Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2011

Οι εκκλησίες στην υπηρεσία της Big Pharma
Οι Ομοσπονδιακοί παροτρύνουν τις εκκλησίες να πλασάρουν τα εμβόλια της εποχιακής γρίπης στους πιστούς τους, συνεργαζόμενοι με τα φαρμακεία για να υποστηρίξουν τις κλινικές των εμβολίων γρίππης.
Αρθρο του: Ethan Α. Huff, ΠΗΓΗ
Κάθε χρόνο, η ομοσπονδιακή κυβέρνηση και τα πιόνια της σε κρατικές και τοπικές κυβερνήσεις γίνονται όλο και πιο επιθετικοί στην καμπάνια τους για την πλήρη τήρηση της ημερήσιας διάταξης όσον αφορά το εμβόλιο της γρίπης.Φέτος, απευθύνονται σε θρησκευτικές ομάδες και στους ηγέτες αυτών των ομάδων, οι οποίες περιλαμβάνουν  ιερείς, ραβίνους και ιμάμηδες – για να προωθήσουν τα εμβόλια γρίπης στα μέλη τους κατά τη διάρκεια των θρησκευτικών τελετών, και ακόμη και για τη συνεργασία τους με τα τοπικά φαρμακεία για την διατήρηση των κλινικών εμβολίων γρίπης.
Σε ένα πρόσφατο τεύχος του, το αμερικανικό υπουργείο Υγείας και Ανθρωπίνων Υπηρεσιών (HHS) στο Κέντρικο Ενημερωτικό Δελτίο, ο οργανισμός έγραψε για τον οδηγο της νέας εποχικής γρίπης για τις κοινοτικές και τις θρησκευτικές οργανώσεις και τους ηγέτες των. Ο στόχος της πρωτοβουλίας είναι να χρησιμοποιήσει τους θρησκευτικούς ηγέτες και τα θεσμικά τους όργανα ώστε να αυξήσουν την επιρροή τους στην συμμόρφωση του ποιμνίου τους για το εμβολίο  της γρίπης. Και για να εξασφαλιστεί η επιτυχία, η HHS πραγματοποιήσε μια ιδιωτική συνδιάσκεψη πρόσφατα – χωρις την παρουσία τουΤύπου - για να συζητήσουν για τις στρατηγικές αυτές.
Οι ηγέτες της «πιστης» και των κοινότητων παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην προσπάθεια να κρατήσουν τις κοινότητές τους και τις συναθροίσεις τους υγιείς, ιδίως κατά τη διάρκεια της “εποχής της γρίπης”, λέει η ανακοίνωση της HHS. «Ως έμπιστοι αγγελιοφόροι , οι (θρησκευτικοί ηγέτες) είναι σε θέση να διαδώσουν τις σημαντικές πληροφορίες σχετικά με τις πρακτικές της υγείας και την ανάγκη για εμβολιασμό».
Η πλήρης ανακοίνωση της HHS εδώ: http://www.hhs.gov/partnerships/res ...


Με άλλα λόγια, οι κυβερνητικές αρχές, προφανώς ανικανοποίητες με το σημερινό ρυθμό εμβολιασμού, ψάχνουν τώρα για αξιόπιστους θρησκευτικούς ηγέτες για να γίνουν «αγγελιοφόροι» στη διαδοση της προπαγάνδας της Big Pharma για το εμβόλιο της γρίππης στις συναθροίσεις τους. Ο τελικός στόχος όλων αυτών, φυσικά, είναι να πείσουν όσους έχουν απορρίψει το εμβόλιο της γρίπης ότι είναι ασφαλές και αποτελεσματικό (που δεν είναι), και να τους πείσουν να το κάνουν.


Η όλη πρωτοβουλία είναι ένα προϊόν του Γραφείου του Λευκού Οίκου των θρησκευόμενων και των σχέσεων καλής γειτονίας, οι οποίες πραγματικά ακούγονται όμορφα, εύηχα στο αυτί μας και είναι ο "Δούρειος Ίππος" για την προώθηση των δικών τους στοχων, της ομοσπονδιακής κυβέρνησης μέσω της θρησκείας. Και ήδη φαίνεται να λειτουργεί αρκετά καλά για την προώθηση των εμβολίων γρίπης, όπου, σύμφωνα με ένα τηλεφωνημα, αξιωματούχος φέρεται να έκανε λόγο για έναν καθολικό ιερέα ο οποίος σταμάτησε στην μέση το κήρυγμα του, για να κάνει μια ένεση του εμβολίου της γρίπης - περιττό να πω, ότι πολλοί κληρικοί και ενορίτες ακολούθησαν αμέσως το παράδειγμά του.


