Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2011

ΟΙ ΠΕΝΤΕ ΤΟΞΙΚΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣΦΑΣΗ 1 : ΕΜΒΡΥΑΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ


Κατά το μεγαλύτερο μέρος του 20ου αιώνα , οι γιατροί μας διαβεβαίωναν ότι ο πλακούντας λειτουργεί σαν ένα τέλειο φίλτρο που προστατεύει το έμβρυο απο τις τοξίνες που απορροφά η μητέρα στη διάρκεια της εγκυμοσύνης.Ολοι θυμούνται την εποχη του 80 τα παιδιά του κρακ.Οι προκλήσεις που έχει να αντιμετωπίσει ένα έμβρυο για να εξελιχθεί σε ενα κανονικό έμβρυο στην εννιάμηνη προσπαθειά του, είναι ένας τιτάνιος αγώνας απέναντι στις χημικές ουσίες που το κατακλύζουν από την αρχή της σύλληψης του.


baby

α. Ατμοσφαιρική ρύπανση

Σκεφτείτε τα ζιζανιοκτόνα απο τους κήπους , τα εντομοκτόνα , τον μόλυβδο απο τα αυτοκίνητα , τις χημικοουρές σήμερα.Σε μελέτη που έγινε στη Νέα Υόρκη βρέθηκε οτι αυξήθηκαν κατα 50% οι γενετικές ανωμαλίες σε βρέφη που οι μητέρες είχαν εκτεθεί σε υψηλά επίπεδα μόλυνσης.


β. Οικιακές χημικές ουσίες

Σκεφτειτε ολα τα απολυμαντικά, λευκαντικά, αεροζόλ,αποσμητικά χώρου,καθαριστικά τζαμιών, χαλιά,ρούχα και εντομοκτόνα που χρησιμοποιεί η εγκυμονούσα.Ο βασικός ένοχος για πρόκληση άσθματος στα βρέφη είναι η φορμαλδεύδη.


γ. Καθημερινές ανέσεις


Τα αγέννητα μωρά κολυμπούν σε μία θάλασσα συνθετικών χημικών ουσιών και φυσικά την απορροφούν. Σε μελέτη που έχει γίνει σε ανάλυση αίματος ομφάλιων λώρων , βρέθηκαν πάνω απο 200 συνθετικές χημικές ουσίες (τεφλόν, χημικά από συσκευασίες,επιβραδυντές φλόγας ) και φυσικα το PCB το γνωστό μας κλοφέν στην Ελλάδα.Το σημαντικότερο είναι οτι ΚΑΝΕΝΑ από τα χημικά πρόσθετα που εγκρίνονται σ΄ όλο τον κόσμο , ΔΕΝ ελέγχεται ως προς το ενδεχόμενο να προκαλεί βλάβες στο έμβρυο.
ΦΑΣΗ 2 : ΠΑΙΔΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ


Μόλις βγαίνουμε από την κοιλιά ερχόμαστε αντιμέτωποι με ένα πλήθος χημικών προκλήσεων.Πιθανότατα μέχρι την ηλικία των 6 μηνών να έχουμε πάρει το 30% του συνολικού τοξικού φορτίου της ζωής μας.

baby2
α.ΠΡΟΣΘΕΤΑ ΤΡΟΦΩΝ

Η ανάπτυξη των οργάνων του βρέφους μπορεί να καθυστερήσει εξαιτίας των επαφών με ξένες χημικές ουσίες.Ειδικά από τα νιτρικά που περιέχονται σε όλες τις τροφές.Τα πρόσθετα υπό μορφή χρωστικών,αρωματικών και συντηρητικών ουσιών που υπάρχουν σε όλες τις επεξεργασμένες τροφές αυξάνουν τη πιθανότητα να εμφανίσει το παιδί υπερκινητικότητα , ελλειμματική προσοχή , επιθετικότητα.Η ταρτραζίνη είναι χαρακτηριστικό παράδειγμα.
Όπως και τα αναψυκτικά με γεύση φρούτων (χημικές ουσίες περιέχουν και όχι φυσικό άρωμα) και όσα περιέχουν ασπαρτάμη (θα τη βρείτε και στις τσίχλες και σε όλα τα διαιτητικά προϊόντα)

β.ΜΗΤΡΙΚΟ ΓΑΛΑ

Το πιθανότερο να έχετε καταπιεί αν γεννηθήκατε σήμερα ή την τελευταία δεκαετία αρκετό υπερχλωρικό άλας ένα τοξικό συστατικό που υπάρχει στα πυραυλικά καύσιμα.Το υπερχλωρικό ειναι γνωστό για τις αρνητικές επιπτώσεις στον θυρεοειδή και σε όλους τους αδένες του σώματος μας.

