Κυριακή 14 Αυγούστου 2011

Morgellon - GMO η νέα απίθανη σύνδεση της ψυχοπαθητικής παρασίτωσης

Το παρακάτω άρθρο αποτελεί μετάφραση από το άρθρο http://www.healthfreedomusa.org/?p=599 με αναδημοσίευση στο http://nexusilluminati.blogspot.com/search/label/morgellons%20disease
Τα morgellon είναι μία νέα ασθένεια που ταλαιπωρεί ένα μέρος του πληθυσμού με εξαιρετικά απίθανα συμπτώματα που θυμίζουν ταινία τρόμου.Η επίσημη ιατρική την κατατάσσει στις "κατά φαντασία ασθένειες " παρόλο που τα αποτελέσματα της δεν έχουν καμμία σχέση με τη φαντασία.΄
----------------------------------------------------------------------------------------------
Η επίσημη ιατρική περιγράφει τη νόσο ως {Η ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΗ ΠΑΡΑΣΙΤΩΣΗΣ Η ΣΥΝΔΡΟΜΟ MORGELLONS ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΝΤΟΝΗ ΦΑΓΟΥΡΑ, ΤΟ ΑΙΣΘΗΜΑ ΟΤΙ ΤΡΕΧΟΥΝ ΖΩΥΦΙΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΚΑΙ ΣΥΝΟΔΕΥΕΤΑΙ ΤΑΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΔΕΡΜΑΤΙΚΕΣ ΑΛΛΟΙΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΕΣ ΙΝΕΣ.
Η ένταση των συμπτωμάτων είναι τόσο μεγάλη που εξωθεί τα άτομα αυτά λόγω του ακραίου κνησμού σε συνεχές ξύσιμο και σε ορισμένες ακραίες περιπτώσεις ακόμη και στην επιθυμία του ακρωτηριασμού.
Το τελευταίο γίνεται όχι μόνο λόγω του επώδυνου κνησμού αλλά και της απαλλαγής από φανταστικά παράσιτα. Η παθογένεια και ο μηχανισμός λειτουργίας της νόσου παραμένει ακόμη άγνωστος με αρκετούς γιατρούς να υποστηρίζουν ότι πρόκειται αμιγώς για μια ψυχιατρική περίπτωση και για άλλους ότι υφίσταται ένα μεικτό πρόβλημα μιας παρασιτικής ενόχλησης σε υπερευαίσθητα ψυχικά άτομα.}
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Σε μια προσπάθεια αρκετών να εξηγήσουν την προέλευση της νόσου την έχουν συσχετίσει και με πειράματα νανοτεχνολογίας.Το παρακάτω άρθρο δίνει την απάντηση για την προέλευση της νέας αυτής ασθένειας.


Τρομακτική νέα ασθένεια περιέχει πανομοιότυπο υλικό με  τα  GM (ΓΕΝΕΤΙΚΆ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΜΈΝΑ)  


Ο Εφιάλτης στο τραπέζι σας.Ευχαριστώ,  Monsanto!


Στην περίπτωση που σκεφτήκατε ότι η κατανάλωση  γενετικά τροποποιημένων  τροφίμων (αυτά που  χαρακτηρίζονται ως "Φρανκενστάιν Τροφές") είναι μια χαρά, έρχεται μια μελέτη η οποία καθιστά σαφές ότι η κατανάλωση GM τροφών βάζει σε κίνδυνο όχι μόνο την δικιά σας ζωή, αλλά και των παιδιών σας.Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι ο Codex Alimentarius, που θέτει τα πρότυπα για το διεθνές εμπόριο των τροφίμων, επιτρέπει τα γενετικώς τροποποιημένα τρόφιμα και δεν κάνει καμία προσπάθεια για τον περιορισμό, τον έλεγχο ή την εξάλειψη τους. Στην πραγματικότητα, οι ΗΠΑ προσπαθούν εδώ και χρόνια  να αποτρέψουν την επισήμανση των γενετικά τροποποιημένων τροφίμων και των σπόρων στο διεθνές εμπόριο και θέλουν όλοι να ακολουθήσουν την δική τους εσωτερική πολιτική , η οποία απαγορεύει οποιαδήποτε ένδειξη στην ετικέτα ότι τα τρόφιμα  περιέχουν γενετικά τροποποιημένα συστατικά. Το 75-80% όλων των τροφίμων που πωλούνται στις ΗΠΑ περιέχουν γενετικά τροποποιημένα συστατικά. 

