Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

Ο ΠΟΥ προετοιμάζεται για trH3N2 πανδημία ;


Recombinomics  Σχόλιο 17:30
26 Νοεμ 2011
"Έχουμε λάβει ανησυχητικές πληροφορίες  από το σύστημα προειδοποίησης του ΠΟΥ ότι στις ΗΠΑ δύο άνθρωποι κόλλησαν τον ιό H3N2: Ενα επτά μηνών παιδί στο Ιλλινόις και ένας 46-χρονος στην Πενσυλβάνια," – ανακοίνωσε το Interfax Rospotrebnadzor μεσω του Gennady Onishchenko.

Ο ΠΟΥ θέλει να είναι έτοιμος να κάνει συστάσεις και να δώσει κατευθύνσεις προς τις χώρες, αν παραστεί ανάγκη - αν και ο Φουκούντα τόνισε σε αυτό το σημείο δεν είναι καθόλου βέβαιος ότι θα υπάρξει αυτή η ανάγκη.
"Ανησυχούμε αλλά δεν θέλουμε να υπερβάλλουμε ή να το υποτιμήσουμε. Προσπαθούμε να το βάλουμε στα σωστά μέτρα.», λέει ο Fukuda, κορυφαίος εμπειρογνώμονας της γρίπης.
«Προσπαθούμε να διασφαλίσουμε ότι θα είμαστε έτοιμοι να κινηθούμε γρήγορα, αν πρέπει να κινηθούμε γρήγορα, αλλά και προσπαθώντας να μην κτυπήσουμε τον κώδωνα του κινδύνου."
Η επιθυμία να είμαστε προετοιμασμένοι, χωρίς αύξηση συναγερμού είναι μια κληρονομιά από την πανδημία του Η1Ν1 2009. Ο ΠΟΥ είχε επικριθεί έντονα από την Ευρώπη για τη αναγγελία πανδημίας, όταν τελικά αποδείχθηκε ότι ήταν πολύ πιο ήπια από ό, τι αρχικά φοβόταν.
Αλλά τι ακριβώς ο οργανισμός - και ο κόσμος - ίσως χρειαστούν να προετοιμαστούν για την ώρα είναι πολύ ασαφές. Με τα προβλήματα δημοσίων σχέσεων της επιδημίας του 2009 φρέσκα ακόμα ​​στο μυαλό των υπαλλήλων υγείας, κανένας δεν χρησιμοποιεί το "π" σαν λέξη αυτές τις μέρες.
Ωστόσο, σε ορισμένα σημεία οι παραλληλισμοί με το 2009 είναι εντυπωσιακοί.
Πηγη Recombinomics
-----------------------------------------------------------------------------------------------
Η παραπάνω πληροφορία εμπλέκεται στον γενικότερο σχεδιασμό που ντε και καλά πρέπει να αποδεχθούμε.Το φιάσκο της πανδημίας του 2009 ακόμα δεν έχει ξεχαστεί αλλά η προετοιμασία καλά κρατεί.Ο περίφημος ιός της γρίππης των χοίρων επανακάμπτει αλλά όχι με το αρχικό μάρκετινγκ.Τα κρούσματα του νέου ιού αριθμούν 3 το 2010 και 10 το 2011 (χωρίς θανάτους) αλλά ο ΠΟΥ (Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας WHO) ανησυχεί.Φυσικά η προετοιμασία από το Χόλυγουντ προέκυψε μέσα στο 2011.

Το 2011 βγαίνει το CONTAGIONΣτην ιστορία εμπλέκονται ένας ιός μεταδιδόμενος με τον αέρα που σκοτώνει με μια απλή επαφή όπου έχει υποστεί μετάλλαξη.
Πως ? Μια εταιρεία εξόρυξης προσπαθώντας να καθαρίσει τη ζουγκλα απο φοινικόδενδρα με μπουλντόζες που σε αυτά κατοικούν νυχτερίδες , πέφτει μία νυχτερίδα που έχει το φονικό ιό,τρώει μια μπανάνα,αφήνει τα αποφάγια σε ένα χοιροστάσιο, το σφάζουν, ο σεφ που μαγειρεύει το κρέας λερώνεται με το αίμα,κάνει μια χειραψία με την πρωταγωνίστρια και ξεκινάει η επιδημία  από ένα γουρουνάκι και μία νυχτερίδα (batman ή βαμπίρ).Φυσικά όλα καταλήγουν στο να βρεθεί ένα εμβόλιο (φυσικά) αλλά ενδιάμεσα χτυπάει και την εναλλακτική ιατρική μέσω ενός μπλόγκερ (κακός) ,ο οποίος ξεγελά τους ανθρώπους πουλώντας θεραπεία που επιδεινώνει την επιδημία.(Θυμηθείτε ότι ή άρνηση των ανθρώπων να εμβολιαστούν παγκόσμια προέκυψε από την πληθώρα ανώνυμων και επώνυμων blogs να χάψουν το χαπάκι της πανδημίας).Το σενάριο άλλαξε ειδικά σαυτό το σημείο από το CDC (To αμερικάνικο Κέντρο Ελέγχου και Επιδημιών)


Θάναι ο trH3N2 o προάγγελος του CONTAGION ; Θα δείξει. Πάντως όλα έχουν στηθεί για να προκύψει.Από το Χόλυγουντ,τον ΠΟΥ μέχρι την οικονομική κρίση που χτυπάει την Ευρώπη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Eλευθερία υπάρχει Έξω από την κοινωνία

  Η Eλευθερία υπάρχει Έξω από την κοινωνία από τον Jon Rappoport Λογική: "Η ελευθερία ενυπάρχει μέσα στο άτομο. Δεν υπάρχει πουθενά αλλ...