γ.ΒΡΕΦΙΚΗ ΦΟΡΜΟΥΛΑ

Η τεχνητή απομίμηση του μητρικού γάλακτος.Πολλοί ερευνητές την θεωρούν σαν τη κύρια αιτία βρεφικών αλλεργιών.Δεν ήμαστε σχεδιασμένοι για να απορροφούμε συνθετικές χημικές ουσίες (αν και έχει γίνει τεράστια προσπάθεια για να το καταφέρουν).Η βρεφική φόρμουλα απο το 1897 έως σήμερα έχει αλλάξει αρκετές φορές στην " προσπάθεια " να γίνει καλύτερη απομίμηση του μητρικού γάλακτος.Απο το 2000 και μετά εχει προστεθεί και η bisphenol A (BPA).H BPA έχει βρεθεί ότι προκαλεί υπερδραστηριότητα , αναπαραγωγίσιμες ανωμαλίες και καρκίνο του εγκεφάλου σε έρευνες που έγιναν σε εργαστήρια χρησιμοποιώντας βρέφη ζώων.Η ΒΡΑ οι επιστήμονες τη θεωρούν τον κύριο ύποπτο για σοβαρά ιατρικά προβλήματα ,συμπεριλαμβανομένου και του καρκίνου του στήθους.
Η δυσανεξία που παρατηρείται στα βρέφη οφείλεται στο γεγονός οτι το αγελαδινό γάλα (οι πρωτεϊνες του ειδικά) αποτελούν ξένο σώμα για τον οργανισμό.Μεχρι στιγμής το γάλα που πλησιάζει το μητρικό είναι το γάλα γαιδούρας.(Η Κλεοπάτρα κάτι ήξερε παραπάνω).
Το γάλα από σόγια που χρησιμοποιείται στην περίπτωση που εμφανιστεί αλλεργική αντίδραση στη φόρμουλα με το αγελαδινό κατα 95% προέρχεται από γενετικά μεταλλαγμένη σόγια (ανθεκτική στο Roundup της Μονσάντο).Οι εκχυλίσεις των ουσιών σαν τις πρωτεϊνες σόγιας γίνονται συνήθως με εξάνιο που θεωρείται ισχυρή νευροτοξική ουσια.
Το 2008 η Κίνα είχε προσθέσει και λιγη μελαμίνη στη φόρμουλα προκαλώντας και αρκετούς θανάτους σε βρέφη.
Το γάλα της μητέρας περιέχει εκ φύσεως πρωτόγαλα(colostrums) μια ουσία που βοηθά το μωρό να αναπτύξει άμυνες στις ιώσεις,τη γρίππη κλπ.
Η βρεφική φόρμουλα ΔΕΝ προσφέρει τέτοιου είδους προστασία.

δ.ΝΕΡΟ ΤΗΣ ΒΡΥΣΗΣ


Ανάλογα με την περιοχή μπορεί να έχετε πάρει από νωρίς λίγο παραπάνω αρσενικό ή κάποιο από τα πολλά βαρέα μέταλλα που κυκλοφορούσαν και κυκλοφορούν στο δίκτυο ύδρευσης μαζι με τα ζιζανιοκτόνα , παρασιτοκτόνα και όλα τα εις -κτονα που μπορείτε να φανταστείτε,καθώς και λίγο χλώριο ή φθόριο που χρησιμοποιούνται για την απολύμανση του νερού.


