Κυριακή, 14 Αυγούστου 2011

Morgellon - GMO η νέα απίθανη σύνδεση της ψυχοπαθητικής παρασίτωσης

Το παρακάτω άρθρο αποτελεί μετάφραση από το άρθρο http://www.healthfreedomusa.org/?p=599 με αναδημοσίευση στο http://nexusilluminati.blogspot.com/search/label/morgellons%20disease
Τα morgellon είναι μία νέα ασθένεια που ταλαιπωρεί ένα μέρος του πληθυσμού με εξαιρετικά απίθανα συμπτώματα που θυμίζουν ταινία τρόμου.Η επίσημη ιατρική την κατατάσσει στις "κατά φαντασία ασθένειες " παρόλο που τα αποτελέσματα της δεν έχουν καμμία σχέση με τη φαντασία.΄
----------------------------------------------------------------------------------------------
Η επίσημη ιατρική περιγράφει τη νόσο ως {Η ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΗ ΠΑΡΑΣΙΤΩΣΗΣ Η ΣΥΝΔΡΟΜΟ MORGELLONS ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΝΤΟΝΗ ΦΑΓΟΥΡΑ, ΤΟ ΑΙΣΘΗΜΑ ΟΤΙ ΤΡΕΧΟΥΝ ΖΩΥΦΙΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΚΑΙ ΣΥΝΟΔΕΥΕΤΑΙ ΤΑΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΔΕΡΜΑΤΙΚΕΣ ΑΛΛΟΙΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΕΣ ΙΝΕΣ.
Η ένταση των συμπτωμάτων είναι τόσο μεγάλη που εξωθεί τα άτομα αυτά λόγω του ακραίου κνησμού σε συνεχές ξύσιμο και σε ορισμένες ακραίες περιπτώσεις ακόμη και στην επιθυμία του ακρωτηριασμού.
Το τελευταίο γίνεται όχι μόνο λόγω του επώδυνου κνησμού αλλά και της απαλλαγής από φανταστικά παράσιτα. Η παθογένεια και ο μηχανισμός λειτουργίας της νόσου παραμένει ακόμη άγνωστος με αρκετούς γιατρούς να υποστηρίζουν ότι πρόκειται αμιγώς για μια ψυχιατρική περίπτωση και για άλλους ότι υφίσταται ένα μεικτό πρόβλημα μιας παρασιτικής ενόχλησης σε υπερευαίσθητα ψυχικά άτομα.}
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Σε μια προσπάθεια αρκετών να εξηγήσουν την προέλευση της νόσου την έχουν συσχετίσει και με πειράματα νανοτεχνολογίας.Το παρακάτω άρθρο δίνει την απάντηση για την προέλευση της νέας αυτής ασθένειας.


Τρομακτική νέα ασθένεια περιέχει πανομοιότυπο υλικό με  τα  GM (ΓΕΝΕΤΙΚΆ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΜΈΝΑ)  


Ο Εφιάλτης στο τραπέζι σας.Ευχαριστώ,  Monsanto!


Στην περίπτωση που σκεφτήκατε ότι η κατανάλωση  γενετικά τροποποιημένων  τροφίμων (αυτά που  χαρακτηρίζονται ως "Φρανκενστάιν Τροφές") είναι μια χαρά, έρχεται μια μελέτη η οποία καθιστά σαφές ότι η κατανάλωση GM τροφών βάζει σε κίνδυνο όχι μόνο την δικιά σας ζωή, αλλά και των παιδιών σας.Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι ο Codex Alimentarius, που θέτει τα πρότυπα για το διεθνές εμπόριο των τροφίμων, επιτρέπει τα γενετικώς τροποποιημένα τρόφιμα και δεν κάνει καμία προσπάθεια για τον περιορισμό, τον έλεγχο ή την εξάλειψη τους. Στην πραγματικότητα, οι ΗΠΑ προσπαθούν εδώ και χρόνια  να αποτρέψουν την επισήμανση των γενετικά τροποποιημένων τροφίμων και των σπόρων στο διεθνές εμπόριο και θέλουν όλοι να ακολουθήσουν την δική τους εσωτερική πολιτική , η οποία απαγορεύει οποιαδήποτε ένδειξη στην ετικέτα ότι τα τρόφιμα  περιέχουν γενετικά τροποποιημένα συστατικά. Το 75-80% όλων των τροφίμων που πωλούνται στις ΗΠΑ περιέχουν γενετικά τροποποιημένα συστατικά. 

