Τρίτη 23 Αυγούστου 2011

Τα 20 Σημεία της Αποκάλυψης του 2012


 
Τα 20 Σημεία της οικονομικής Αποκάλυψης του 2012

Αν νομίζατε ότι το 2011 ήταν μια κακή χρονιά για την παγκόσμια οικονομία, απλά περιμένετε μέχρι να δείτε  τι θα συμβεί το 2012. Οι ΗΠΑ και η Ευρώπη ασχολούνται με πρωτοφανή προβλήματα χρέους, οι χρηματοπιστωτικές αγορές  κοπανιούνται  άγρια,  προγράμματα λιτότητας εφαρμόζονται σε όλο τον κόσμο, οι τιμές στα βασικά είδη όπως τα τρόφιμα έχουν φθάσει στα ύψη και πολλοί καταναλωτές κάνουν προσπάθεια να μην πανικοβληθούν. Πολλοί αναλυτές φοβούνται ότι μια «τέλεια θύελλα» ζυμώνεται και ότι θα μπορούσαμε πραγματικά να κατευθυνόμαστε  για μια οικονομική Αποκάλυψη το 2012. Ας ελπίσουμε ότι δεν θα συμβεί. Ας ελπίσουμε ότι οι ηγέτες μας μπορεί να κρατήσουν την παγκόσμια οικονομία από το να  καταρρεύσει τελείως. Αλλά προς το παρον, τα πράγματα δεν φαίνονται καλά.
Μετά από μια περίοδο σχετικής σταθερότητας, τα πράγματα αρχίζουν να απορρυθμίζονται για άλλη μια φορά. Ο επόμενος μεγάλος οικονομικός πανικός θα μπορούσε κυριολεκτικά να συμβεί ανά πάσα στιγμή.
 Δυστυχώς, αν βλέπετε μια οικονομική αποκάλυψη για το 2012, δεν θα είναι οι πλούσιοι που θα υποφέρουν περισσότερο. Θα είναι οι φτωχοί, οι άνεργοι, οι άστεγοι και οι πεινασμένοι που θα βιώσουν τον μεγαλύτερο πόνο.
Τα ακόλουθα είναι 20 σημάδια ότι οδηγούμαστε για μια οικονομική Αποκάλυψη το 2012 ....

# 1 Το 2008 είδαμε μεγάλες ταραχές σε ολόκληρο τον κόσμο λόγω της εκτίναξης των τιμών των τροφίμων, και τώρα οι παγκόσμιες τιμές τροφίμων βρίσκονται σε άνοδο και πάλι. Παγκόσμια οι τιμές των τροφίμων τον Ιούλιο ήταν 33 τοις εκατό μεγαλύτερη από ό, τι ήταν πριν από ένα χρόνο. Οι αυξήσεις τιμών για τα προϊόντα, όπως το καλαμπόκι (μέχρι 84 τοις εκατό), ζάχαρη (μέχρι 62 τοις εκατό) και το σιτάρι (μέχρι 55 τοις εκατό) είναι απολύτως καταστροφικές για τιςφτωχές κοινότητες σε όλο τον πλανήτη. Για παράδειγμα, ένας εμπειρογνώμονας έχει προειδοποίησει ότι 800.000 παιδιά που ζουν στο Κέρας της Αφρικής θα μπορούσε να πεθάνουν κατά τη διάρκεια αυτού του λιμού.

# 2 Ο δείκτης τιμών παραγωγού στις ΗΠΑ αυξήθηκε με ετήσιο ρυθμό τουλάχιστον 7,0% για τους τρεις τελευταίους μήνες στη σειρά . Αρχίζουμε να βλέπουμε τεράστιες αυξήσεις των τιμών σε όλη τη χώρα. Για παράδειγμα, τα Starbucks πρόσφατα ανεβασαν τη τιμή  του καφέ κατά 17 τοις εκατό . Εάν ο πληθωρισμός συνεχίζει να επιταχύνεται, θα μπορούσαμε να βρεθούμε αντιμέτωποι με κάποια πολύ σοβαρά προβλήματα από τη στιγμή που θα αρχίσουμε να μπαίνουμε στο 2012.

