Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2011

QUO VANTIS Giorgos (ΜΕΡΟΣ 2)


Πως ανακοινώνεις σε κάποιον ότι είναι εγκεφαλικά νεκρός?
Τι θα του πείς ?
Πως ανακοινώνεις σ’ενα λαό που κοιμάται ότι έχει συνυπογράψει ο ίδιος την αυριανή νεκρολογία του? Που αποχαυνωμένος στη ενοχή του και στο φόβο του ανέχεται την υπογραφή της θανατικής του καταδίκης?
Η χρεωκοπία είναι θέμα ημερών ή μηνών.Το σχέδιο του Σόρος με τον οικονομικό εκτελεστή Γιώργο Ανδρέα Παπανδρέου εκτελείται κατα γράμμα.
Για όσους ενδιαφέρονται να πειστούν δεν έχουν παρά να διαβάσουν το ιστορικό του netakias http://netakias.wordpress.com/2010/06/07/gapnsoros/
Πριν συνεχίσετε το διάβασμα της δικιάς μου ανάρτησης ξεκοκkαλίστε το πρόσφατο παρελθόν μέσω της αναγνωσης του παραπάνω blog.Γίνεται εκτενή αναφορά στα όσα έγιναν για να φτάσουμε εδώ που ήμαστε.Οποιος μπορεί ας συμπληρώσει και επιπλέον στοιχεία για να συμπληρωθεί το πάζλ της δικής σας και δικής μου νεκρολογίας.Και επειδή έχω να σας παιδέψω αρκετά απολαύστε ένα βίντεο με το τι προηγήθηκε που θα καλύψει τα υπόλοιπα κομμάτια για το πως στήθηκε το όλο κόλπο.

Η κρίση του ευρω
Πρίν απαντήσετε πουφ είναι μεγάλο , με κουράζουν τα μεγάλα κείμενα , τα μεγάλα βίντεο,αλλάξτε πλευρό και συνεχίσετε τον ύπνο.Έχετε ήδη περάσει στη φάση του εγκεφαλικού θανάτου οπότε ο οικονομικός θάνατος είναι φυσιολογικό επακόλουθο.

Αρα λοιπόν όλο αυτό το θέατρο που ζείτε περί της χρεωκοπίας γίνεται πολύ απλά για να τα κονομήσει ο Σόρος και τα τσιράκια του που όλοι μας  τους ψηφίζουμε από την εποχή του παππού μας.
Όπως θα καταλάβατε μέχρι τώρα το κόλπο είναι να πληρωθούν τα CDS, τα ασφάλιστρα κινδύνου, που ο Σόρος διακινεί το 95% και να φτάσει την ισοτιμία δολλαρίου/ευρώ κοντά στο 1.Όλοι αυτοί οι μεγαλοτραπεζίτες αποφάσισαν να μας ξεπουλήσουν για ενα κομμάτι ψωμί.
Για να γίνει όμως αυτό θα πρέπει να έχουν και τη δική σας συναίνεση.Αν νομίζετε ότι οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι θα μείνουν απείραχτοι κάνετε λάθος.Η ίδια μοίρα τους επιφυλλάσεται και σαυτούς.