ε.ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ


Εδω κρύβεται μια από τις μεγαλύτερες απάτες στην Ιστορία της Ιατρικής που συντηρεί μία βιομηχανία εισαγωγής χημικών ουσιών στον ανθρώπινο οργανισμό με βάση τη στατιστική επιστήμη.Οι χημικές ουσίες που από πολύ νωρίς παίρνουμε περιλαμβάνουν, υδράργυρο,αλουμίνιο,φορμαλδεύδη,άλατα θειϊκού οξέος, αιθυλενογλυκόλη (ναι αυτό το γνωστό αντιψυκτικό που βάζουμε στα αυτοκίνητα).Ο εμβολιασμός εξακολουθεί να είναι ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ,εκτός από την περίπτωση κήρυξης πανδημίας (ΕΠΙΠΕΔΟ 5 ) του WHO , οπως στην περίπτωση της πρόσφατης με τον Η1Ν1 (άλλο μεγάλο κόλπο εκατομμυρίων).

Τώρα τελευταια πρωτοτυπούν βάζοντας και σκουαλένιο.
(Ενώ το σκουαλένιο εκ πρώτης όψεως φαίνεται ακίνδυνο, καθώς είναι μια φυσική ουσία την οποία παρασκευάζει ο οργανισμός στο συκώτι (είναι η βάση για τη χοληστερόλη) και υπάρχει επίσης στο ελαιόλαδο και άλλες τροφές. 
 Η δράση του όταν εγχύνεται ακόμη και σε πολύ μικρές ποσότητες μέσω του εμβόλιου θα οδηγήσει σε αυτοκαταστροφική ανοσολογική ανταπόκριση ωθώντας το ανοσοποιητικό σύστημα να επιτεθεί όχι μόνον στο σκουαλένιο του εμβολίου αλλά σε όλο το ζωτικής σημασίας σκουαλένιο που υπάρχει στο σώμα, στον εγκέφαλο και τα άλλα όργανα.)

Αυξάνονται όλο και περισσότερο οι αντιδράσεις απέναντι στα εμβόλια αλλά το μάρκετιγκ των φαρμακευτικών εταιρειών υπερισχύει της κοινής λογικής.

στ.ΣΠΙΤΙΚΗ ΣΚΟΝΗ
Οι αναθυμιάσεις απο μικροβιοκτόνα και εντομόκτονα αναμιγνύονται με τη σκόνη καθώς και τα διάφορα μόρια των χημικών ουσιών που αποσπώνται απο τα χρώματα των τοίχων και των διαφόρων μεταλλικών επιφανειών που περιλαμβάνουν οξείδια του τιτανίου ,μόλυβδο, ψευδάργυρο,  PVA (Poly vinyl acetate) που επικάθηνται στα έπιπλα ,χαλιά και απορροφούνται απο το σώμα

ζ.ΧΩΡΟΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ

Στους χώρους παιχνιδιού ,τραπεζάκια πικνίκ, παιδικές χαρές χρησιμοποιείται σαν ξύλο αρκετά συχνά η μελαμίνη.Η μελαμίνη περιέχει υψηλά ποσοστά αρσενικού και είναι διαποτισμένη με συντηρητικά και τοξικές χημικές ουσίες που εισέρχονται στον οργανισμό των παιδιών οταν βάζουν τα χέρια στο στόμα.Τα περισσότερα παιχνίδια κατασκευάζονται πλέον στη Κίνα και είναι παροιμοιώδης η παντελή τους έλλειψη δεοντολογίας επί της ασφάλειας και υγιεινής.(Εδώ βάλανε μελαμίνη στα παιδικά γάλατα για να αυξήσουν το ποσοστό πρωτεινών σκοτώνοντας αρκετά βρέφη)

η.ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ – ΣΚΕΥΗ
Η κυρίαρχη αντικολλητική ουσία Perfluorooctanoic Acid PFOA είναι εξαιρετικά διαδεδομένη τόσο στα υλικά συσκευασίας όσο και στα αντικολλητικά σκεύη .Βρίσκεται σχεδόν παντού.To PFOA δρα σαν τασιενεργή ουσία στην παραγωγή του τεφλόν Polytetrafluoroethylene (PTFE).
Το PFOA ΔΕΝ διασπάται,συσσωρεύεται στον οργανισμό και μεταβιβάζεται στα παιδιά.Διαταράσει το ενδοκρινικό σύστημα στο σώμα και οταν καεί παράγει
διοξίνες και φουράνια.