# 3 Στις ΗΠΑ ο "Δείκτης Μιζέριας» (ανεργία συν τον πληθωρισμό) πρόσφατα έφτασε το τψηλότερο σημείο υστερα από 28 χρόνια, και πολλοί πιστεύουν ότι πρόκειται να πάει πολύ, πολύ ψηλότερα.
# 4 Ο Τζάρεντ Μπέρνσταϊν, ο πρώην επικεφαλής οικονομολόγος για την Αντιπρόεδρία Τζο Μπάιντεν, λέει ότι το ποσοστό ανεργίας σε αυτή τη χώρα δεν θα πάει κάτω από 8% πριν από τις εκλογές του 2012. Στην πραγματικότητα, Bernstein αναφέρει ότι «οι πιο αισιόδοξες προβλέψεις θα είναι για περίπου οκτώ-μιση τοις εκατό."
# 5 Οι θέσεις εργασίας στις Ηνωμένες Πολιτείες εξακολουθούν να εξαφανίζονται με ανησυχητικό ρυθμό. Πίσω στο 1967, 97 τοις εκατό των ανδρών απόφοιτων λυκείου μεταξύ των ηλικιών 30 και 50 είχαν μια θέση εργασίας. Σήμερα, αυτό το ποσοστό είναι 76 τοις εκατό .

# 6 Υπάρχουν όλα τα είδη των ενδείξεων ότι η οικονομική ανάπτυξη των ΗΠΑ είναι έτοιμη να επιβραδύνει ακόμη περισσότερο. Για παράδειγμα, οι προ-παραγγελίες για τα παιχνίδια των Χριστούγεννων από την Κίνα είναι πολύ κάτω αυτό το χρόνο.

 # 7 Μια πρόσφατη έρευνα έδειξε ότι 9 στους 10 εργάτες στις ΗΠΑ δεν περιμένουν τους μισθούς τους  να συμβαδίζουν με το αυξανόμενο κόστος των βασικών όπως τροφίμα, και βενζίνη κατά το επόμενο έτος.
# 8 Η εμπιστοσύνη των καταναλωτών στις ΗΠΑ βρίσκεται τώρα στο χαμηλότερο επίπεδο των τελευταίων 30 ετών .
# 9 Σήμερα, ένα ρεκόρ όλων των εποχών 45.800.000 Αμερικανοί είναι σε κουπόνια τροφίμων. Είναι σχεδόν αδιανόητο το γεγονός ότι η μεγαλύτερη οικονομία του πλανήτη θα μπορούσε να έχει τόσους πολλούς ανθρώπους που εξαρτώνται από την κυβέρνηση για να τραφούν..
# 10 Καθώς η οικονομία καταρρέει, είμαστε μάρτυρες, επίσης, της διάλυσης του κοινωνικού ιστού. Η πρόσφατη αύξηση της εγκλήματικότητας που αρχίζει εμφανίζεταισόλη την Αμερική είναι ενα ακόμη παράδειγμα.
# 11 Μερικοί απελπισμένοι Αμερικανοί  κλέβουν οτιδήποτε πέσει στα χέρια τους.. Για παράδειγμα, οι κλοπές σκυλιών είναι περισσότερες κατά 32 τοις εκατό αυτό το έτος.
# 12 Μικρές επιχειρήσεις σε όλη την επικράτεια των  Ηνωμένων  Πολιτειών δυσκολεύονται να πάρουν δάνεια  αυτή τη στιγμή. Ίσως αν η Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ δεν πληρώναν τις τράπεζες για να μην κάνουν  δάνεια τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά.
# 13 Το εθνικό χρέος των ΗΠΑ είναι  ένας τεράστιος βράχος που η οικονομία μας πρέπει συνεχώς να φέρει πάνω στην πλάτη του, και αυτό αυξάνεται με δισεκατομμύρια δολάρια κάθε μέρα. Αυτή τη στιγμή το χρέος της ομοσπονδιακής κυβέρνησης είναι                      $14,592,242,215,641.90.
Έχει αυξηθεί κατά σχεδόν 4 τρισεκατομμύρια δολάρια από τότε που ο Μπαράκ Ομπάμα ανέλαβε τα καθήκοντά του. Η S & P έχει αφαιρεσεί ήδη τις ΗΠΑ από τη κατάταξη πιστοληπτική ικανότητα ΑΑΑ , και περισσότερες υποβαθμίσεις είναι σίγουρο ότι θα έρθουν, αν οι ΗΠΑ δεν πάρουν τις ενέργειές της.
# 14 Η ένταση μεταξύ των Ηνωμένων Πολιτειών και της Κίνας έχει αυξηθεί και πάλι. H chinadaily.com κάνει έκκληση στην κινεζική κυβέρνηση να χρησιμοποιήσει τις συμμετοχές  της του χρέους των ΗΠΑ ως «οικονομικό όπλο» κατά των Ηνωμένων Πολιτειών, εάν οι ΗΠΑ εξακολουθήσουν να πουλάνε περισσότερα όπλα στην Ταϊβάν. Οι ΗΠΑ και η Κίνα είναι οι δύο μεγαλύτερες οικονομίες στον κόσμο, οπότε όποιο πρόβλημα μεταξύ τους θα σήμαινε οικονομικό πρόβλημα για τον υπόλοιπο κόσμο επίσης.
# 15περισσότερο από μισό εκατομμύριο θέσεις εργασίας από τον Αύγουστο του 2008. Η UBS Investment Research προβλέπει ότι πολιτείες και  τοπικές κυβερνήσεις στις ΗΠΑ θα μειώσουν  450.000 περισσότερες θέσεις εργασίας μέχρι το τέλος του 2012. Πώς αυτές οι θέσεις εργασίας θα αναπληρωθουν μπορεί ο καθένας να μαντέψει.