Οι Άγγλοι έχουν μία έκφραση –GREEK GIFT—ελληνικό δώρο, εννοώντας ένα ύπουλο δώρο αναφερόμενοι στο Δούρειο Ίππο που χαρίσαμε στους Τρώες.Η Ελλάδα χρησιμοποιείται ακριβώς σαν Δούρειος Ιππος απο Σόρος και Giorgos για την απαξίωση κατά πρώτο λόγο  του ευρώ και κατά δεύτερο και ουσιαστικό την Εθνική μας Περιουσία
.Αν παρακολουθήσετε τον Giorgos θα τον ακούσετε να μιλάει για τη Νεα Τάξη Πραγμάτων .Αν δεν την έχετε ακούσει όλο και κάποιος θα βρεθεί να σας απαντήσει.
Λογικά σκεπτόμενοι για να το λέει ο Giorgos μόνο καλό δεν πρέπει νάναι.
Για τα CDS δείτε εδώ http://olympia.gr/2011/08/09/%CF%80%CE%AC%CE%BD%CE%BF%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%BC%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%BF%CF%82-%CE%B5%CE%B8%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CF%82-%CE%BE%CE%B5%CF%83%CE%B7%CE%BA%CF%89%CE%BC%CF%8C%CF%82-%CF%84%CF%89%CF%81/ τον Πανο Καμμένο να αναλύει την κομπίνα.
Θυμηθείτε ότι την Κυριακή 11/9/2011 με τη μεγαλύτερη ευκολία ο Giorgos είπε οτι δεν ήξερε τι είναι τα CDS.Στο βίντεο που παρακολουθήσατε πιό πάνω εμφανίζεται και κάποιος Θόδωρος Μαργέλος να μιλάει για τα CDS , κολλητός φίλος του Giorgos που μαζί με τον Σόρος ξέρουν για τα CDS όσα δεν ξέρουν οι υπόλοιποι.
Εδώ θα διαβάσετε τη διασύνδεση της οικογένειας Παπανδρέου http://olympia.gr/2011/06/25/andreas-papandreou-2/ και ασχοληθείτε λίγο με όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις και ειδικά για την   http://olympia.gr/2011/06/28/lehman-brothers-ijpartner/
Αν είδατε το βίντεο κάντε μία βόλτα εδω http://www.ijpartners.com/team.html στην ιστοσελίδα της εταιρείας και θα βρείτε και τον Κο Μαργέλο ξανά και κάντε τις συνδέσεις με τις αναρτήσεις του   www.olympia.gr Αν θα προσέξετε υπάρχει και μία Κα Ξαφά και βάλτε στον μυαλό σας την αντιστοιχία Ξαφα=Μητσοτάκης.
Αν δεν πειστήκατε ακόμα δεν πειράζει ,συνεχίστε αμέριμνα τη καθημερινή σας ζωή ατενίζοντας με αισιοδοξία το μέλλον κάτω από τη στιβαρή καθοδήγηση του Giorgos.


Αν αντέξατε έως εδώ ας εξετάσουμε τρόπους αντίδρασης να βγούμε από τη κρίση.Θα αναγνωρίσετε το γεγονός ότι πιαστήκαμε κοινώς “Κώτσοι”.Θα αναρωτηθείτε καλά κανένας αρμόδιος δεν αντιδρά ; Υπάρχουν μερικές φωτεινές εξαιρέσεις πολιτικών Καμμένος,Νικολακόπουλος,Σακοράφα,Κουρουμπλής για να αναφέρω αυτούς που ξέρω και κάποιοι πολίτες που την είχαν δεί από νωρίς.Ειδήσεις δεν θα δείτε ούτε με Καμμένο ούτε με Κουρουμπλή.Είναι persona non grata  στα ΜΜΕ.
Μέχρι στιγμής εκκρεμεί η μήνυση του γιατρού Δημ,Αντωνίου που έχει μηνύσει συλλογικά τους βουλευτές για εσχάτη προδοσία , ο φάκελλος πήγε στη βουλή αλλά τι να τον κανουν δεν ξέρουν αφου δεν μπορούν να αυτοπαραπεμπθουν οι ίδιοι καταδικάζοντας τους εαυτούς τους.Τα νεώτερα για τη μήνυση εδώ http://zoidosia.blogspot.com/2011/08/blog-post_25.html .Θα μάθετε για τις εκχωρήσεις εθνικής κυριαρχίας που έγιναν στο όνομα του greek gift που πασάρει ο Giorgos όχι μόνο στην Ευρωπη αλλά και στους ίδιους τους Έλληνες.

