Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2012

SUPER Απο- & Ανα-κάλυψη! Το ΝΕΡΟ και ο ρόλος των DNA και RNA!!!!
ΕΝΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΞΟΤΗΣ


SUPER Απο- & Ανα-κάλυψη! !!!!
Στο επιστημονικό αυτό άρθρο θα διαβάσετε και θα μάθετε για το θεμελιώδη ρόλο του νερού ως "ελιξίριο ζωής" και θα σας αποκαλυφθεί ο καταστροφικός και στα ψεύδη χτισμένος κόσμος της σημερινής "κυρίαρχης" ιατρικής επιστήμης, που μέσα από ισχυρισμούς περί (ανύπαρκτων στην πραγματικότητα) νοσογόνων ιών και "καρκινικών" κυττάρων ή/και γονιδίων χρησιμοποιεί εμβόλια, χημικά φάρμακα, ακτινοβολίες και χημειοθεραπείες στέλνοντας σε βέβαιο θάνατο εκατομμύρια ανίδεων ανθρώπων. Παρακαλώ κάθε νοήμων άνθρωπο, γιατρό ή μη, να συμβάλει στη διάδοση του παρόντος, ως ευκαιρία ανατροπής της οδού καταστροφής και την έγκαιρη παύση χρήσης αυτού του "ιατρικού Άουσβιτς" που επικρατεί. Η αλήθεια αυτή -με περαιτέρω έρευνα για όσους νιώθουν την ανάγκη- μπορεί να προλάβει την άσκοπη επέμβαση ή υποβολή σε επικίνδυνες -ως θεραπευτικές φερόμενες- μεθόδους όπως: εμβόλια ΠΑΝΤΟΣ τύπου, χημιοθεραπείες, ακτινοβολίες κ.α. ...


To Νερό και ο κεντρικός ρόλος των νουκλεϊκών οξέων RNA και DNA 

από το περιοδικό wissenschaft plus – τεύχος 1/2012

Του Dr. Stefan Lanka [1]
απόδοση Βίκυ Χρυσού


Το νερό είναι ζωή και η ζωή είναι το νερό. Στο υγρό νερό βρίσκεται ο θεμέλιος λίθος και εντός του εμπεριέχεται η δύναμη από την οποία έχει χτιστεί και τροφοδοτείται με ενέργεια ολόκληρη η ζωή. Αυτή τη δομική και ενεργειακή ουσία, η οποία είναι ορατή με τη μορφή μεμβράνης πάνω στην επιφάνεια του νερού, κατονόμασε εύστοχα ως «αρχέγονη ουσία» ο Dr Peter Augustin στο διπλό σεμινάριο με θέμα "το Νερό" στο Langenargen στις 10/23/2011.

Με αυτή τη μεμβράνη παίζουν τα παιδιά με τη μορφή σαπουνόφουσκας. Με αυτή τη μεμβράνη σε μορφή δύο διαστάσεων, τεντωμένη σε ένα σύρμα μορφής “U” είναι δυνατή η πειραματική παρουσίαση των βασικών ιδιοτήτων της ζωής. Οποιοσδήποτε το έχει δει, έχει έρθει πιο κοντά στο μυστικό της ζωής. Αυτή η μεμβράνη νερού, από την οποία είναι κατασκευασμένες –σε πυκνή μορφή- όλα τα κύτταρα και χωρίζονται σε διαμερίσματα, έχει τις τρεις βασικές ιδιότητες της ζωής: Συσταλτικότητα, ανάπτυξη, λήψη και εκπομπή πληροφοριών.

Το νερό εκτός αυτού έχει μία μνήμη και θυμάται με ποιες ουσίες και δονήσεις έχει έρθει νωρίτερα σε επαφή. Αυτές τις αποθηκεύει με τη μορφή
1. Φασματικών γραμμών, που μπορούν να γίνουν ορατές, με το διαχωρισμό φωτός
2. δομές, αναγνωρίσιμες με τη βοήθεια φωτο-μικροσκοπίου, όταν το νερό έχει παγώσει ή έχει αποξηρανθεί
3. καταστάσεις ηλεκτρομαγνητικών δονήσεων, που μπορούν να μετρηθούν (ηλεκτρομαγνητικά)

Έτσι προκύπτει η δύναμη που δημιουργεί ζωή:
Νερό + RNA/DNA = ο κινητήρας της ζωής