Τώρα φαίνεται ότι ο όλο και  πιο διαδεδομένος εφιάλτης μιας ασθένειας που ονομάζεται "Νόσος του Morgellon " μπορεί να είναι αποτέλεσμα των γενετικά τροποποιημένων καλλιεργειών και τροφίμων.
Η Νόσος Morgellon  περιγράφηκε για πρώτη φορά όταν ο 3 ετών γιος μιας γυναίκας ανέπτυξε εξανθήματα και έντονο κνησμό και πληγές που παρήγαγαν παράξενες πολύχρωμες ίνες  που βγαίναν μέσα  από το δέρμα του. Έφτιαξε ένα website και ανέφερε την κατάσταση του το 2001 και το ονόμασε "Η νόσος του Morgellons " εξαιτίας μιας παρόμοιας αναφοράς τον 17ο αιώνα.
Όπως συμβαίνει πάντα, η αλλοπαθητική ιατρική κοινότητα της Δύσης, φάρμακο- εξαρτώμενη χαρακτήρισαν τους  πάσχοντες φαντασιόπληκτους. 
Ως φυσίατρος, έχω μεγάλη δυσκολία να  εξηγήσω πώς μια αυταπάτη μπορεί να παράγει έγχρωμες ίνες που προεξέχουν από το δέρμα και συνεχίζουν να αυξάνονται σε ένα τρυβλίο του Petri. Πάντως όπως και να έχει τώρα , οι  πολύχρωμες  ίνες που παράγονται από την «ψευδαίσθηση» έχουν  αναλυθεί και τώρα γνωρίζουμε ότι η ασθένεια Morgellon δεν είναι πλέον σπάνια και έπαψε πλέον να  είναι  μυστήριο.
  Μια μελέτη των ινών δείχνει ότι περιέχουν DNA τόσο από μύκητα όσο  και από ένα βακτήριο που χρησιμοποιείται στην εμπορική προετοιμασία των γενετικώς τροποποιημένων τροφίμων και μη εδώδιμων καλλιεργειών (όπως το βαμβάκι). Οι ίνες τους αποτελούνται κυρίως από κυτταρίνη, την οποία το ανθρώπινο σώμα δεν μπορεί να διασπάσει και να  κατασκευάσει. Έτσι η  τεχνολογία των γενετικά τροποποιημένων τροφών έχει προφανώς, όπως ο καθηγητής Frankenstein, βρει έναν τρόπο για να δώσει κινηση σε κάτι  μη ζωντανό. Αυτές οι   ίνες τα νήματα συστρεφονται, αναπτύσσονται και διαιρούνται. Εν ολίγοις, ζουν κάτω από το δέρμα των ανθρώπων, δημιουργωντας παρασιτικές βλάβες και αν και είναι ένα υλικο χωρις ζωη μεσα του, αλλά που, μέσα από τη φρίκη της γενετικής τροποποίησης, έχει πάρει τα χαρακτηριστικά ενός ζωντανού οργανισμού.
Τα συμπτώματα είναι τόσο ανυπόφορα που ένας αριθμός των ατόμων που πάσχουν από αυτή την  ασθενεια έχουν αυτοκτονήσει μη μπορωντας να αντεξουν  τον αφόρητο πόνο, και τη συνεχομενη  αίσθηση οτι κάτι που μοιάζει πολύ με  έντομο σέρνεται χωρίς να σταματά  κάτω από το δέρμα τους,  συνοδευόμενο με  αφόρητο κνησμό. Φυσικά, η στάση των περισσότερων γιατρών ότι είναι μια  κατά φαντασία ασθενεια και όχι πραγματικη, δεν μπορεί να βοηθήσει αυτές τις φτωχές ψυχές για την αντιμετώπιση της θλίψης τους.