Η δεύτερη μήνυση είναι εδώ http://greki-gr.blogspot.com/2011/06/blog-post_3847.html της Κας Χριστίνας Σελεμή που εξηγεί αναλυτικότατα την πορεία του Giorgos προς την εξουσία μέσω του ΠΑΣΟΚ θεωρώντας την άκυρη σαν εκλογή και υποβουλιμιαία.Οι πρώην και οι νυν (ακομα) ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ θα την βρουν εξαιρετικά ενδιαφέρουσα καθώς και όσοι απο εμάς κάνουμε το καθήκον μας στη κάλπη κάθε 4 χρόνια.

Ακόμα δεν θυμώσατε; Δεν μουτζωθήκατε;

Φυσικά όλες αυτές οι μηνύσεις-εγκλήσεις έχουν πολυ δρόμο μπροστά τους και φυσικά πολλές τρικλοποδιές στο διάβα τους και με τις δυσκαμψιες ενος συστήματος που βαδίζει στα χνάρια της διαφθοράς αγκαλιά με το πολιτικό σύστημα.
Όλοι εσείς “καλοί μου άνθρωποι” που έλεγε και ο αείμνηστος Θ.Βέγγος δεν πήρατε χαμπάρι ότι η μούγκα σε όλα τα επίπεδα είναι εκκωφαντική?
- Που είναι οι Δικαστές?- Που είναι οι Δικηγόροι -- Που είναι οι Μηχανικοί
- Που είναι οι Γιατροί-  Που είναι οι Αγρότες , οι Εργάτες ,οι Συνδικαλιστές ,οι
Αστυνομικοί,οι Στρατιωτικοί,οι Μικρομεσαίοι,οι Επιχειρηματίες,οι Ελεύθεροι Επαγγελματίες οι ΔΥ να βγουν μπροστά να σταματήσουν τη λαίλαπα που ήρθε και αρχίζει να σαρώνει τα πάντα.

Ημαστε όλοι βουτηγμένοι στο βούρκο και περιμένουμε το θαύμα να συμβεί. Περιμενετε ,έρχεται με την μορφή του Σορος να σας δώσει χαρτάκια για να σας πάρει το σπίτι σας και τη ψυχή σας.

Μην περιμένετε ΚΑΝΕΝΑΝ.
ΕΣΥ μπορείς.Αλλάζοντας ΕΣΥ.

Ο φόβος στην Ελλάδα έχει αποκτήσει οσμή.Τον μυρίζεις στον αέρα πλέον.Είναι το σόκ πριν την αποκάλυψη, ότι δεν έχετε να χάσετε τίποτα, εκτός από τον ΦΟΒΟ σας.Τόσο απλά.Εχετε τον ΕΑΥΤΟ σας.Αγαπήστε τον επιτέλους και στείλτε στα κομμάτια το ΕΓΩ σας.Λειτουργείστε σαν ΑΝΘΡΩΠΟΙ, σαν ΕΛΛΗΝΕΣ .Ο εχθρός είναι εντός σας.Είναι ο ΦΟΒΟΣ σας.Παρατηρήστε γύρω σας.Δεν έχει αλλάξει τίποτα.Εσείς έχετε αλλάξει.Στερηθήκατε τα πάντα για ένα ΑΥΡΙΟ που δεν ήρθε ποτέ ξεχνώντας το ΤΩΡΑ.

Βλάκας είναι εκείνος που εξακολουθεί να κάνει τα ΙΔΙΑ πράγματα περιμένοντας να αλλάξει το ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.