Τώρα φαίνεται ότι ο όλο και  πιο διαδεδομένος εφιάλτης μιας ασθένειας που ονομάζεται "Νόσος του Morgellon " μπορεί να είναι αποτέλεσμα των γενετικά τροποποιημένων καλλιεργειών και τροφίμων.
Η Νόσος Morgellon  περιγράφηκε για πρώτη φορά όταν ο 3 ετών γιος μιας γυναίκας ανέπτυξε εξανθήματα και έντονο κνησμό και πληγές που παρήγαγαν παράξενες πολύχρωμες ίνες  που βγαίναν μέσα  από το δέρμα του. Έφτιαξε ένα website και ανέφερε την κατάσταση του το 2001 και το ονόμασε "Η νόσος του Morgellons " εξαιτίας μιας παρόμοιας αναφοράς τον 17ο αιώνα.
Όπως συμβαίνει πάντα, η αλλοπαθητική ιατρική κοινότητα της Δύσης, φάρμακο- εξαρτώμενη χαρακτήρισαν τους  πάσχοντες φαντασιόπληκτους. 
Ως φυσίατρος, έχω μεγάλη δυσκολία να  εξηγήσω πώς μια αυταπάτη μπορεί να παράγει έγχρωμες ίνες που προεξέχουν από το δέρμα και συνεχίζουν να αυξάνονται σε ένα τρυβλίο του Petri. Πάντως όπως και να έχει τώρα , οι  πολύχρωμες  ίνες που παράγονται από την «ψευδαίσθηση» έχουν  αναλυθεί και τώρα γνωρίζουμε ότι η ασθένεια Morgellon δεν είναι πλέον σπάνια και έπαψε πλέον να  είναι  μυστήριο.
  Μια μελέτη των ινών δείχνει ότι περιέχουν DNA τόσο από μύκητα όσο  και από ένα βακτήριο που χρησιμοποιείται στην εμπορική προετοιμασία των γενετικώς τροποποιημένων τροφίμων και μη εδώδιμων καλλιεργειών (όπως το βαμβάκι). Οι ίνες τους αποτελούνται κυρίως από κυτταρίνη, την οποία το ανθρώπινο σώμα δεν μπορεί να διασπάσει και να  κατασκευάσει. Έτσι η  τεχνολογία των γενετικά τροποποιημένων τροφών έχει προφανώς, όπως ο καθηγητής Frankenstein, βρει έναν τρόπο για να δώσει κινηση σε κάτι  μη ζωντανό. Αυτές οι   ίνες τα νήματα συστρεφονται, αναπτύσσονται και διαιρούνται. Εν ολίγοις, ζουν κάτω από το δέρμα των ανθρώπων, δημιουργωντας παρασιτικές βλάβες και αν και είναι ένα υλικο χωρις ζωη μεσα του, αλλά που, μέσα από τη φρίκη της γενετικής τροποποίησης, έχει πάρει τα χαρακτηριστικά ενός ζωντανού οργανισμού.
Τα συμπτώματα είναι τόσο ανυπόφορα που ένας αριθμός των ατόμων που πάσχουν από αυτή την  ασθενεια έχουν αυτοκτονήσει μη μπορωντας να αντεξουν  τον αφόρητο πόνο, και τη συνεχομενη  αίσθηση οτι κάτι που μοιάζει πολύ με  έντομο σέρνεται χωρίς να σταματά  κάτω από το δέρμα τους,  συνοδευόμενο με  αφόρητο κνησμό. Φυσικά, η στάση των περισσότερων γιατρών ότι είναι μια  κατά φαντασία ασθενεια και όχι πραγματικη, δεν μπορεί να βοηθήσει αυτές τις φτωχές ψυχές για την αντιμετώπιση της θλίψης τους.

Πόσο μεγάλη είναι η εξάπλωση της ασθενειας του  Morgellon ; Μερικα μητρώα έχουν καταγραψει 1.200 ή περισσότερα άτομα, αλλά αυτές οι   καταχωρίσεις  αντιπροσωπεύουν μόνο όσους  έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο και έχουν σκοντάψει στα  μητρώα αυτών των site. Η ασθένεια παράγει υλικό άγνωστο με οτιδήποτε οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν δει εως τωρα. 
Αυτές οι εικόνες δείχνουν ίνες που εχουν αφαιρεθεί από βλάβες στο δέρμα των πασχόντων από την νόσο του Morgellon.

Δεν υπάρχει εικόνα, ωστόσο, που να μπορεί να σας δείξει το μαρτύριο της αίσθησης  εντόμων που έρπουν κάτω από το δέρμα  ημέρα και νύχτα, των θυμάτων. Έντρομοι, μερικοί ερευνητές λένε ότι κάθε πρόσωπο που έχουν εξετάσει έχει κάποιο επίπεδο τύπου παθολογίας του  Morgellon στο δέρμα τους.