Πόσο μεγάλη είναι η εξάπλωση της ασθενειας του  Morgellon ; Μερικα μητρώα έχουν καταγραψει 1.200 ή περισσότερα άτομα, αλλά αυτές οι   καταχωρίσεις  αντιπροσωπεύουν μόνο όσους  έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο και έχουν σκοντάψει στα  μητρώα αυτών των site. Η ασθένεια παράγει υλικό άγνωστο με οτιδήποτε οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν δει εως τωρα. 
Αυτές οι εικόνες δείχνουν ίνες που εχουν αφαιρεθεί από βλάβες στο δέρμα των πασχόντων από την νόσο του Morgellon.

Δεν υπάρχει εικόνα, ωστόσο, που να μπορεί να σας δείξει το μαρτύριο της αίσθησης  εντόμων που έρπουν κάτω από το δέρμα  ημέρα και νύχτα, των θυμάτων. Έντρομοι, μερικοί ερευνητές λένε ότι κάθε πρόσωπο που έχουν εξετάσει έχει κάποιο επίπεδο τύπου παθολογίας του  Morgellon στο δέρμα τους.

Το ότι η  υπόθεση είναι ακριβής, ότι η ασθένεια προκαλείται από τη σπορά, την καλλιέργεια και την κατανάλωση FrankenFood,   συνηγορεί  γιατι το 75-80% όλων των τροφίμων στις  ΗΠΑ  περιέχουν γενετικώς τροποποιημένα συστατικά χωρις επισημανση. Δεν έχουμε  ένζυμα ή άλλους μηχανισμούς για να αφομοιώσουμε  αυτά τα   αφύσικα συστατικά στο σωμα μας, που το FDA λέει ότι είναι  ίδια με τα παραδοσιακά τροφιμα και απαγορεύει την επισήμανση των GMO. Δεν έχουμε κανένα τρόπο να απαλλαγούμε από τα δυσπεπτα , τοξικά ή ακόμα και θανατηφόρα  υλικα που μπαινουν  στον πυρήνα των τροφίμων μας από τα όπλα υψηλής ενέργειας και τα βιοχημικα κόλπα που ποτέ δεν σκέφτηκε η Φύση. 

Δεδομένου ότι οι ΗΠΑ είναι που επιτρέπουν το μεγαλύτερο βιολογικό πείραμα στην ιστορία του ανθρώπινου είδους, δεν θα πρέπει να ειμαστε επιφυλακτικοί σχετικά με την πιθανότητα ότι αυτή η  τραγικη και τρομακτικη νόσος μπορεί να προκληθηκε από αυτά τα τρομακτικα θεωρητικα   τρόφιμα, με τους  πραγματικούς όμως κινδύνους που εισάγονται στο εσωτερικό μας όπου δεν μπορείς να δεις, να γευτείς, ή με καποιο άλλο τρόπο να ανιχνεύσεις με τα συνήθη μέσα, αλλα  μόνο από εξειδικευμένα εργαστήρια. 

Μέρος του στόχου του Natural Solutions Foundation  είναι να σιγουρευτεί ότι οι τρίτες χώρες του κόσμου έχουν τα εργαστήρια, και την εκπαίδευση για  να μπορουν να καθορισουν ποια τρόφιμα είναι καθαρα και ασφαλη, και ποιο  φαγητό έχει υποστεί ζημιά από τις τεχνικές με τη γενετική τροποποίηση. 

