Σάββατο, 16 Φεβρουαρίου 2013

Θειϊκή Χοληστερόλη και Καρδιοπάθειες , the missing link


Θα μπορούσε AYTOΣ  να είναι ο κρυφός παράγοντας πίσω από την παχυσαρκία, τις καρδιακές παθήσεις, και την χρόνια κόπωση;

Η Δρ Στέφανι Seneff είναι μια ανώτερη επιστήμονας στο ΜΙΤ και  διεξάγει  έρευνα εκεί για πάνω από τρεις δεκαετίες.
Ωστόσο, έχει επίσης ένα πτυχίο στη βιολογία από το MIT, και ένα δεύτερο στα τρόφιμα και τη διατροφή.
Συνεργάζεται  με το Ίδρυμα  Weston Α.  και θα μιλήσει το Νοέμβριο στο συνεδρίο τους στο Ντάλας , και έτσι η Δρ Ι. Seneff έχει έναν πλούτο πληροφοριών σε μια περιοχή που δεν είναι πολλοί  γνώστες, και που είναι η σημασία του θείου .
Η ανεπάρκεια στο  Θείο είναι διάχυτη, και μπορεί να είναι ένας παράγοντας που συμβάλλει στην:
Παχυσαρκία
Καρδιακά νοσήματα
Νόσου του Aλτσχάιμερ
Χρόνια κόπωση
Και άλλα
Πιστεύει, επίσης, ότι η συμβατική ιατρική είναι σε σοβαρή σύγχυση σχετικά με τη χοληστερόλη, η οποία είναι στενά συνδεδεμένη με το θείο.
Επιπλέον, η ‘’καλή’’ χοληστερόλη και τα επίπεδα του θείου, είναι επίσης στενά εξαρτώμενα   με  τα επίπεδα της βιταμίνης  D!
Εδώ, αναλύει τη σημασία και τις περίπλοκες σχέσεις μεταξύ αυτών των τριών παραγόντων.


Οι ασθένειες της καρδιάς  μπορεί να είναι ένα πρόβλημα ΕΛΛΕΙΨΗΣ  χοληστερόλης...
Λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός ότι η συμβατική ιατρική μας λέει ότι οι καρδιακές παθήσεις οφείλονται  στην αύξηση της χοληστερόλης και συνιστά μείωση των επιπέδων της χοληστερόλης όσο το δυνατόν περισσότερο, μπορεί μετά από αυτό που ισχυρίζεται   η Δρ Seneff να πάθετε  ένα πλήρες σοκ:
"Οι καρδιακές παθήσεις, νομίζω, είναι ένα πρόβλημα ανεπάρκειας της χοληστερόλης, και ιδίως πρόβλημα ανεπάρκειας  της θειικής  χοληστερόλης..."
Επισημαίνει ότι όλες αυτές οι πληροφορίες είναι διαθέσιμες στην ερευνητική βιβλιογραφία, αλλά απαιτείται να  βάλετε όλα τα κομμάτια μαζί για να δείτε την πλήρη εικόνα.
Μέσα από την έρευνά της, πιστεύει ότι ο μηχανισμός που ονομάζουμε «καρδιαγγειακή νόσο», εκ των οποίων η δημιουργία αρτηριακής πλάκας είναι ένα χαρακτηριστικό γνώρισμα, είναι στην πραγματικότητα ένας  τρόπος του σώματός μας  να αντισταθμίσει την έλλειψη της θεικής χοληστερόλης.
Εξηγεί:
"Τα μακροφάγα κύτταρα στην αθηρωματική πλάκα αναλαμβάνουν την  LDL την ‘’κακή χοληστερόλη’’, τα  μικρά πυκνά  LDL σωματίδια που έχουν υποστεί βλάβη από τη ζάχαρη ...
Το ήπαρ δεν μπορεί να τα δεχθεί πίσω, γιατί οι υποδοχείς  τους δεν μπορούν  να τα  δεχτούν, επειδή βασικά είναι κολλημένα με ζάχαρη.
Έτσι ‘’κολλημένα’’  επιπλέουν στο σώμα σας ...
Αραγε φταίει η χοληστερίνη ή το ζάχαρο για τα καρδιαγγειακά;
LDL
fytro