Το ότι η  υπόθεση είναι ακριβής, ότι η ασθένεια προκαλείται από τη σπορά, την καλλιέργεια και την κατανάλωση FrankenFood,   συνηγορεί  γιατι το 75-80% όλων των τροφίμων στις  ΗΠΑ  περιέχουν γενετικώς τροποποιημένα συστατικά χωρις επισημανση. Δεν έχουμε  ένζυμα ή άλλους μηχανισμούς για να αφομοιώσουμε  αυτά τα   αφύσικα συστατικά στο σωμα μας, που το FDA λέει ότι είναι  ίδια με τα παραδοσιακά τροφιμα και απαγορεύει την επισήμανση των GMO. Δεν έχουμε κανένα τρόπο να απαλλαγούμε από τα δυσπεπτα , τοξικά ή ακόμα και θανατηφόρα  υλικα που μπαινουν  στον πυρήνα των τροφίμων μας από τα όπλα υψηλής ενέργειας και τα βιοχημικα κόλπα που ποτέ δεν σκέφτηκε η Φύση. 

Δεδομένου ότι οι ΗΠΑ είναι που επιτρέπουν το μεγαλύτερο βιολογικό πείραμα στην ιστορία του ανθρώπινου είδους, δεν θα πρέπει να ειμαστε επιφυλακτικοί σχετικά με την πιθανότητα ότι αυτή η  τραγικη και τρομακτικη νόσος μπορεί να προκληθηκε από αυτά τα τρομακτικα θεωρητικα   τρόφιμα, με τους  πραγματικούς όμως κινδύνους που εισάγονται στο εσωτερικό μας όπου δεν μπορείς να δεις, να γευτείς, ή με καποιο άλλο τρόπο να ανιχνεύσεις με τα συνήθη μέσα, αλλα  μόνο από εξειδικευμένα εργαστήρια. 

Μέρος του στόχου του Natural Solutions Foundation  είναι να σιγουρευτεί ότι οι τρίτες χώρες του κόσμου έχουν τα εργαστήρια, και την εκπαίδευση για  να μπορουν να καθορισουν ποια τρόφιμα είναι καθαρα και ασφαλη, και ποιο  φαγητό έχει υποστεί ζημιά από τις τεχνικές με τη γενετική τροποποίηση. 

Εν τω μεταξύ, θα παρακολουθησουμε  μια πολύ σημαντική συνάντηση του Codex στην Οτάβα. Ειθε ο African Pro-health Coalition κατά τη συνεδρίαση, να συνεχίσει να αψηφά τις ΗΠΑ και να  συνεχισει με  θέρμη και αποφασιστικότητα  να μην επιτρέψει τους γενετικά τροποποιημένους σπόρους στις χωρες τους  και να απαιτήσουν ουσιαστική επισήμανση σε όλα τα τρόφιμα που περιέχουν γενετικά τροποποιημένα συστατικά.Σχέση μεταξύ της νόσου Morgellon και GMO
 
από την Barbara H. Peterson 


Από τότε που η κυβέρνηση Κλίντον έκανε την Βιοτεχνολογία   στρατηγική προτεραιότητα των ΗΠΑ με την υποστήριξη της κυβέρνησης: (1), γιγαντιαίες παγκόσμιες αγροτικες επιχειρήσεις έχουν επιθετικά αναλάβει την παγκόσμια διατροφική αλυσίδα   πλημμυριζοντας την  με Γενετικά Τροποποιημένους Οργανισμούς (ΓΤΟ), αδιαφορώντας για τις συνέπειες στη Γη και στους κατοίκους της.

 Αυτή η εξαγορά δεν έχει μόνο τη δυνατότητα για μια παγκόσμια οικονομική καταστροφή, αλλά απειλεί τον πληθυσμό της γης με εκτεταμένες βλαβες για την υγεία του, επισης. Ένα πρόβλημα υγείας που φαίνεται να συμπίπτει με την επανασταση των  ΓΤΟ  είναι η ασθένεια Morgellons. Και τι θα συμβεί αν η εμφάνιση της νόσου του Morgellons έχει να κάνει με την κατάναλωση  των ΓΤΟ τρόφιμων;ΑΣΘΕΝΕΙΑ Morgellons  - Τι είναι αυτό;
 

Πολύ λίγα μπορούν να βρεθούν σχετικά μαυτη την ασθένεια . Αρχικά, στους πάσχοντες είπαν ότι το πρόβλημά τους ήταν στη φαντασία τους. Αυτό ήταν πολύ  μικρή παρηγοριά για τους ανθρώπους που υπέφεραν.
Οι πάσχοντες από Morgellons αναφέρουν παράξενα, σαν ινες υλικά να βγαίνουν από τις πληγές τους και να αναδύονται από το δέρμα τους.Αυτό συνοδεύεται από επώδυνο και  έντονο κνησμό, που έχει περιγραφεί σαν  μια διαρκή  αίσθηση ότι κάτι σέρνεται κάτω από το δέρμα τους. (2)
Στις 18 Μαΐου, 2006, το KGW, ένα τοπικό κανάλι ειδήσεων από τον χώρο του Όρεγκον  δημοσιεύσε αυτή την ιστορία:Παράξενη ασθένεια: Μυστηριακή ασθένεια μια ιστορία τρόμου  (απόσπασμα) 