Εν τω μεταξύ, θα παρακολουθησουμε  μια πολύ σημαντική συνάντηση του Codex στην Οτάβα. Ειθε ο African Pro-health Coalition κατά τη συνεδρίαση, να συνεχίσει να αψηφά τις ΗΠΑ και να  συνεχισει με  θέρμη και αποφασιστικότητα  να μην επιτρέψει τους γενετικά τροποποιημένους σπόρους στις χωρες τους  και να απαιτήσουν ουσιαστική επισήμανση σε όλα τα τρόφιμα που περιέχουν γενετικά τροποποιημένα συστατικά.Σχέση μεταξύ της νόσου Morgellon και GMO
 
από την Barbara H. Peterson 


Από τότε που η κυβέρνηση Κλίντον έκανε την Βιοτεχνολογία   στρατηγική προτεραιότητα των ΗΠΑ με την υποστήριξη της κυβέρνησης: (1), γιγαντιαίες παγκόσμιες αγροτικες επιχειρήσεις έχουν επιθετικά αναλάβει την παγκόσμια διατροφική αλυσίδα   πλημμυριζοντας την  με Γενετικά Τροποποιημένους Οργανισμούς (ΓΤΟ), αδιαφορώντας για τις συνέπειες στη Γη και στους κατοίκους της.

 Αυτή η εξαγορά δεν έχει μόνο τη δυνατότητα για μια παγκόσμια οικονομική καταστροφή, αλλά απειλεί τον πληθυσμό της γης με εκτεταμένες βλαβες για την υγεία του, επισης. Ένα πρόβλημα υγείας που φαίνεται να συμπίπτει με την επανασταση των  ΓΤΟ  είναι η ασθένεια Morgellons. Και τι θα συμβεί αν η εμφάνιση της νόσου του Morgellons έχει να κάνει με την κατάναλωση  των ΓΤΟ τρόφιμων;ΑΣΘΕΝΕΙΑ Morgellons  - Τι είναι αυτό;
 

Πολύ λίγα μπορούν να βρεθούν σχετικά μαυτη την ασθένεια . Αρχικά, στους πάσχοντες είπαν ότι το πρόβλημά τους ήταν στη φαντασία τους. Αυτό ήταν πολύ  μικρή παρηγοριά για τους ανθρώπους που υπέφεραν.
Οι πάσχοντες από Morgellons αναφέρουν παράξενα, σαν ινες υλικά να βγαίνουν από τις πληγές τους και να αναδύονται από το δέρμα τους.Αυτό συνοδεύεται από επώδυνο και  έντονο κνησμό, που έχει περιγραφεί σαν  μια διαρκή  αίσθηση ότι κάτι σέρνεται κάτω από το δέρμα τους. (2)
Στις 18 Μαΐου, 2006, το KGW, ένα τοπικό κανάλι ειδήσεων από τον χώρο του Όρεγκον  δημοσιεύσε αυτή την ιστορία:Παράξενη ασθένεια: Μυστηριακή ασθένεια μια ιστορία τρόμου  (απόσπασμα) 


[Δρ Drottar] ) Η εκτος υπηρεσίας  οικογενειακή  γιατρός ένιωθε σαν έντομα να περπατούσαν κάτω από το δέρμα της.
"Αν πω πλήρως στους ανθρώπους τι μου έχει συμβεί με μένα ιατρικά, θα νομίζουν ότι είμαστε στη ζώνη του λυκόφωτος», δήλωσε η Dr Drottar.
Ξύπνησα με την αίσθηση ότι κατι σαν υγρό έρεε ακριβώς κάτω από το δέρμα μου. Συχνά, μαύρα ή μπλέ μαλλιά σαν ίνες προεξείχαν από το δέρμα μου, είπε.
«Πίστευα ότι είχα εκτεθεί σε αμίαντο. Νόμιζα ότι είχα  ίνες αμιάντου  οι οποιες βγαίνaν από το δέρμα μου. Τραβούσα μακριές λεπτές, μικρές  τρίχες- ίνες που ήταν εξαιρετικά κοφτερές  που θα μπορούσαν  να διαπεράσουν  κυριολεκτικά τα νύχια μου », είπε η Drottar.
Εκτός από το αίσθημα των τσιμπημάτων από εντομα  και τις ίνες,η Drottar επίσης υπέφερε από σοβαρή κατάθλιψη, χρόνια κόπωση και ένα αποδυναμωμένο ανοσοποιητικό σύστημα. Σαν αποτέλεσμα, αναγκάστηκα να εγκαταλείψεω την πρακτική του οικογενειακού γιατρού  είπε η Drottar. (3)  
Morgellons και ΓΤΟ - η Σύνδεση
 

Λίγες πληροφορίες έχουν αποκαλυφθεί σχετικά με τις μακροπρόθεσμες επιπτώσεις στην υγεία από τις  καλλιεργειες των  ΓΤΟ σε ανθρώπους ή ζώα, και ακόμα λιγότερες πληροφορίες σχετικά με έρευνες οι οποιες  να συσχετίζουν ta Morgellons με ΓΤΟ τρόφιμα.