Οι κρύσταλλοι νερού από MASARU EMOTO [2]
Όπως κάθε υγρό, και το νερό αποτελείται από ένα αέριο μέρος, το Η2Ο και το σταθερό μέρος, την «αρχέγονη ουσία». Αυτό το σταθερό/πυκνό μέρος το χαρακτήρησε ο Dr Augustin ως «πυκνό νερό», επειδή σε σύγκριση με το ρευστό νερό παρουσιάζει μία πυκνότητα της τάξης του 1,5κ ανά λίτρο αντί 1,0 κ ανά λίτρο.
Αυτή είναι η πυκνότητα όλων των ζωντανών κυττάρων και η πυκνότητα του ήλιου. Η ιδιότητα συστολής και ανάπτυξης αυτής της αρχέγονης ουσίας είναι ο λόγος που μπορούμε να μιλάμε και να κινούμαστε, επειδή το ρευστό υγρό αντικαθίσταται συνεχώς από πυκνό νερό. Για το σκοπό αυτό, ανάλογα με την κατανάλωση δύναμης/ενέργειας, το (εξαιτίας της κατανάλωσης ενέργειας) υγροποιημένο νερό, γίνεται ξανά πυκνό νερό είτε μέσω της θερμότητας, είτε μέσω της φωτοσύνθεσης ή «ξαναγεμίζει» (εξάγεται) αυτή η αρχέγονη ουσία από υλικά αποθήκευσης ενέργειας, τα Kohlenstoffhydraten (υδρογονάνθρακες ?).

Σε κάθε περίπτωση γίνεται σαφής ο κεντρικός ρόλος των νεφρών. Αυτά κατακρατούν το ελιξίριο της ζωής στο σώμα σε περίπτωση που συμβεί κάποιο σοκ που αφορά τα νεφρά, και έτσι φαίνεται πως ο μεταβολισμός υπηρετεί κατά πρώτο λόγο την παροχή ενέργειας.

Αυτή η αρχή της κίνησης είναι ιδιαίτερα εμφανής στις μέδουσες, που αποτελούνται κατά 99,8% από νερό και κατά 0,2% από πρωτεΐνες, δεν διαθέτει νευρικά κύτταρα και δεν παρουσιάζει καθόλου κύτταρα στα κινούμενα στρώματα της. Η ύπαρξη των μεδουσών και η κινητικότητα τους εξηγείται μόνον με το πυκνό νερό. Αυτή η μέσω του πυκνού νερού, της αρχέγονης ουσίας, εξηγήσιμη ικανότητα κίνησης και αποθήκευσης πληροφορίας –όπου η αρχέγονη ουσία, η οποία παράλληλα αποτελεί την πρωταρχική δομική ύλη όλων των κυττάρων- είναι η βάση ολόκληρης της βιολογικής ζωής. Η κινέζικη φιλοσοφία και ιατρική περιλαμβάνει τη σημασία αυτής της ουσίας από νερό ως δομικό-, ενεργειακό συστατικό, και ως συστατικό πληροφορίας, και αποτελεί αρχή και τέλος κάθε σκέψης.
Για τη Δύση κατέστησε διαθέσιμη αυτή την γνώση και εμβάθυνε σε τούτο ο Δρ Augustin, που χαίρεται για κάθε σχετικό ερώτημα (peter.augustin3@googlemail.com, Dr. Peter Augustin, Scharnweber Str. 8, 12459 Berlin, Tel.: 030/5372868)

Στην αρχή αυτή της βιολογικής ζωής, την οποία μπορούμε να παρατηρήσουμε ανά πάσα στιγμή αρκεί να κοιτάξουμε, είναι κατά πρώτο λόγο τα νουκλεϊκά οξέα RNA και DNA, τα οποία παρέχουν στη βιολογική ζωή τη δύναμη του ρευστού νερού. Αυτό το κατορθώνουν μέσω της ελαστικής κορδέλας (βρόγχου) που σχηματίζουν τα γραμμικά χτισμένα μόρια τους, τα οποία δημιουργούν έτσι επιφάνεια και μπορούν να λάβουν και να μεταδώσουν την επιφανειακή τάση. Εκτός αυτού τα νουκλεϊκά οξέα, εξαιτίας της αυτοκαταλυτικής δόμησης και αποδόμησης τους, είναι και οι δότες ρυθμού και κίνησης της βιολογικής ζωής. Μέσα από τις διάφορες μορφές βρόγχων που σχηματίζουν, σχηματίζουν τις ενώσεις μεταξύ των μεμβρανών και των διαμερισμάτων των κυττάρων και καθορίζουν έτσι τον τόπο, το χρόνο και τη μορφή του μεταβολισμού.Οι αναγνώστες του περιοδικού ZEIT θα μπορούσαν να γνωρίζουν περισσότερα, όμως προφανώς κανένας από αυτούς δεν κατάλαβε, και ακόμη λιγότερο δεν εσωτερίκευσε αυτό που δημοσιεύτηκε στις, 12.6.2008 με τίτλο "γενετικό υλικό σε διάλυση": αυτό που η καθιερωμένη ιατρική χαρακτηρίζει ως γενετικό υλικό DNA αλλάζει διαρκώς και εντός κάθε κυττάρου, και άρα οι ισχυρισμοί σχετικά με γονίδια, γενετικά τέστ και γενετικό αποτύπωμα δεν μπορούν να είναι αληθινοί. Οι αναγνώστες μας το γνωρίζουν αυτό μέσα από διαλέξεις και τακτικές δημοσιεύσεις στο περιοδικό μας από το 2003 και το έχουν κατανοήσει, πράγμα που αποδεικνύεται από το γεγονός πως εσωτερίκευσαν αυτή τη γνώση και έχουν κινητοποιηθεί. Εδώ μία άποψη των σχετικών άρθρων μου στο διμηνιαίο περιοδικό μας:

    4|2003: „Gentechnik“; (Γενετική τεχνολογία)
    3|2004 „Geschichte der Genetik“; (ιστορία της γενετικής)
    5|2004 „Gentechnik Folge 2: die Geschichte von
    1900 bis heute. Das Gen“; (Γενετική μέρος 3: η ιστορία από το 1900 έως σήμερα. Το γονίδιο)
    6|2004 „Gentechnik-Folge 3: Die Hintergrunde, warum die DNA im Zellkern als Erbsubstanz behauptet wurde“; (Γενεική μέρος 3: τα παρασκήνια γιατί το DNA εντός του κυττάρου αποτέλεσε ονομάστηκε γενετικό υλικό)
    4|2005 „Gentechnik in Impfstoffen“; (Γενετική τεχνολογία στα υλικά εμβολίων)

    3|2008 „Von AIDS uber Gentechnik, Umwelt bis Zins“; (Από το AIDS διαμέσου της γενετικής τεχνολογίας, και του περιβάλλοντος μέχρι τον τόκο)
    |2008 „Global kaputt gen? Die gen-technische Apokalypse und der Ausweg“; (Παγκόσμια καταστροφή? Η γενετική αποκάλυψη και η διέξοδος)
    5|2008 „Die Gentechnik: Das Positive und das Negative“; (Γενετική τεχνολογία: το θετικό και το αρνητικό)
    1|2011 „Ritter Sir John Maddox, 1992 der machtigste Mann auf diesem Planeten, uber die globale Bedeutung von HIV fur die Gentechnik“ (Ο ιππότης Sir John Maddox, 1992 ο ισχυρότερος άντρας στον πλανήτη, για την παγκόσμια σημασία του HIV για την γενετική τεχνολογία) και
    3|2011 „Schone Neue Medizin. Die personalisierte Medizin“. (Όμορφη Νέα Ιατρική. Η εξατομικευμένη ιατρική)
Η λειτουργία του RNA και DNA

    Στην επιφάνεια του νερού υπάρχει πολύ ενέργεια. Στην επιφάνεια σχηματίζεται μία μεμβράνη νερού, η οποία εμφανίζει τη βασική αρχή της ζωής: συσταλτικότητα και ανάπτυξη. Καλό, φυσικό νερό πηγής μας δίνει περισσότερη ενέργεια από ότι το νερό από την παροχή ύδρευσης (σωληνώσεις).
    Το RNΑ είναι προηγούμενη μορφή (πρόδρομος) του DNA. To RNA ανακατασκευάζεται συνεχώς, δομείται δηλαδή και αποδομείται. Κατά τη διαδικασία αυτή αλλάζουν συνεχώς αλλάζουν συνεχώς οι πληροφορίες του RNA και μάλιστα σε σχέση με τις συνθήκες του περιβάλλοντος. Το RNA περιέχει τις πληροφορίες για τον μεταβολισμό. Μέσω της συνεχούς προσαρμογής του RNAστις παρούσες περιβαλλοντικές επιρροές, μπορεί να προσαρμοστεί ο μεταβολισμός ενός ατόμου σε ένα νέο περιβάλλον.
    Στο σώμα υπάρχουν πολλά διαφορετικά μόρια RNA, τα οποία συνεχώς δομούνται και αποδομούνται. Αυτά περιέχουν τις πληροφορίες για τα ένζυμα και τις πρωτεϊνες που χρειάζεται την παρούσα στιγμή ο μεταβολισμός. Για να μπορεί να λάβει ειδικά τις πληροφορίες που χρειάζεται ξανά και ξανά ο μεταβολισμός, το στέλεχος του RNA διπλασιάζεται.
    Οι πληροφορίες του RNΑ, που είναι απαραίτητες για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, μετατρέπονται εντός του κυττάρου στη μορφή αποθήκευσης DNA που ζει περισσότερο χρόνο. Για το σκοπό αυτό συνδέονται περισσότεροι βρόγχοι (στελέχη) RNA σε ένα σημαντικά μακρύτερο διπλό έλικα DNA. To DNA είναι λοιπόν μια αποθήκη πληροφοριών που αποτελείται από πολλά μόρια RNA, ώστε να μπορεί να αναπαράγει ανά πάση στιγμή αυτά τα RNA (μέσα από το DNA). Καθώς το RNA αλλάζει συνεχώς, αλλάζει και το DNA.
    To RNA είναι μονό στέλεχος, μπορεί όμως να δημιουργίσει διπλό έλικα (υβρίδιο) με τον εαυτό του. Για το σκοπό αυτό λυγίζει και δημιουργεί ένα «λάσο», η οποία έχει μια συγκεκριμένη επιφάνεια. Το κυτταρικό υγρό (νερό), εντός του οποίου βρίσκεται το RNA, έρχεται σε επαφή με αυτό το «λάσο» και σχηματίζει πάνω του μια επιφάνεια νερού. Μέσω αυτής της επιφάνειας νερού, με την οποία έρχεται σε άμεση επαφή το RNA, αντλεί ενέργεια το RNA. Αυτό το μπορεί μόνον με καλό κυτταρικό υγρό (νερό).[3]