[Δρ Drottar] ) Η εκτος υπηρεσίας  οικογενειακή  γιατρός ένιωθε σαν έντομα να περπατούσαν κάτω από το δέρμα της.
"Αν πω πλήρως στους ανθρώπους τι μου έχει συμβεί με μένα ιατρικά, θα νομίζουν ότι είμαστε στη ζώνη του λυκόφωτος», δήλωσε η Dr Drottar.
Ξύπνησα με την αίσθηση ότι κατι σαν υγρό έρεε ακριβώς κάτω από το δέρμα μου. Συχνά, μαύρα ή μπλέ μαλλιά σαν ίνες προεξείχαν από το δέρμα μου, είπε.
«Πίστευα ότι είχα εκτεθεί σε αμίαντο. Νόμιζα ότι είχα  ίνες αμιάντου  οι οποιες βγαίνaν από το δέρμα μου. Τραβούσα μακριές λεπτές, μικρές  τρίχες- ίνες που ήταν εξαιρετικά κοφτερές  που θα μπορούσαν  να διαπεράσουν  κυριολεκτικά τα νύχια μου », είπε η Drottar.
Εκτός από το αίσθημα των τσιμπημάτων από εντομα  και τις ίνες,η Drottar επίσης υπέφερε από σοβαρή κατάθλιψη, χρόνια κόπωση και ένα αποδυναμωμένο ανοσοποιητικό σύστημα. Σαν αποτέλεσμα, αναγκάστηκα να εγκαταλείψεω την πρακτική του οικογενειακού γιατρού  είπε η Drottar. (3)  
Morgellons και ΓΤΟ - η Σύνδεση
 

Λίγες πληροφορίες έχουν αποκαλυφθεί σχετικά με τις μακροπρόθεσμες επιπτώσεις στην υγεία από τις  καλλιεργειες των  ΓΤΟ σε ανθρώπους ή ζώα, και ακόμα λιγότερες πληροφορίες σχετικά με έρευνες οι οποιες  να συσχετίζουν ta Morgellons με ΓΤΟ τρόφιμα.

Αυτό είναι ύποπτο, γιατί κανονικά θα υπήρχε μία φυσική περιέργεια σχετικά με τη σχέση μεταξύ γενετικώς τροποποιημένων οργανισμών που καταναλώνουν οι άνθρωποι τακτικά και από τις ανόργανες ίνες που προεξέχουν από το δέρμα ενός ατόμου. Αυτό θα ήταν ο δρόμος ενός γενετιστή , και αρκετά αντάξιος μιας εντατικής έρευνας.


Ποιος είναι ο λογος που ,  δεν υπάρχει ένας τόνος  δημοσιευμένων μελετών; Γιατί είναι τόσο δύσκολο να βρεθεί κάτι  που να σχετίζεται με αυτή;

 Θα μπορούσε να είναι γιατί εταιρείες σαν τη Monsanto έχουν αρκετή ισχύ για να καταπνίξουν αποτελεσματικά αυτές τις ερευνες;

Αν έχουν αρκετή ισχύ για να καταστρέψουν  χώρες  εξαπατώντας  φτωχούς αγρότες να αγοράζουν κατοχυρωμένα με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας σπόρων ΓΤΟ, και στη συνέχεια να κάνουν ένα βήμα περαιτέρω και να αναγκάζουν αυτούς τους φτωχούς ανθρώπους να αγοράζουν σπόρους κάθε χρόνο, αντί  να χρησιμοποιουν την δική τους  συγκομιδής,

τότε έχουν αρκετή ισχύ για να ζητήσουν από τις πρόθυμες  εταιρίες  «διακυβέρνησης» (κυβερνησεις)  να χειραγωγήσουν τον Τύπο ... ξανά.


Σύμφωνα με τον Mike Stagman, PhD, "Η γενετική μηχανική είναι μια τεχνολογία εφιάλτης που έχει προκαλέσει ήδη πολλές επιδημίες ασθενειών - τεκμηριωμένα αλλά μη δημοσιευμένες." (4) 

Καλά Monsanto, αφήσατε τουλάχιστον μία μελέτη να ξεγλιστρήσει? Με τη βοήθεια αρκετων μηχανών αναζήτησης , το παρακάτω άρθρο από  τονWhitley Strieber που δημοσιεύθηκε στις 12 Οκτωβρίου 2007, με τίτλο η «Δερματική ασθένεια μπορεί να συνδέεται με τα γενετικώς τροποποιημένα τρόφιμα» βρέθηκε, η οποία καταλήγει στο συμπέρασμα ότι οι ίνες που λήφθηκαν από έναν πάσχοντα με Morgellons περιέχουν την ίδια ουσία που έχει " χρησιμοποιηθεί εμπορικά για την παραγωγή γενετικά τροποποιημένων φυτών" 
Εδώ είναι το άρθρο:

Δερματική νόσος μπορεί να συνδεθεί με τα γενετικώς τροποποιημένα τρόφιμα
12-Οκτ-2007

Πολλοί άνθρωποι και οι περισσότεροι γιατροί έχουν αποκηρύξει την ασθένεια Morgellons  είτε ως φάρσα είτε σαν  υποχονδρία. Αλλά τώρα υπάρχουν ενδείξεις ότι αυτή η μυστηριώδης ασθένεια μπορεί να είναι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ και να  σχετίζεται με τα γενετικώς τροποποιημένα τρόφιμα!
Το δέρμα των θυμάτων που υποφέρουν από  Morgellons  ξεχειλίζουν από  μυστηριώδη  νήματα που έχουν προσδιοριστεί ως κυτταρίνη (που δεν μπορούν να κατασκευαστούν από τον ανθρώπινο οργανισμό), και οι άνθρωποι έχουν την αίσθηση  πραγμάτων που σέρνονται κάτω από το δέρμα τους ... 

Στις 15 ​​- 21 Σεπτέμβριου σε άρθρο στο  περιοδικό του New Scientist,ο  Daniel Elkan περιγράφει έναν ασθενή που ο ίδιος αποκαλεί «Steve Jackson», ο οποίος “για πολλά χρόνια βρίσκει μικροσκοπικές μπλε, κόκκινες και μαύρες ίνες που του προκαλούν έντονο κνησμό και βλάβες στο δέρμα του”. Παραθέτει ότι ο Τζάκσον έλεγε ότι « Οι ίνες είναι σαν  εύκαμπτο πλαστικό και μπορεί να είναι αρκετά χιλιοστά σε μήκος. Κάτω από το δέρμα, μερικές είναι διπλωμένες σε ζιγκ-ζαγκ. Αυτες μπορεί να είναι τόσο λεπτές, όπως το μετάξι της αράχνης, αρκετά ισχυρες όμως  για να τεντώνουν  το δέρμα όταν τραβιούνται, σαν  το τράβηγμα  μια τρίχας. "Οι γιατροί λένε ότι αυτός ο τύπος ασθένειας θα μπορούσε να προκαλείται μόνο από ένα παράσιτο, αλλά τα αντι-παρασιτικά φάρμακα δεν βοηθούν. Οι ψυχολόγοι επιμένουν ότι πρόκειται για μια νέα έκδοση του  γνωστού συνδρόμου της  "παραισθησιακής παρασίτωσης." Αν και αυτή είναι μία «πραγματική» νόσος, δεν προκαλείται από κατι φυσικό..
Αλλά τώρα υπάρχει φυσική απόδειξη ότι η ασθενεια Morgellons δεν είναι ΜΟΝΟ ψυχολογική. Όταν ο φαρμακολόγος Randy Wymore προσφέρθηκε να μελετήσει μερικές από αυτές τις ίνες εάν οι άνθρωποι του τις έστελναν, ανακάλυψε ότι "ίνες από διαφορετικούς ανθρώπους ήταν εντυπωσιακά όμοιες μεταξύ τους και ακόμα φαίνονταν  να μην ταιριάζουν  με καμμία από τις συνηθισμένες στο περιβάλλον ινες." 

Όταν ταδωσε σε μια ομάδα ιατροδικαστική της αστυνομίας, είπαν ότι δεν ήταν από  χαλιά, ρούχα, ή στρώματα. Δεν είχαν ιδέα τι είναι.


Ο ερευνητής Ahmed Κilani  λέει ότι ήταν σε θέση να σπάσει δύο δείγματα ινών και  να πάρει το DNA τους.
Βρήκε ότι ανήκαν σε έναν μύκητα.
 Ένα ακόμη πιο προκλητικό εύρημα είναι ότι ο βιοχημικός Vitaly Citovsky ανακάλυψε ότι αυτές οι ίνες περιέχουν μια ουσία που ονομάζεται "Agrobacterium", το οποίο, σύμφωνα με το New Scientist,  "χρησιμοποιείται εμπορικά για την παραγωγή γενετικά τροποποιημένων φυτών." Θα μπορούσαν τα γενετικά τροποποιημένα φυτά  να"προκαλέσουν μία  νέα ανθρώπινη ασθένεια; "(5)ΓΤΟ -   Τι ειναι αυτό!Οι  γίγαντιαίες διεθνείς εταιρείες που είναι πίσω από την  επανάσταση των ΓΤΟ μας χτυπάνε στην πιο ευάλωτη περιοχή μας –τις  κοιλιές μας. Οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν μεγαλώσει με μια έμφυτη εμπιστοσύνη ότι αυτό που αγοράζουν από τα καταστήματα είναι ασφαλή για κατανάλωση.