Αυτό είναι ύποπτο, γιατί κανονικά θα υπήρχε μία φυσική περιέργεια σχετικά με τη σχέση μεταξύ γενετικώς τροποποιημένων οργανισμών που καταναλώνουν οι άνθρωποι τακτικά και από τις ανόργανες ίνες που προεξέχουν από το δέρμα ενός ατόμου. Αυτό θα ήταν ο δρόμος ενός γενετιστή , και αρκετά αντάξιος μιας εντατικής έρευνας.


Ποιος είναι ο λογος που ,  δεν υπάρχει ένας τόνος  δημοσιευμένων μελετών; Γιατί είναι τόσο δύσκολο να βρεθεί κάτι  που να σχετίζεται με αυτή;

 Θα μπορούσε να είναι γιατί εταιρείες σαν τη Monsanto έχουν αρκετή ισχύ για να καταπνίξουν αποτελεσματικά αυτές τις ερευνες;

Αν έχουν αρκετή ισχύ για να καταστρέψουν  χώρες  εξαπατώντας  φτωχούς αγρότες να αγοράζουν κατοχυρωμένα με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας σπόρων ΓΤΟ, και στη συνέχεια να κάνουν ένα βήμα περαιτέρω και να αναγκάζουν αυτούς τους φτωχούς ανθρώπους να αγοράζουν σπόρους κάθε χρόνο, αντί  να χρησιμοποιουν την δική τους  συγκομιδής,

τότε έχουν αρκετή ισχύ για να ζητήσουν από τις πρόθυμες  εταιρίες  «διακυβέρνησης» (κυβερνησεις)  να χειραγωγήσουν τον Τύπο ... ξανά.


Σύμφωνα με τον Mike Stagman, PhD, "Η γενετική μηχανική είναι μια τεχνολογία εφιάλτης που έχει προκαλέσει ήδη πολλές επιδημίες ασθενειών - τεκμηριωμένα αλλά μη δημοσιευμένες." (4) 

Καλά Monsanto, αφήσατε τουλάχιστον μία μελέτη να ξεγλιστρήσει? Με τη βοήθεια αρκετων μηχανών αναζήτησης , το παρακάτω άρθρο από  τονWhitley Strieber που δημοσιεύθηκε στις 12 Οκτωβρίου 2007, με τίτλο η «Δερματική ασθένεια μπορεί να συνδέεται με τα γενετικώς τροποποιημένα τρόφιμα» βρέθηκε, η οποία καταλήγει στο συμπέρασμα ότι οι ίνες που λήφθηκαν από έναν πάσχοντα με Morgellons περιέχουν την ίδια ουσία που έχει " χρησιμοποιηθεί εμπορικά για την παραγωγή γενετικά τροποποιημένων φυτών" 
Εδώ είναι το άρθρο:

Δερματική νόσος μπορεί να συνδεθεί με τα γενετικώς τροποποιημένα τρόφιμα
12-Οκτ-2007

Πολλοί άνθρωποι και οι περισσότεροι γιατροί έχουν αποκηρύξει την ασθένεια Morgellons  είτε ως φάρσα είτε σαν  υποχονδρία. Αλλά τώρα υπάρχουν ενδείξεις ότι αυτή η μυστηριώδης ασθένεια μπορεί να είναι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ και να  σχετίζεται με τα γενετικώς τροποποιημένα τρόφιμα!
Το δέρμα των θυμάτων που υποφέρουν από  Morgellons  ξεχειλίζουν από  μυστηριώδη  νήματα που έχουν προσδιοριστεί ως κυτταρίνη (που δεν μπορούν να κατασκευαστούν από τον ανθρώπινο οργανισμό), και οι άνθρωποι έχουν την αίσθηση  πραγμάτων που σέρνονται κάτω από το δέρμα τους ... 