Στο πλαίσιο αυτής της προσπάθειας για τη μετατροπή της θρησκείας σε ένα καταλύτη για την προώθηση των εμβολίων της γρίπης, οι ομοσπονδιακοί αξιωματούχοι ελπίζουν πως οι εκκλησίες και οι θρησκευτικοί θεσμοί θα συνεργάζονται επίσης ενεργά με τα τοπικά φαρμακεία όπως το Walgreens για να διατηρήσουν τις κλινικές των εμβολιων της γρίπης . Τα ατελείωτα μπαράζ διαφημήσεων των εμβολίων της γριπης, οι προωθητικές ενέργειες, και τα κίνητρα που τα φαρμακεια ήδη από μονα τους χρησιμοποιούν, προφανώς εξακολουθουν να μην είναι αρκετα για να πείσουν πολλά μέλη του κοινού να δεχθούν πρόθυμα το άχρηστο εμβόλιο.

Περισσότερα για το εποχικό εμβόλιο episthmi

1 σχόλιο:

 1. ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΤΡΟΜΟΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΣ!

  α) Λόγω της απίστευτης προπαγανδιστικής επίθεσης που μας γίνεται από τους βαλτούς τρομοεμβολιαστές, δεν πρέπει να πιστεύουμε τίποτα, ούτε αυτά που γράφονται σε αυτό το μήνυμα, αλλά αντίθετα, να ΕΞΕΤΑΖΟΥΜΕ ΟΛΕΣ τις πληροφορίες, με ηρεμία και κοινή λογική.
  β) Παραπληροφορούν και τρομοκρατρούν με ψέματα για τα εμβόλια και έπειτα κατηγορούνε ως συνομοσιωλόγους όσους εκφράζουν αντίθετη άποψη!
  γ) Το Α και το Ω στο θέμα της ΑΠΑΤΗΣ των εμβολίων είναι το εξής:
      ΔΕΝ υπάρχει κανένας ιός που να προκαλεί οποιαδήποτε αρρώστια.
      ΑΝ υπήρχε, θα έπρεπε οι Αρμόδιες Αρχές (Υπουργείο Υγείας, ΚΕΕΛΠΝΟ, Ιατρικοί Σύλλογοι) να μας παρουσιάσουν επίσημα τις επιστημονικές αποδείξεις, πράγμα που δεν κάνουν, επειδή ΔΕΝ υπάρχουν. Ορισμένοι γιατροί, παραπέμπουν κατά καιρούς σε διάφορες δημοσιεύσεις, οι οποίες όμως απεδείχθησαν αέρας κοπανιστός, από ΟΣΟΥΣ τις μελέτησαν.

     Αν λοιπόν δεν υπάρχουν παθογόνοι ιοί, ενάντια σε ΤΙ γίνονται οι αντίστοιχοι εμβολιασμοί;
  Στην πραγματικότητα παραμυθιαζόμαστε με ένα ψέμα (ιός) και έπειτα δηλητηριαζόμαστε με εμβόλια.
  ΣΥΣΤΑΣΗ: Σταματήστε να ασχολείστε με τις παρενέργειες και αρχίστε να ζητάτε ΕΠΙΣΗΜΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΩΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΝ (ΑΝ υπάρχουν...) από εκείνους που σας τρομοκρατούν.
     Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες εδώ: http://eleftheri-epistimi.blogspot.gr/2009/08/blog-post_30.html

  ΠΩΣ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΩΝ ΒΑΛΤΩΝ ΤΡΟΜΟΕΜΒΟΛΙΑΣΤΩΝ!