Και ήμαστε ΧΡΟΝΙΑ στη Βλακεία.Ψηφίζοντας τους ίδιους και απαράλλαχτους νομίζοντας ότι θα άλλαζε προς το καλύτερο η ζωή μας.Τρεις οικογένειες με άλλες 50 μαζί ελέγχουν τη χώρα σου.Τώρα ήρθε η τελική ώρα της διανομής.Να διαλέξεις τη θέση του ΣΚΥΛΟΥ ή του ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ.
Ποιοί είναι οι σκύλοι; Ολοι αυτοί που σε φοβίζουν.Αυτοί που πουλησαν σε τιμή ευκαιρίας τη δυνατότητα να λέγονται ΕΛΛΗΝΕΣ.Θα τους αναγνωρίσετε εύκολα.Ολοι αυτοί που βάλανε ΤΙΜΗ στις ΑΞΙΕΣ.
Οι βουλευτές σου , οι δήμαρχοι σου οι περιφερειάρχες σου,οι κομματάρχες σου,οι συνδικαλιστές σου όλοι αυτοί που χρησιμοποίησαν τον κομματισμό για να πλουτίσουν εις βαρος σου.Σαυτους απευθυνόταν ο Πάγκαλος.Να τους θυμίσει ότι ΤΩΡΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΣΤΗΡΙΞΗ και ΦΥΛΑΓΜΑ.
Πως θα αναγνωρίσεις τον εαυτό σου ότι δεν ανήκει σαυτούς; Απλό.Σήμερα ΦΟΒΑΣΑΙ.
ΦΟΒΑΣΑΙ το αύριο και ξεπουλάς το ΣΗΜΕΡΑ.Το προσπερνάς.ΕΣΕΝΑ προσπερνάς.
Οσο θα διαβάζεις θα εξοργίζεσαι.Δεν εισαι εξοργισμένος παρά μόνο με σένα.Οι δικές σου πεποιθήσεις πρέπει να αλλάξουν.Πάψε να πιστεύεις στίς πεποιθήσεις του ΕΓΩ που σούβαλαν τόσα χρόνια ,ΤΩΡΑ.
Ασε να βγεί ο ΕΑΥΤΟΣ σου.Αυτό το ΠΑΙΔΙ που σκότωσες για κάποια χαρτάκια.
Δες τον ΚΟΣΜΟ που εφτιαξες.ΑΛΛΑΞΕ τον.ΜΟΝΟ εσυ μπορείς.

Ενας LoVerde τόλμησε να σου πεί ότι 1,000,000 ΔΥ ταλαιπωρούν τα υπόλοιπα 10,000,000.Ένας άνθρωπος πού δεν έχει κόψει ακόμα ένσημο στη ζωή του.Αφαιρέστε τα 3 μηδενικά στο τέλος.Υπάρχουν 10,000 σκυλιά που σας κάνουν το φύλακα του κοπαδιού.Ναναι 100,000 τα σκυλια και τα λυκόπουλα΄? Δεν είναι παραπάνω. Αυτούς καλούνται οι υπόλοιποι 900,000 να τους ξεπαστρέψουν.Πως ; Bγάζοντας τα άπλυτα τους στη φόρα.Ολες τις λαμογιες τους.Από τότε που ξεκίνησαν.Από την εποχή του Μαυράκη.Αν τα σκυλιά δεν καθαριστούν δεν θα υπάρξει απονομή.Δεν υπάρχει υπηρεσία δημόσια που να μην ξέρει τα λαμόγια της.Ακυρώστε τα.Από ΣΗΜΕΡΑ.Αυτά τα περι συναδελφικής αλληλεγγύης βαλτε τα στο συρταράκι της ιστορίας.Μη μπείτε στην εφεδρεία αλλά στη Πρώτη Γραμμή.Όχι πια αλλη ομηρία της ζωής σας.Ηρθε η ωρα του ξεκαθαρίσματος.Μονο όταν τα σκυλιά φοβηθούν θαρχίσουν να δαγκώνουν τα Αφεντικά.
------------------------------------------------------------------------------------
ΔΗΛΩΝΩ ΘΥΜΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΑΓΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΣ ( η συνέχεια στο part3)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Eλευθερία υπάρχει Έξω από την κοινωνία

  Η Eλευθερία υπάρχει Έξω από την κοινωνία από τον Jon Rappoport Λογική: "Η ελευθερία ενυπάρχει μέσα στο άτομο. Δεν υπάρχει πουθενά αλλ...