κρίση του ευρω
Πρίν απαντήσετε πουφ είναι μεγάλο , με κουράζουν τα μεγάλα κείμενα , τα μεγάλα βίντεο,αλλάξτε πλευρό και συνεχίσετε τον ύπνο.Έχετε ήδη περάσει στη φάση του εγκεφαλικού θανάτου οπότε ο οικονομικός θάνατος είναι φυσιολογικό επακόλουθο.