  1. Σε όλο το ίντερνετ και σχεδόν σε όλα τα βιβλία γράφουν συνεχώς για υπερβολικούς θανάτους
     από δήθεν εμβολιασμούς ή για άσχετες παρενέργειες που αποτρέπουν τον κόσμο από τον πραγματικό κίνδυνο.
     Στη συνέχεια, αυτοί οι παραπλανητικοί ισχυρισμοί διαψεύδονται μέσα από την καθημερινή εμπειρία και έτσι δυσφημίζονται αυτομάτως και οι πραγματικές βλάβες που προκαλούνται.
  2. Μέσα σε όλες τις ομάδες συνειδητοποιημένων ατόμων/γονιών που εναντιώνονται στα δηλητηριώδη εμβόλια, διείσδυσαν τρομοεμβολιαστές που παραπλανούν και τρομοκρατούν ασταμάτητα τον κόσμο. Ορισμένοι από αυτούς, προσποιούνται ότι εναντιώνονται στους εμβολιασμούς, γράφουν "προσχεδιασμένα" και συχνά βλακώδη σχόλια, τα οποία απαντάνε μεταξύ τους γελοιοποιώντας τα σοβαρά σχόλια και όσους πραγματικά εναντιώνονται στους εμβολιασμούς.
  3. Οι τρομοεμβολιαστές, στις δικές τους ομάδες, γράφουν οι ίδιοι παραπλανητικά σχόλια.
     Π.χ. κάποιος προσποιείται τον γονέα και ότι κάποιος (κλασικός) γιατρός του σύστησε να μην εμβολιάσει τα παιδιά του. Τελικά, από την όλη συζήτηση προκύπτει (στημένα) ότι τα εμβόλια είναι “καλά” και ότι όσοι τα αρνούνται δεν ξέρουν δήθεν τί τους γίνεται.

  ΣΕ ΤΙ ΚΥΡΙΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΦΟΒΑ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ: 
  1. Επηρεάζουν αρνητικά την ικανότητα γονιμότητας (αυξάνουν την αγονιμότητα), και αυτό δρα αθροιστικά στις γενεές ("κληρονομείται").
  2. Τα στοιχεία δείχνουν μια μεγάλη αύξηση των δυσπλασιών/τερατογενέσεων.
  3. Τα μέταλλα που περιέχονται στα εμβόλια και εμφυτεύονται σε διάφορες θέσεις του μυικού συστήματος των παιδιών, προκαλούν διαφορές δυναμικού στο σώμα και ΑΡΑ συνεχή και ισχυρά ηλεκτρικά ρεύματα, τα οποία ρέουν μέσω της σπονδυλικής στήλη-νωτιαίου μυελού-εγκεφάλου και κυριολεκτικά τον λιώνουν σταδιακά. Επίσης αλληλεπιδρούν και ενισχύουν τα ηλεκτρομαγνητικά πεδία (πυλώνες ΔΕΗ, κινητά τηλέφωνα, WiFi κτλ).
     Στο Σύνδρομο του Κόλπου, οι αμερικανοί στρατιώτες "ινδικά χοιρίδια" εμβολιάστηκαν πολλαπλά και έπειτα εκτέθηκαν σε ισχυρά ηλεκτρομαγνητικά πεδία με ολέθρια αποτελέσματα.
  Συνεπώς, καλό θα ήταν να καταργηθεί ΑΜΕΣΑ από τα σπίτια το WiFi (ψηνόμαστε από το άθροισμα των WiFi ΟΛΩΝ των γειτόνων). Υπάρχουν ακίνδυνες λύσεις όπως οι "πρίζες Powerline" που μεταφέρουν ΕΝΣΥΡΜΑΤΑ το ίντερνετ σε κάθε επιθυμητό δωμάτιο.

  Στην υποτιθέμενη "γρίπη των χοίρων", σχεδόν σύσσωμος ο ιατρικός κόσμος εναντιώθηκε στους εμβολιασμούς και είχαμε και την περίπτωση Υπουργού που (δήθεν) εμβολιάστηκε δημόσια, αλλά.. με βιταμίνη C.
  Οι γιατροί εναντιώθηκαν, για να μην εμβολιαστούν υποχρεωτικά και οι ίδιοι!
  Ταυτόχρονα, πέρασαν και το μήνυμα ότι μόνο εκείνο το εμβόλιο ήταν το επικίνδυνο και όλα τα υπόλοιπα “ακίνδυνα”.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Eλευθερία υπάρχει Έξω από την κοινωνία

  Η Eλευθερία υπάρχει Έξω από την κοινωνία από τον Jon Rappoport Λογική: "Η ελευθερία ενυπάρχει μέσα στο άτομο. Δεν υπάρχει πουθενά αλλ...