Αυτό δεν ισχύει πλέον, δεδομένου ότι τα περισσότερα επεξεργασμένα τρόφιμα περιέχουν γενετικά τροποποιημένα συστατικά που μπορεί να έχουν καταστροφικές συνέπειες τόσο στην υγεία των ζώων όσο και στην  την υγεία του ανθρώπου.

Αυτό που  έχετε αγοράσει από το συνοικιακό κατάστημα  και μπορεί να αλλάξει  το DNA σας δημιουργωντας τέτοια τρομακτικά συμπτώματα , το ευρύ κοινό απλά δεν το πιστεύει.


Το χειρότερο είναι ότι όταν θα πάτε στο γιατρό για βοήθεια, αυτός / αυτή θα σας πει ότι αυτό που βιώνεται  είναι απλα μεσα στο κεφάλι σας.

Αυτό είναι ανοησίες! Εναπόκειται στους ανθρώπους που νοιάζονται να κάνουν τις συσχετίσεις μεταξύ του τι τρώμε και του  τι συμβαίνει στο σώμα μας.

Θυμάσθε το παλιο ρητό  «είστε ό, τι τρώτε;"
Λοιπόν, αυτός ο συγγραφέας πιστεύει ότι  αυτό είναι αλήθεια.

Υποσημειώσεις:
1) Engdahl, F.W. (2007). Seeds of Destruction.
2) Stagman, M. Phd. (2006). GMO Disease Epidemics: Bt-cotton Fiber Disease. Retrieved from http://portland.indymedia.org/en/2006/08/344305.shtml
3) Porter, L. (2006). Strange sickness: Mystery disease horror story. Retrieved from http://www.kgw.com/news-local/stories/kgw_051806_news_sweeps_strange_sickness_morgellons.53b2569a.html
4) Stagman, M. Phd. (2006). GMO Disease Epidemics: Bt-cotton Fiber Disease. Retrieved from http://portland.indymedia.org/en/2006/08/344305.shtml
5) Strieber, W. (2007). Skin Disease Might be Linked to GM Food. Retrieved from
http://www.unknowncountry.com/news/?id=6486

by Barbara H. Peterson, Writer and Activist
http://spktruth2power.wordpress.com

Global Research, March 27, 2008


Στοιχεία σχετικα με την ασθένεια  morgelon στο
http://en.wikipedia.org/wiki/Morgellons και στα Ελληνικά μια ενδιαφέρουσα τοποθέτηση του καθ.Κουντουρη εδω: http://neurotalk.blogspot.com/search/label/%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B1%CF%83%CE%B9%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE%20%CF%88%CF%8D%CF%87%CF%89%CF%83%CE%B7 απόπου έγινε και η αναπαραγωγή της περιγραφής στην αρχή της ανάρτησης

97 σχόλια:

 1. Μάλλον είμαι και εγώ ένας που απέκτησα την ίδια ασθένεια και δεν είναι προϊόν τις φαντασίας μου Δεν γνωρίζω εάν υπάρχει θεραπεία Δεν ξέρω πόσο καιρό ακόμα θα το αντέξω Η διαφορά είναι ότι νομίζω η έχω την αίσθηση ότι περπατανε επάνω στο δέρμα μου και όχι μέσα σε αυτό.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Υπάρχει κάποιος που μπορή να βοηθήσει εκεί έξω ? Θα το εκτιμούσα αφάνταστα.
  Δεν είναι προϊόν φαντασίας Πιστεύω ότι μου δημιουργήθηκε μετά από ένα ατύχημα που είχα και όταν άνοιξαν οι αερόσακοι του αυτοκινήτου Τότε είχα την εντύπωση πως σαν κάτι μου έκαψε όλο το σώμα Οι εξετάσεις μετά το τροχαίο δεν έδειξαν τίποτα Βέβαια μόνο ακτινογραφίες μου έκαναν στο νοσοκομείο Αν κάποιος θέλει να βοηθήσει ;ας μου στείλει ένα mail στο lazailama@gmail.com

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Όσον αφορά το αίσθημα των εντόμων είδα στο TLC ότι προκαλείται από την ουσία που έχουν τα σφραγίσματα. Παλαιάς γενιάς τώρα νομίζω την έχουν αφαιρέσει. Δεν θυμάμαι την ουσία όμως μόλυβδος ή υδράργυρος ίσως.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. I simply couldn’t go away your web site before suggesting that I actually loved the standard info a person provide for your guests? Is gonna be again steadily to inspect new posts. 카지노사이트

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. you have a great blog here! would you like to make some invite posts on my blog? 토토사이트