Εδώ να σημειωθεί και η αυξημένη χρήση του φούρνου μικροκυμάτων που δημιουργεί αυξημένο ποσοστό ελεύθερων ριζών λόγω της εξαιρετικής ισχύος της ακτινοβολίας , με τις ελευθερες ρίζες να αποτελουν την κυριότερη αιτία όλων των ασθενειών.
 
ΦΑΣΗ 3 : ΕΦΗΒΕΙΑ
Στη φάση της εφηβείας αρχίζει το κανονικό χημικό ντρεσσάρισμα του σώματος. Στη διάρκεια της, ερχόμαστε σε επαφή με ακόμα μεγαλύτερη γκάμα χημικών ουσιών, από τα προϊόντα προσωπικής υγιεινής μέχρι τα τατουάζ και τις απαγορευμένες ουσιες.
Male_Growth_Chartα. ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΜΕΝΕΣ ΤΡΟΦΕΣ


Όλες οι επεξεργασμένες τροφές περιέχουν τα λεγόμενα πρόσθετα που μόνο σαν κατάλογος είναι μεγαλύτερος απο τον Χρυσό Οδηγό. Κάθε μέρα γεννιούνται καινούργιες χημικές ουσίες που ακολουθούν το δρόμο της εισαγωγής στη διατροφική αλυσίδα, χωρίς ΚΑΜΜΙΑ έρευνα για τις επιπτώσεις τους στους ανθρώπους. Αντίθετα έχει γίνει η μεγαλύτερη προσπάθεια να συγκαλυφθούν μέσω της νέας έκδοσης του CODEX alimentarius, βάζοντας επιτρεπτά όρια σε ουσίες που μέχρι πρόσφατα ήταν απαγορευμένες στο όνομα της παγκοσμιοποίησης και του ελεύθερου εμπορίου.
Τα συμπτώματα της δηλητηρίασης απο τη συνεχή χρήση επεξεργασμένων τροφών θα τα ανιχνεύσετε στη μετάπτωση της διάθεσή σας που είναι πέρα απο τις φυσιολογικές ορμονικές διαταραχές της εφηβείας.

β. FAST FOOD
190328_1891042475141_1213862541_2332303_5563024_n

Ο υπέρτατος ναός της χημικής διατροφής. Η εκπαίδευση στο πλαστικό χάμπουργκερ, που δεν παθαίνει τίποτα ύστερα απο 20 χρόνια , η εκπαίδευση στη κατανάλωση γλουταμινικού μονονάτριου (MSG) υπεύθυνο για την παχυσαρκία, ανικανότητα, στις αυξητικές ορμόνες της Μονσάντο στο νέο κρέας (beef) του Μακ προερχόμενο απο τις νέες φάρμες , στο ακρυλαμίδιο το νέο φρούτο απο τις τηγανητές πατάτες και φυσικά τα trans-λιπαρά (ισχύει απόλυτα η αντιστοιχία για το trans-sexual).Τα προϊόντα diet τύπου κόλα , προσφέρουν μια καλή βάση για την αντοχή στην ασπαρτάμη και το χαμηλό(όξινο) ph. Πολύ καλό για μπαταρίες, αλλά όχι για τον οργανισμό μας.
Το υπερβoλικό διοξείδιο του άνθρακα σε όλα τα αναψυκτικά ενώνεται με το ασβέστιο στον οργανισμό και προκαλεί καθίζηση που καταλήγει στο σχηματισμό πετρών. (Δεν σας κάνει εντύπωση ότι ενώ γίνεται τόσο μεγάλος ντόρος για την υπερθέρμανση του πλανήτη κανένας περιβαλοντόγος δεν ζητάει την κατάργηση του διοξειδίου από τα αναψυκτικά ?)


