Τετάρτη, 4 Ιανουαρίου 2012

Η ΧΡΥΣΗ ΑΓΩΓΗ ΤΟΥ 21ου ΑΙΩΝΑ DRAGON FAMILY vs BANKSTERS


ΠΗΓΗ

Η αγωγή που θα μπορούσε να τερματίσει την συμμορία που διοικεί τον δυτικό κόσμο

Αγωγή # 8500 pdf αρχείο από τον Neil Keenan (114 σελίδες)
Από Benjamin Fulford (24 Νοεμβρίου 2011)

Η αγωγή που θα μπορούσε να τερματίσει τη μυστική κυβέρνηση η οποία  διοικεί το δυτικό πολιτισμό τουλάχιστον τα τελευταία 300 χρόνια κατατέθηκε σήμερα (23 Νοεμβρίου στις ΗΠΑ) . Η αγωγή υποστηρίζει ότι κοντά 1 τρισεκατομμύρια δολάρια εχουν κλαπεί από, μεταξύ άλλων, τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ  Μπαν Κι Μουν και τον ΟΗΕ, από τον πρώην Ιταλό πρωθυπουργό Σίλβιο Μπερλουσκόνι[3] και την ιταλική κυβέρνηση, τον Giancarlo Bruno από το  Davos World Economic forum και άλλους και  πιστεύεται ότι περιλαμβάνει πολλούς από τους ιδιοκτήτες της US Federal Reserve Board.

Η μήνυση κατατέθηκε στη Νέα Υόρκη από τον Neil Keenan, που ενεργεί ως εκπρόσωπος της οικογένειας Δράκου, μια απομονωμένης ομάδας πλούσιων ασιατικών οικογενειών. Αυτή η κατάθεση είναι αποτέλεσμα της εκτεταμένης συγκέντρωσης αποδεικτικών στοιχείων από την διεθνή αστυνομία και διαφόρων υπηρεσιών επιβολής του νόμου συμπεριλαμβανομένων Interpol, CIA, Iαπωνική Αστυνομία Ασφαλείας, μυστικές υπηρεσίες της Ανατολικής Ευρώπης και έχει την υποστήριξη του Πενταγώνου, καθώς και από τις ένοπλες δυνάμεις Ρωσίας και  Κίνας. 
Oι τελικοί κατηγορούμενοι σε αυτή τη νομική δράση πιστεύεται ότι είναι η ίδια κλίκα πίσω από τη δολοφονία του Προέδρου των ΗΠΑ John F. Kennedy και πολλά άλλα σημαντικά διεθνή εγκλήματα.

Η συγκεκριμένη αγωγή πυροδοτήθηκε από την παράνομη κράτηση δύο Ιάπωνων πολιτών των, Akihiko Yamaguchi και Mitsuyoshi Watanabe, καθώς και η κατάσχεση των 134.500.000.000 δολάριων σε ομόλογα που κατείχαν στην Ιταλία, στις 3 Ιουνίου 2009.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ttSmZknU9mIΜετά την κλοπή των ομολόγων, ο Leo Zagami[2] που αυτο-περιγράφεται ως 33ου βαθμού Τέκτονας ήλθε σε επαφή με τον μηνυτή και του είπε ότι η Μόντε Κάρλο P2 Τεκτονική Στοά μπορούσε να ρευστοποιήσει τα ομόλογα με τη βοήθεια του Βατικανού τραπεζίτη Daniel Dal Bosco. Ο μηνυτής (Neil Keenan ) διαβίβασε αυτή την πληροφορία, μέσω ενός μέλους της βασιλικής οικογένειας του Ηνωμένου Βασιλείου , στην οικογένεια Δράκου (Dragon family) που εμπιστεύθηκαν ακόμη 1 τρισεκατομμυρία δολαρια από παρόμοια ομόλογα στον ενάγοντα Neil Keenan.Ο Keenan στη συνέχεια, μετά από πολλές διαπραγματεύσεις,εμπιστεύθηκε τα ομόλογα στον Dal Bosco.