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 15. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 16. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 17. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 18. With a 1200 MBPS rate, the Victony WA1200 setup is perfect for gaming, online HD video viewing, downloading, and uploading.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 19. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 20. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 21. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 22. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 23. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 24. Joker Gaming - Halo perkenalkan kami agen Joker123.net resmi yaitu Betpoker303 Situs Agen Slot yang merupakan agen situs game judi slot online Joker terbaik dan terpercaya yang kini telah menjalin kerja sama dengan situs joker gaming dan telah menyediakan permainan website menarik dari joker gaming dengan deposit menggunakan uang asli yang tentunya transaksi mudah aman dan cepat.
  joker678d
  joker123a net
  game slot joker
  joker388
  joker login 123

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 25. When I initially commented I seem to have clicked the -Notify me when new comments are added- checkbox and from now on whenever a comment is added I
  get four emails with the same comment. Perhaps there is an easy method you can remove me from that service?
  Many thanks! 경마사이트


  3JIYANGWOOK

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 26. 스포츠토토 My partner and I absolutely love your blog and find many of your post’s
  to be exactly what I’m looking for. Do you offer guest writers to write content in your case?
  I wouldn’t mind creating a post or elaborating on a lot of the subjects you write in relation to here.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 27. 바카라사이트 If more people that write articles really concerned themselves with writing great content like you, more readers would be interested in their writings. Thank you for caring about your content.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 28. 카지노사이트 I need to thank you for this excellent article!! I absolutely enjoyed every bit of it. I have got you bookmarked to check out new things and you can also add business related topic like startup incubation support. Keep sharing!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 29. Thanks for such a valuable post. I am waiting for your next post, I have enjoyed a lot reading this post keep it up.
  스포츠토토

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 30. Thanks for sharing this article. This article was very helpful to me. Keep moving. 온라인경마

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 31. This is also a very good post which I really enjoyed reading. It is not every day that I have the possibility to see something like this. 릴게임

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 32. What’s up, the whole thing is going nicely here and ofcourse every one is sharing information, that’s actually good, keep up writing.스포츠토토

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 33. So good to find another person with a few original thoughts on this subject. Many thank's for sharing this one 카지노사이트

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 34. This is highly informatics, crisp and clear. I think that everything has been described in systematic manner 카지노사이트

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 35. Hurrah! Finally I got a website from where I be capable
  of truly take helpful facts regarding my study and knowledge.바둑이게임

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 36. Coinbase Pro Login its user to use their old coinbase account login details to enhance the productivity of crypto trading.
  Coinbase Pro Login
  Coinbase Pro Login

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 37. Great post i must say and thanks for the information. Education is definitely a sticky subject. However, is still among the leading topics of our time. I appreciate your post and look forward to more. 토토사이트

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 38. Hi there, just became aware of your blog through Google, and found that it’s truly informative.
  I’m going to watch out for brussels. I will be grateful if you continue this in future.
  A lot of people will be benefited from your writing. Cheers!Click Me Here일본경마

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 39. That's a great article! The neatly organized content is good to see. Can I quote a blog and write it on my blog? My blog has a variety of communities including these articles. Would you like to visit me later? 토토사이트추천

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 40. I’m very pleased to discover this site. I want to to thank you for ones time for this particularly wonderful read!! I definitely savored every part of it and i also have you saved as a favorite to see new information on your blog. 메이저놀이터


  ΑπάντησηΔιαγραφή
 41. Thank you for this wonderful post! It has long been extremely helpful. 메이저사이트I wish that you will carry on posting your knowledge with us.


  ΑπάντησηΔιαγραφή
 42. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 43. Un grand merci pour cet article utile. Vraiment hâte de lire la suite de vous. Pourriez-vous s'il vous plaît lire mon blog ?. Passe une bonne journée.


  https://www.safecasinosite.net

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 44. Of course, your article is good enough, 슬롯사이트 but I thought it would be much better to see professional photos and videos together. There are articles and photos on these topics on my homepage, so please visit and share your opinions.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 45. Thanks for sharing this with so much of detailed information, its much more to learn from your article. Keep sharing such good stuff.
  Filmyzilla is a public torrent website which leakes pirated Bollywood and Hollywood movies online. The website Filmyzilla org uploads the pirated versions of Hindi, English, Telugu, Tamil, Malayalam films along

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 46. Slots, Bonus Buys and Live 우리카지노 카지노사이트 온라인카지노!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 47. Thanks for sharing this with so much of detailed information, its much more to learn from your article. Keep sharing such good stuff. Are you a passionate and knowledgeable sports fan who is also a winning sports bettor. If this sounds like you and you have the ability to get your points across in a clear and easy to understand way then you may be just what we are looking for in a sportscasinobetting. Sports casino betting