γ. ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΑΝΤΙΒΙΟΤΙΚΩΝ
curtain
Η άσκοπη συνταγογράφηση αντιβιοτικών για απλά συμπτώματα ( ιώσεις - το άλλοθι των γιατρών για τη μη δυνατότητα διάγνωσης) εκθέτει τους έφηβους στο θανάσιμο κίνδυνο ανθεκτικών βακτηρίων, σ ένα ανοσοποιητικό που έχει εξασθενήσει από υπερβολική χρήση αλλά και υπερδοσολογία αντιβιοτικών.Η Ελλάδα έρχεται πρώτη σε κατανάλωση αντιβιοτικών μαζί με την κατανάλωση σε ουίσκυ.

δ. ΕΚΘΕΣΗ ΣΕ -ΚΤΟΝΑ

Οι νέοι που ζουν σε αγροτικές και ημιαγροτικές περιοχές κουβαλάνε ένα μεγάλο φορτίο τοξικών ουσιών κυρίως παρασιτοκτόνων και ζιζανιοκτόνων.
Απο τα υπολλείμματα των παρασιτοκτόνων, εντομοκτόνων και ζιζανιοκτόνων κινδυνεύουν όλοι οι καταναλωτές των προϊόντων των σουπερμάρκετ που δεν ειναι βιολογικής καλλιέργειας.
Πρόσφατα η βιολογική καλλιέργεια δέχθηκε ακόμα ένα πλήγμα πρόσφατα από τη Γερμανία μέσω του νέου στελέχους Esterichia Coli που αρχικά ενοχοποιήθηκαν τα αθώα αγγούρια της Ισπανίας για να καταλήξει στη βιολογική φάρμα Γερμανικής εταιρείας με μολυσμένα φύτρα φασολιών.[1]

ε.ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ
Όλα αυτα τα σαμπουάν, αφτερσέιβ, αποσμητικά, καλλυντικά, σαπούνια σημαίνουν έκθεση σε τουλάχιστον 200 συνθετικές ουσίες . Αρκετές από αυτές λειτουργούν σαν ενδοκρινικοί αποδιοργανωτές με κυρίαρχη επίπτωση στη συμπεριφορά και την αντιληπτική ικανότητα.Τα λάδια και οι λοσιόν για το μαύρισμα περιέχουν τουλάχιστον επτά χημικές ουσίες καρκινογόνες ή που προκαλούν βλάβες στο ενδοκρινικό σύστημα  χώρια που παρεμποδίζουν την πρόσληψη της βιταμίνης D.
Αν ίσχυε ο ισχυρισμός των διαφόρων ειδικών ότι ο ήλιος προκαλεί καρκίνο του δέρματος θάχαν πεθάνει όλοι στην Αφρική πριν μαυρίσουν από την υπερβολική έκκριση μελανίνης.

στ. ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΟΣ

Συνήθως τα τατουάζ περιέχουν συνθετικά χρώματα μελανιών που κατα βάση περιέχουν βαρέα μέταλλα.

ζ. ΚΙΝΗΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ
Αρχίζει η έκθεση στην ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία που δρά όπως ακριβώς και ο φούρνος μικροκυμάτων.Ηδη οι πρώτες μελέτες δείχνουν αυξημένη συχνότητα καρκίνου στον εγκέφαλο από υπερβολική χρήση.


ΦΑΣΗ 4: ΕΝΗΛΙΚΙΩΣΗ

Σε όλη την ενήλικη ζωή μας συνεχίζουμε να συσσωρεύουμε τοξίνες στους ιστούς μας, αυξάνοντας σημαντικά τα επίπεδα έκθεσης απο τα τρία προηγούμενα στάδια της ζωής μας.Η έκθεση αυτή θα πυροδοτήσει κάποια ασθένεια η φύση της οποίας θα εξαρτηθει, απο την  γενετική προδιάθεση και από το μέγεθος του βαθμού που το ανοσοποιητικό σύστημα έχει βομβαρδιστεί από τοξίνες συν την συστηματική έλλειψη βασικών δομικών στοιχείων ,πρωτεϊνών , ω3,βιταμινών και ιχνοστοιχείων.