Στις 15 ​​- 21 Σεπτέμβριου σε άρθρο στο  περιοδικό του New Scientist,ο  Daniel Elkan περιγράφει έναν ασθενή που ο ίδιος αποκαλεί «Steve Jackson», ο οποίος “για πολλά χρόνια βρίσκει μικροσκοπικές μπλε, κόκκινες και μαύρες ίνες που του προκαλούν έντονο κνησμό και βλάβες στο δέρμα του”. Παραθέτει ότι ο Τζάκσον έλεγε ότι « Οι ίνες είναι σαν  εύκαμπτο πλαστικό και μπορεί να είναι αρκετά χιλιοστά σε μήκος. Κάτω από το δέρμα, μερικές είναι διπλωμένες σε ζιγκ-ζαγκ. Αυτες μπορεί να είναι τόσο λεπτές, όπως το μετάξι της αράχνης, αρκετά ισχυρες όμως  για να τεντώνουν  το δέρμα όταν τραβιούνται, σαν  το τράβηγμα  μια τρίχας. "Οι γιατροί λένε ότι αυτός ο τύπος ασθένειας θα μπορούσε να προκαλείται μόνο από ένα παράσιτο, αλλά τα αντι-παρασιτικά φάρμακα δεν βοηθούν. Οι ψυχολόγοι επιμένουν ότι πρόκειται για μια νέα έκδοση του  γνωστού συνδρόμου της  "παραισθησιακής παρασίτωσης." Αν και αυτή είναι μία «πραγματική» νόσος, δεν προκαλείται από κατι φυσικό..
Αλλά τώρα υπάρχει φυσική απόδειξη ότι η ασθενεια Morgellons δεν είναι ΜΟΝΟ ψυχολογική. Όταν ο φαρμακολόγος Randy Wymore προσφέρθηκε να μελετήσει μερικές από αυτές τις ίνες εάν οι άνθρωποι του τις έστελναν, ανακάλυψε ότι "ίνες από διαφορετικούς ανθρώπους ήταν εντυπωσιακά όμοιες μεταξύ τους και ακόμα φαίνονταν  να μην ταιριάζουν  με καμμία από τις συνηθισμένες στο περιβάλλον ινες." 

Όταν ταδωσε σε μια ομάδα ιατροδικαστική της αστυνομίας, είπαν ότι δεν ήταν από  χαλιά, ρούχα, ή στρώματα. Δεν είχαν ιδέα τι είναι.


Ο ερευνητής Ahmed Κilani  λέει ότι ήταν σε θέση να σπάσει δύο δείγματα ινών και  να πάρει το DNA τους.
Βρήκε ότι ανήκαν σε έναν μύκητα.
 Ένα ακόμη πιο προκλητικό εύρημα είναι ότι ο βιοχημικός Vitaly Citovsky ανακάλυψε ότι αυτές οι ίνες περιέχουν μια ουσία που ονομάζεται "Agrobacterium", το οποίο, σύμφωνα με το New Scientist,  "χρησιμοποιείται εμπορικά για την παραγωγή γενετικά τροποποιημένων φυτών." Θα μπορούσαν τα γενετικά τροποποιημένα φυτά  να"προκαλέσουν μία  νέα ανθρώπινη ασθένεια; "(5)ΓΤΟ -   Τι ειναι αυτό!Οι  γίγαντιαίες διεθνείς εταιρείες που είναι πίσω από την  επανάσταση των ΓΤΟ μας χτυπάνε στην πιο ευάλωτη περιοχή μας –τις  κοιλιές μας. Οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν μεγαλώσει με μια έμφυτη εμπιστοσύνη ότι αυτό που αγοράζουν από τα καταστήματα είναι ασφαλή για κατανάλωση.

Αυτό δεν ισχύει πλέον, δεδομένου ότι τα περισσότερα επεξεργασμένα τρόφιμα περιέχουν γενετικά τροποποιημένα συστατικά που μπορεί να έχουν καταστροφικές συνέπειες τόσο στην υγεία των ζώων όσο και στην  την υγεία του ανθρώπου.