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 48. Thanks for sharing this with so much of detailed information, its much more to learn from your article. Keep sharing such good stuff. Digital Marketing Guest post Most importantly, common people who have less knowledge about technology and technological advancements find it challenging to understand the new technologies.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 49. Thanks for sharing this with so much of detailed information, its much more to learn from your article. Keep sharing such good stuff.
  All Gambling Guest Post will be spread across the niche blogs with high page ranks. We contact the website authors and get the gambling guest post approved for you. All gambling guest posts will carry your website link with them. A good deal out of our laborious effort is quality leads. Referral traffic also increases to your website with our services. With our services, you will be assured that all the back links that you get for the website are quite natural and there are no black hat tactics.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 50. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 51. Thanks for sharing this with so much of detailed information, its much more to learn from your article. Keep sharing such good stuff.Business write for us It provides a good opportunity for bloggers to submit guest posts on our website. We frequently highlight and tend to showcase guest writers on our technology business blog.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 52. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 53. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 54. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 55. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 56. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 57. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 58. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 59. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 60. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 61. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 62. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 63. Hi! This is my first visit to your blog! We are a team of volunteers and new initiatives in the same niche. Blog gave us useful information to work. You have done an amazing job! 메이저토토사이트 Thank you very much. Can I refer to your post on my website? Your post touched me a lot and helped me a lot. If you have any questions, please visit my site and read what kind of posts I am posting. I am sure it will be interesting.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 64. Thanks for sharing this with so much of detailed information, its much more to learn from your article. Keep sharing such good stuff.
  myadornment
  Adornment is a personal and tailored jewellery shopping experience for consumers, allowing the exploration of a range of affordable but luxurious brands all within one e-commerce marketplace

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 65. Hello, I am one of the most impressed people in your article. 토토사이트순위 I'm very curious about how you write such a good article. Are you an expert on this subject? I think so. Thank you again for allowing me to read these posts, and have a nice day today. Thank you.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 66. This is valuable information on the post informative blog i got

  ExtraTorrent Proxy List of Unblock all Extratorrent Proxy Sites latest

  Tamilyogi Proxy Unblock Tamilyogi cc proxy List 2022 Movie Download

  List of Unblock Limetorrents Proxy Mirrors sites Limetorrents Proxy

  list Unblock Extratorrents Proxy {100% Working Sites} Extratorrent proxy

  SkyTorrents Proxy unblock SkyTorrents Proxy List {100% Working Sites}

  Activation Free Updated 2022 Microsoft Office 365 Product Key list

  Technology Write for us – Submit Guest Post on Business, Mobile, Education Topics

  PGsharp Key list Generator PGsharp Free Activation Key 2022

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 67. Thanks for sharing this with so much of detailed information, its much more to learn from your article. Keep sharing such good stuff.
  Lily Lockett
  Lily Lockett is a best collection of stylish & beautiful bracelets made from Silicone and stainless steel in different colors, Kids bracelets, kids charms, girls charms and girls bracelets.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 68. Hi there, I simply hopped over in your website by way of StumbleUpon. Now not one thing I’d typically learn, but I favored your emotions none the less. Thank you for making something worth reading. 먹튀검증업체

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 69. I was looking for another article by chance and found your article totosite I am writing on this topic, so I think it will help a lot. I leave my blog address below. Please visit once.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 70. The comment discusses the impact of the Corporate Finance Assignment Help on the United States economy. The author argues that the corporate finance has a positive impact on the economy by boosting the economic growth and creating jobs.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 71. I feel satisfied to read out your blog somewhere else and want to be your regular customer for attaining the best results. Increasing your knowledge is meant that you should have to develop your command for attaining the best result. Now, you do not restless during your study and go through Commercial Law Assignment Help
  to prepare business representation skills.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 72. You can extend any access point or router's wireless signal with the Linksys Wireless-N Range Extender to provide wired or wireless Internet connectivity in difficult-to-reach regions. to more information contact official website New extender setup

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 73. Plug in your Netgear extender and turn it on to access . Go to the mywifiext configuration page Netgear EX8000 Setup right now using your web browser.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 74. LINKSYS RE7000 SETUP is simple to utilise. As a consequence, you can set them up fast and start using them. Linksys offers a variety of router range extenders. For more information visit our official website : 192.168.1.1

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 75. The MSRM US300 Wi-Fi extender provides the best speed and complete coverage across your house.For more information visit Comfast wifi range extender setup

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 76. Have you had problems logging into the Orbi app? If so, sign in to your Orbi gadget through a web browser. You must go to the orbilogin.net website to do this. For more information visit NETGEAR ORBI SETUP

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 77. wraysist3rs.blogspot.com/2011/02/making-colds-fun.html

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Eλευθερία υπάρχει Έξω από την κοινωνία

  Η Eλευθερία υπάρχει Έξω από την κοινωνία από τον Jon Rappoport Λογική: "Η ελευθερία ενυπάρχει μέσα στο άτομο. Δεν υπάρχει πουθενά αλλ...