md


α.ΠΡΟΣΘΕΤΑ ΤΡΟΦΩΝ
Το MSG , το γλουταμινικό μονονάτριο Ε612 (Ε 620-621-622-623-627-632-635) έχει αρχίσει να φθάνει σε κρίσιμα όρια μέσω των επεξεργασμένων τροφών, με αποτέλεσμα οι εγκεφαλικές βλάβες να αυξάνονται.Η ασπαρτάμη σας εκθέτει σε πάνω απο 80 συμπτώματα τοξικότητας.Το νευρικό σύστημα είναι υπό κατάρευση.Οι ορμόνες μέσω του κρέατος η rBGH προιόν της Monsanto , τα αντιβιοτικά μέσω των κρεάτων , οι τοξίνες μέσω των δημητριακών (αφλατοξίνες) διαπερνούν τη διατροφική αλυσίδα και εγκαθίστανται στον οργανισμό μας, αυξάνοντας τις διαταραχές στο νευρικό σύστημα.Το συκώτι αδυνατεί να ανταπεξέλθει στη σωρεία των χημικώ που έχει να επεξεργαστεί και απελευθερώνει πλέον τις τοξικές ουσίες, χωρίς να μπορεί να τις αποβάλλει από το σώμα μας.Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να δημιουργεί μια αλυσιδωτή αντίδραση, η οποία προκαλεί ανάλογα συμπτώματα και ανάλογες νέες ασθένειες.Η κατανάλωση ψαρικών αντίστοιχα παρά την πρόσληψη των ευεργετικών ω3 , συσσωρεύει και υδράργυρο που και αυτός αυξάνει τις διαταραχές στο νευρικό σύστημα.

β.ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ
Αν χρησιμοποιείτε καλλυντικά από την εφηβεία μέχρι τωρα, έχετε απορροφήσει πάνω απο 1000 διαφορετικές χημικές ουσίες.Τουλάχιστον το 65% απο αυτές είναι καρκινογόνες.

γ. ΕΝΤΟΜΟΚΤΟΝΑ
Σαν ενήλικες πιά εχετε απορροφήσει μια πολύ μεγάλη δόση εντομοκτόνων υπεύθυνων για βλάβες στο νευρικό σύστημα και σε καρκινογενέσεις.

δ. ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΙ ΚΙΝΔΥΝΟΙ
Ανάλογα με τη δουλειά που επιλέξατε να κάνετε αγρότης , μηχανικός,γιατρός,ηλεκτροσυγκολητής,χειριστής
μηχανημάτων, κομμώτρια κοκ έχετε επιλέξει την εκθεσή σας σε ένα σημαντικό αριθμό χημικών ουσιών, που είναι υπεύθυνες για ένα μεγάλο αριθμό ασθενειών, από τη νόσο Πάρκινσον έως την ALS υπευθυνη για τον εκφυλισμό του νευρικού συστήματος.
ε. ΓΕΝΕΤΙΚΑ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΑ ΤΡΟΦΙΜΑ