# 16 Το δολάριο ΗΠΑ συνεχίζει να γίνεται όλο και  πιο αδύναμο.Αυξάνεται η απαιτηση για ένα νέο παγκόσμιο νόμισμα που θα δημιουργηθεί για την αντικατάσταση του αμερικανικού δολαρίου ως αποθεματικό νόμισμα του κόσμου.
# 17 Η ευρωπαϊκή κρίση χρέους συνεχίζει να επιδεινώνεται. Χώρες όπως η Πορτογαλία, η Ιταλία και η Ελλάδα είναι στα πρόθυρα μιας οικονομικής Αποκάλυψης. Όλα τα οικονομικά προβλήματα στην Ευρώπη έχουν αρχίσει να επηρεάζουνη τον σκληρό πυρήνα των ευρωπαϊκών εθνών. Για παράδειγμα, η γερμανική βιομηχανική παραγωγή μειώθηκε κατά 1,1% τον Ιούνιο. Υπάρχουν όλα τα είδη των σημάδια ότι η οικονομία της Ευρώπης επιβραδύνεται και οδεύει προς την ύφεση. Ο Γάλλος πρόεδρος Νικολά Σαρκοζί και η Γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ έχουν προτείνει να συσταθεί μία νέα   « οικονομική κυβέρνηση » για την Ευρώπη για να επιβλέπει την κρίση του χρέους, αλλά τίποτα απότι οι Ευρωπαίοι έχουν δοκιμάσει μέχρι τώρα  δεν έχει λύσει τα πράγματα.
# 18 Η Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ είναι τόσο απελπισμένη για να φέρει κάποια σταθερότητα στις χρηματοπιστωτικές αγορές και έχει δηλώσει ότι κατά πάσα πιθανότητα θα διατηρήσει τα επιτόκια κοντά στο μηδέν σε όλη τη διαδρομή μέχρι τα μέσα του 2013. Η Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ λειτουργεί σε "πανικό" σχεδόν συνεχώς τώρα και έχει ξεμείνει  σχεδόν από τα πυρομαχικά. Έτσι τι πρόκειται να συμβεί, όταν το πραγματικό πρόβλημα αρχίσει;
# 19 Οι κεντρικές τράπεζες σε όλο τον κόσμο, σίγουρα φαίνεται να προετοιμάζονται για κάτι. Σύμφωνα με το World Gold Council, οι κεντρικές τράπεζες σε όλο τον κόσμο αγοράσαν περισσότερο χρυσό κατά το πρώτο εξάμηνο του 2011 από ό, τι έκαναν όλο το περασμένο έτος .
# 20 Συχνά η διαίσθηση επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό την πραγματικότητα. Μια πρόσφατη έρευνα διαπίστωσε ότι το 48 τοις εκατό των Αμερικανών πιστεύουν ότι είναι πιθανό ότι μια άλλη μεγάλη οικονομική κρίση θα ξεκινήσει μέσα στους επόμενους 12 μήνες. Αν οι άνθρωποι αναμένουν ότι έρχεται οικονομική ύφεση και προσπαθούν να σταματήσουν να δαπανούν  χρήματα αυτό στην πραγματικότητα αυξάνει την πιθανότητα ότι η οικονομική ύφεση θα συμβεί.
Υπάρχει ήδη ένα τεράστιο ποσό της οικονομικού πόνου στους δρόμους της Αμερικής, αλλά δυστυχώς αυτό μοιάζει οτι τα πράγματα μπορεί να γίνουν ακόμα χειρότερα το 2012.
Η κάποτε μεγάλη οικονομική μηχανή που μας δόθηκε από τους προγόνους μας διαλύεται σε κομμάτια και είμαστε χρεωμένει έως το λαιμό. Οι συνέπειες των κακών οικονομικών αποφάσεων μας χτυπούν τα πιο ευάλωτα κομμάτια της κοινωνίας μας.
 Όπως δείχνει το ακόλουθο βίντεο, μεγάλος αριθμός της πρώην μεσαίας τάξης Αμερικανών  ζουν σήμερα στα αυτοκίνητά τους ή  κοιμούνται στους δρόμους ....