Αυτό που  έχετε αγοράσει από το συνοικιακό κατάστημα  και μπορεί να αλλάξει  το DNA σας δημιουργωντας τέτοια τρομακτικά συμπτώματα , το ευρύ κοινό απλά δεν το πιστεύει.


Το χειρότερο είναι ότι όταν θα πάτε στο γιατρό για βοήθεια, αυτός / αυτή θα σας πει ότι αυτό που βιώνεται  είναι απλα μεσα στο κεφάλι σας.

Αυτό είναι ανοησίες! Εναπόκειται στους ανθρώπους που νοιάζονται να κάνουν τις συσχετίσεις μεταξύ του τι τρώμε και του  τι συμβαίνει στο σώμα μας.

Θυμάσθε το παλιο ρητό  «είστε ό, τι τρώτε;"
Λοιπόν, αυτός ο συγγραφέας πιστεύει ότι  αυτό είναι αλήθεια.

Υποσημειώσεις:
1) Engdahl, F.W. (2007). Seeds of Destruction.
2) Stagman, M. Phd. (2006). GMO Disease Epidemics: Bt-cotton Fiber Disease. Retrieved from http://portland.indymedia.org/en/2006/08/344305.shtml
3) Porter, L. (2006). Strange sickness: Mystery disease horror story. Retrieved from http://www.kgw.com/news-local/stories/kgw_051806_news_sweeps_strange_sickness_morgellons.53b2569a.html
4) Stagman, M. Phd. (2006). GMO Disease Epidemics: Bt-cotton Fiber Disease. Retrieved from http://portland.indymedia.org/en/2006/08/344305.shtml
5) Strieber, W. (2007). Skin Disease Might be Linked to GM Food. Retrieved from
http://www.unknowncountry.com/news/?id=6486

by Barbara H. Peterson, Writer and Activist
http://spktruth2power.wordpress.com

Global Research, March 27, 2008


Στοιχεία σχετικα με την ασθένεια  morgelon στο
http://en.wikipedia.org/wiki/Morgellons και στα Ελληνικά μια ενδιαφέρουσα τοποθέτηση του καθ.Κουντουρη εδω: http://neurotalk.blogspot.com/search/label/%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B1%CF%83%CE%B9%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE%20%CF%88%CF%8D%CF%87%CF%89%CF%83%CE%B7 απόπου έγινε και η αναπαραγωγή της περιγραφής στην αρχή της ανάρτησης

35 σχόλια:

 1. Μάλλον είμαι και εγώ ένας που απέκτησα την ίδια ασθένεια και δεν είναι προϊόν τις φαντασίας μου Δεν γνωρίζω εάν υπάρχει θεραπεία Δεν ξέρω πόσο καιρό ακόμα θα το αντέξω Η διαφορά είναι ότι νομίζω η έχω την αίσθηση ότι περπατανε επάνω στο δέρμα μου και όχι μέσα σε αυτό.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Υπάρχει κάποιος που μπορή να βοηθήσει εκεί έξω ? Θα το εκτιμούσα αφάνταστα.
  Δεν είναι προϊόν φαντασίας Πιστεύω ότι μου δημιουργήθηκε μετά από ένα ατύχημα που είχα και όταν άνοιξαν οι αερόσακοι του αυτοκινήτου Τότε είχα την εντύπωση πως σαν κάτι μου έκαψε όλο το σώμα Οι εξετάσεις μετά το τροχαίο δεν έδειξαν τίποτα Βέβαια μόνο ακτινογραφίες μου έκαναν στο νοσοκομείο Αν κάποιος θέλει να βοηθήσει ;ας μου στείλει ένα mail στο lazailama@gmail.com

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Όσον αφορά το αίσθημα των εντόμων είδα στο TLC ότι προκαλείται από την ουσία που έχουν τα σφραγίσματα. Παλαιάς γενιάς τώρα νομίζω την έχουν αφαιρέσει. Δεν θυμάμαι την ουσία όμως μόλυβδος ή υδράργυρος ίσως.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

 4. Thanks for sharing a great article.
  You are providing wonderful information, it is very useful to us.
  Keep posting like this informative articles.
  Thank you.