gm foods labelled Παρόλο που η Μονσάντο πέτυχε στην Αμερική να εισαγάγει τους γενετικά μεταλλαγμένους σπόρους σαν κανονικούς , είναι προς το παρόν απαγορευμένοι στην Ευρώπη, (γιατί απλά δεν είχαν προλάβει μερικοί σαν την Bayer να εξελιχθούν), τα ΓΜ προϊοντα  ωστόσο διακινούνται όσον αφορά τις ζωοτροφές, ανέλεγκτα όπως επίσης και τα παραγωγά τους.
Η σόγια παγκόσμια ειναι μεταλλαγμένη σε ποσοστό που εγγίζει το 95%.Είναι το κυριο συστατικό των ζωοτροφών που κυκλοφορού στην Ελλάδα μαζί με το εισαγόμενο καλαμπόκι που και αυτο σε μεγάλο βαθμό είναι ΓΜ.
Θα αναφερθώ μονο σε δυο παράγωγα των ΓΜ όπως η λεκιθινη σόγιας και το corn syrup που βρίσκονται στα περισσότερα είδη τροφών.Ειναι ο δούρειος ίππος των ΓΜ και όπως έχει αναφερθεί στην επεξεργασία αυτών των δύο, χρησιμοποιειται το εξανιο σαν εκχυλιστης , το καλύτερο νευροτοξικό.ΦΑΣΗ 5: ΤΡΙΤΗ ΗΛΙΚΙΑ
Είναι η φάση που η συσσώρευση των τοξινών φτάνει στο υψηλότερο σημείο.α. ΦΑΡΜΑΚΑ ΜΕ ΣΥΝΤΑΓΗ
Μετά την συνταξιοδότηση - σήμερα στην Ελλάδα παίζεται ανάλογα με τις διαθέσεις του ΔΝΤ οσον αφορά την ηλικία συνταξιοδότησης-έχετε μια πιθανότητα στις 4 να παίρνετε 3-4 φάρμακα μαζί.Δεδομένου οτι οι λειτουργίες του συκωτιού και των νεφρών υπολειτουργούν αυτόματα υπερδοσολογείστε .Η υπερβολική κατανάλωση φαρμάκων οδηγεί σε έλλειψη βασικών θρεπτικών συστατικών απο τον οργανισμό. Δεδομένου οτι η αντικατάσταση των θρεπτικών συστατικών , οπως βιταμίνες μεσω συμπληρωμάτων διατροφής κρίνεται σήμερα  όλο και δυσχερέστερη μιας και ο CODEX Αlimentarius φροντισε να τις βαλει στις τοξικές
ουσίες , η δε Ευρωπαικη Ενωση να απαγορεύει τα βότανα σαν φαρμακευτικά, το σίγουρο είναι ότι το ανοσοποιητικό σύστημα θα καταρεύσει πολύ σύντομα.β.ΝΕΡΟ
Οι φθοριούχες και χλωριούχες ενώσεις που έχουν βιοσυσσωρευστεί στον οργανισμό,έχει κάνει τα οστά σας πιο εύθραυστα , μαζί με την χρόνια έλλειψη σε βιταμίνη D , λόγω του σύγχρονου φόβου της έκθεσης στον Ηλιο.


γ.ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ
Πριν τη σύνταξη είχατε αγοράσει κάμποσα καινούργια αυτοκίνητα απολαμβάνοντας την ιδιαίτερη μυρουδιά του καινούργιου. Είχατε απολαύσει ενα υπέροχο κοκτέιλ που ονομάζεται VOC και περιέχει πτητικές οργανικές ενώσεις όπως το στυρένιο και η φορμαλδευδη.

δ. ΤΣΙΠΟΥΡΑ
Σαν ελληναράδες απολαύσατε πολλές φορές τσίπουρο σε όλες τις μορφες και τους τρόπους.Δυστυχώς οι αποστάξεις των τσίπουρων περιέχουν αρκετά μεγάλη δόση μεθυλικής αλκοόλης υπεύθυνης για κώφωση και εγκεφαλικά.

ε.ΕΠΟΧΙΑΚΑ ΕΜΒΟΛΙΑ
Μια καλή συνέχεια των παιδικών σας χρόνων επανέρχεται με το φόβο της λεγόμενης εποχιακής γρίππης.Με τη βοήθεια της BIG PHARMA ετοιμάζεστε για το επόμενο βήμα της αποδήμησης μεσω του εξαιρετικού κοκτέιλ που περιγραψαμε στα εμβόλια της παιδικής ηλικίας.

στ.ΧΟΛΗΣΤΕΡΙΝΗ
Ο μεγάλος φόβος καρδιάς , εγκεφαλικών και κατά συνέπεια η χορήγηση στατινών.Ο παρακάτω πίνακας είναι για να τον αφιερώσετε στον γιατρό σας όταν σας μιλήσει για χοληστερίνη.
Είναι η συγκριση λαών με αυξημένα επίπεδα χοληστερίνης και ο ρυθμός θανάτων από καρδιά.Ο βαθμός συσχέτισης είναι μηδενικός.