Σύντομα όλο και περισσότεροι Αμερικανοί θα αρχίσουν να προσχωρουν. 

Μετάφραση του αρθρου http://theeconomiccollapseblog.com/archives/20-signs-that-the-world-could-be-headed-for-an-economic-apocalypse-in-2012
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Αν στην Αμερική προβλέπουν την οικονομική Αποκάλυψη το 2012 στην Ελλάδα αρχίζουν να την βιώνουν από το 2011.Αναζητήστε τους ανάλογους δείκτες στο Ελληνικό γίγνεσθαι,προσθέστε τα μνημόνια 1 και 2, την ΑΕ που θα ξεπουλήσει την Δημόσια περιουσία (5 καρεκλάδες θα πουλήσουν με Fast track ότι προλάβουν), την ΑΟΖ που ξαφνικά θυμήθηκαν ότι υπάρχει,τις στρατιές των λαθρομεταναστών που σε λίγο θα λιμοκτονούν περισσότερο,τις απολύσεις των δημοσίων υπαλλήλων προ των πυλών,την διαχείριση των ανέργων μέσω των ΜΚΟ και ουκ έστιν αριθμός.
Ξεσκονείστε τα 'Σταφύλια της οργής' του Τζον Σταϊνμπεκ και προετοιμαστείτε.Άλλωστε το διαίρει και βασίλευε μας έχει γίνει συνήθεια.Απολαύστε τον (οικονομικό) Αρμαγεδώνα από τους καναπέδες σας ,νομίζοντας ότι δεν σας αφορά αλλά αφορά τον γείτονα.Αυτή τη φορά , θα αφορά ΕΣΕΝΑ.

4 σχόλια:

 1. Whats Happening i am new to this, I stumbled upon this I’ve discovered It absolutely helpful and it has aided me out loads. I am hoping to give a contribution & assist other users like its helped me. Great job. 토토

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. You should take part in a contest for one of the best blogs on the web. I will recommend this site!
  경마
  온라인경마


  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. As a Newbie, I am permanently exploring online for articles that can help me. Thank you 카지노

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. It’s going to be end of mine day, however before end I am reading this wonderful article to increase my experience. 사설토토

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Eλευθερία υπάρχει Έξω από την κοινωνία

  Η Eλευθερία υπάρχει Έξω από την κοινωνία από τον Jon Rappoport Λογική: "Η ελευθερία ενυπάρχει μέσα στο άτομο. Δεν υπάρχει πουθενά αλλ...