  Get to know about extramovies

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Thanks for sharing a great article.
  You are providing wonderful information, it is very useful to us.
  Keep posting like this informative articles.
  Thank you.

  Get to know about movierulz

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. The term SD-WAN is an acronym that stands for Software-Defined Wide-Area Network. It is a term that relates to SDN(Software-Defined Networking) and is something that is used by thousands of companies across the country and further afield as they look to connect different parts of their business to a wireless network.

  sd-wan

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 15. I have recently started a web site, the information you offer on this web site has helped me tremendously. Thanks for all of your time & work. 토토사이트

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 16. I have been absent for a while, but now I remember why I used to love this web site. Thank you, I will try and check back more frequently. How frequently you update your web site? 경마사이트

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 17. I simply couldn’t go away your web site before suggesting that I actually loved the standard info a person provide for your guests? Is gonna be again steadily to inspect new posts. 카지노사이트

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 18. you have a great blog here! would you like to make some invite posts on my blog? 토토사이트

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 19. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 20. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 21. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 22. With a 1200 MBPS rate, the Victony WA1200 setup is perfect for gaming, online HD video viewing, downloading, and uploading.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 23. Unpack your HP printer, associate it to Wifi and explore to 123 hp com setup to download HP printer drivers to finish HP printer setup. for any HP printer help.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 24. Thanks for sharing a great article.
  You are providing wonderful information, it is very useful to us.
  Keep posting like this informative articles.
  Thank you.

  PLEASE VISIT MY WEBSITE TO

  joker123 slot
  joker123 gaming
  slot joker123
  joker123
  joker slot
  joker123 online
  apk joker123
  joker123 apk download
  judi slot joker123

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 25. Get Microsoft 365 setup by visiting microsoft365.com/setup. Sign in to Microsoft account, enter the product key and get apps quickly. Download & use Microsoft365 setup wizard using microsoft365.com/setup site, follow instructions and install apps.Go to www.microsoft365/setup to get all the MS office 365 apps on your devices like Windows, Mac, and smartphones.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 26. The Canon printer that can be downloaded via canon.com/ijsetup page is the best wireless printer that you can connect to your device and print data smoothly. Ij.start canon CD is not the well-suited technique to use ij.start.canon installation for longer. One can canon.com/ijsetup/mg2522 install from another origin if your device is having issues in the online installation or any other.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 27. Follow cricut.com/setup and it is the online portal that allows you to set up your Cricut machine. A most advanced Cricut machine is best in cutting shapes, text, and photos. It doesn’t only make cuts on card stock or vinyl but adhesive foil, faux leather, balsa wood, and more. So how do you start your circuit machine? You have to download Cricut setup from www.cricut.com/setup, then connect your machine and software to get started.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 28. norton.com/setup - For Downloading, Installing and activating the Norton product, visit Norton Setup and Get Started with Norton Antivirus at www.norton.com/setup.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 29. office.com/setup - To Install Office Setup office.com/setup Enter Office Setup Product Key and activate, setup office product, visit Microsoft Office at office.com/setup and Get Started.


  office.com/setup - To get started with your Microsoft Office Installation you need valid product key code & visit www.Office.com/Setup and we can also help you with your entire process to setup office at office.com/setup.


  office.com/setup – To Install Office setup Enter office setup product key and activate, setup office, visit Microsoft office at office.com/setup and Get Installed.office.com/setup - To Install Office Setup office.com/setup Enter Office Setup Product Key and activate, setup office product, visit Microsoft Office at office.com/setup and Get Started.
  ΑπάντησηΔιαγραφή
 30. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 31. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Corona:False alarm?: Part 3

  7 Ο εμβολιασμός είναι η καθολική θεραπεία; «Δεν μπορεί να υπάρξει επιστροφή στην κανονικότητα έως ότου έχουμε εμβόλιο», δηλώνει ο Michael ...