Τις «αρνητικές» γνώσεις (διαπιστώσεις), του γιατί και πως δεν είναι τα πράγματα έτσι όπως ισχυρίζονται δημόσια όσων αφορά το γενετικό υλικό, και τις γνώσεις, μέσω των οποίων ασκείται βία και επιφέρουν μεγάλη βλάβη, τις χρησιμοποιούμε για να αλλάξουμε τις «ηγεμονικές δομές» σε μια κοινωνία ικανή για ζωή και με μέλλον. Αυτό σύμφωνα με τις βέβαιες διαπιστώσεις μας μπορεί να είναι μονάχα η παγκόσμια συλλογικότητα λειτουργικών κρατών δικαίου. Πάνω στις θετικές διαπιστώσεις συνεχίζουμε να ερευνούμε και τις καθιστούμε άμεσα εφαρμόσιμες (χρήσιμες) για εσάς, στην ιατρική, για πρακτικές καθημερινές εφαρμογές. Για το σκοπό αυτό χτίζουμε δικά μας ερευνητικά κέντρα και δημοσιεύουμε τις διαπιστώσεις (και τα ευρήματα) μας με τη μορφή δημοσιευμάτων όπως αυτό, με τη μορφή συστάσεων και μέσω διαλέξεων.

Οι νεότερες ανακαλύψεις «γιγαντο-ιών» στις θάλασσες αποτελούν μία ακόμη απόδειξη των ερευνητικών μας αποτελεσμάτων. Αυτοί οι σχηματισμοί που δεν αποτελούνται από κύτταρα ή δεν φαίνονται σαν κύτταρα, κερδίζουν την απαραίτητη για την «κατασκευή» και τη διατήρηση τους ενέργεια από τα μεγάλα νουκλεϊκά τους οξέα. Η πάντοτε δακτυλοειδής μορφή DNA αυτών των μορφών ζωής μπορεί μέσω της κυκλικής μορφής ικανότητας διπλασιασμού και σύνθεσης DNA και RNA –και άρα θεωρητικά μια ικανότητα που ποτέ δεν λήγει (λόγω της κυκλικής του δομής)- να ελευθερώσει πολύ μεγαλύτερη ενέργεια από την επιφανειακή τάση του νερού και να τη χρησιμοποιήσει για τον εαυτό του, από ότι θα ήταν δυνατόν σε κάθε άλλη γνωστή μορφή. Για το λόγο αυτό η δακτυλοειδής μορφή DNA μπορεί να χαρακτηριστεί ως το αεικίνητο (Perpetuum Mobile) της βιολογικής ζωής, που είναι η βάση της θεωρητικής αθανασίας. (!)

Η συνέχεια ΕΔΩ

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
[1] Μια εξαιρετική συνέντευξη του Dr Stefan Lanka (Μοριακός Βιολόγος) για τους ΙΟΥΣ και ειδικά του HIV που υποτίθεται προκαλεί AIDS    HIVWAVE
[2] O Masaru Emoto έχει δημιουργήσει απέραντους κρυστάλλους διαφορετικής μορφής από νερά σε ολόκληρο τον πλανήτη.Αντελήφθη ότι οι σχηματιζόμενοι παγωμένοι κρύσταλλοι του νερού δείχνουν την αληθινή του φύση
Masaru Emoto φωτογραφίες νερού
[3] Ο Malet στο βιβλίο του  ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΣΑΣ μέσα από τα ανοίγματα του χρόνου αναφέρει χαρακτηριστικά    " Είναι το νερό του σώματός μας το οποίο αποθηκεύει και αποδίδει τις πληροφορίες"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Eλευθερία υπάρχει Έξω από την κοινωνία

  Η Eλευθερία υπάρχει Έξω από την κοινωνία από τον Jon Rappoport Λογική: "Η ελευθερία ενυπάρχει μέσα στο άτομο. Δεν υπάρχει πουθενά αλλ...