chart_cholesterol

Μετά συνεχίστε την ανάγνωση ενός εξαιρετικού άρθρου στο : http://www.freeinquiry.gr/pro.php?id=2485&fb_source=message
[Η υπόθεση της χοληστερίνης λέει με λίγα λόγια τα εξής: Αν τρώτε  πολύ από τις τροφές, που περιέχουν χοληστερίνη ή κορεσμένο λίπος, τα επίπεδα τής χοληστερίνης στο αίμα θα αυξηθούν. Η παραπανίσια χοληστερίνη θα εναποτεθεί στα τοιχώματα των αρτηριών κάνοντάς τα να στενέψουν. Τότε, αυτό θα μπλοκάρει την παροχή αίματος στην καρδιά και σε άλλα όργανα προκαλώντας καρδιακή προσβολή ή εγκεφαλικό.
Να γιατί φοβάστε τη χοληστερίνη. Τι θα λέγατε όμως αν μαθαίνατε, ότι όλα αυτά είναι λάθος; Ότι η θεωρία τής χοληστερίνης προβάλλεται τόσο έντονα λόγω μάρκετινγκ; Ότι από τη θεωρία τής χοληστερίνης κερδισμένες βγαίνουν οι εταιρείες τροφίμων και οι φαρμακευτικές εταιρείες; Αν μια εταιρεία τροφίμων παρασκευάσει ένα τρόφιμο χαμηλό σε λιπαρά, όλοι θα σπεύσετε να το αγοράσετε, διότι πιστεύετε, ότι αυτό είναι καλύτερο για την καρδιά σας από ένα τρόφιμο, που περιέχει όλα τα λιπαρά του. Στην τηλεόραση κατακλύζεστε από διαφημίσεις τέτοιων προϊόντων χαμηλών σε λιπαρά. Αυτό που δεν έχετε σκεφτεί όμως είναι, ότι το να αγοράζετε ένα τέτοιο προϊόν συμφέρει τις εταιρείες παρασκευής τροφίμων. Αφαιρούν από ένα προϊόν τα λιπαρά του και αυτά τα πουλούν εν συνεχεία ως βούτυρο. ]


ζ. ΧΗΜΙΚΑ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΩΝ
old_boy
Σαν νέος αλλά ακόμη και σαν εκφραστής της 3ης ηλικίας συμμετείχες σε διαδηλώσεις όπου ψεκάστηκες με διάφορα χημικά CN (Chloroacetophenone) ,CS (Orthochlorobenzalmalononitrile) και ανάλογα την ηλικία είχες και μια γεύση του χημικού πολέμου από τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο.Οι αναπνευστικές σου λειτουργίες σίγουρα έχουν πειραχθεί και φυσικά σεχουν διαβεβαιώσει ότι οι παρενέργειες είναι προσωρινές γιατί ποιος θα αντεχε αγωγές εκατομμυρίων για ανήκεστη πνευμονική βλάβη.


-------------------------------------------------------------------
[1] Η ιστορία με τα διάφορα Esterichia Coli και τις μεταλλάξεις του συνθέτουν μία μικρή συνομωσία που κανένας μέχρι στιγμής δεν έχει κάνει την σύνδεση.Το Esterichia Coli είναι εντεροβακτήριο και καμμία θέση δεν έχει να εμφανιστεί σε φύτρα.Εχει όμως άμεση σχέση με τα σφαγεία και την μή απολύμανση τους από τα κόπρανα των ζώων.Για την γρήγορη απολύμανσή τους ο CODEX ALIMENTARIUS προχώρησε στην αναγκαστική επιβολή ακτινοβόλησης με Καίσιο και απεμπλουτισμένο ουράνιο για τη θανάτωση του Esterichia Coli σε όλα τα τρόφιμα.Για να μην ελαττώσουν το κόστος οι μεγάλες εταιρείες παραγωγής κρέατος θα αναγκασθούμε να αυξάνουμε τα επίπεδα ραδιενέργειας, με τις αντίστοιχες επιπτώσεις.Η “Μεγάλη” Γερμανία αντί να ψάξει να βρεί την πραγματική πηγή έπιμόλυνσης των φύτρων (προφανώς απο οργανική κοπριά) , επειδή αυτό θα χτυπούσε την βαρειά βιομηχανία κρέατος της, προτίμησε να χτυπήσει τη βιολογική καλλιέργεια φύτρων και νωπών λαχανικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Eλευθερία υπάρχει Έξω από την κοινωνία

  Η Eλευθερία υπάρχει Έξω από την κοινωνία από τον Jon Rappoport Λογική: "Η ελευθερία ενυπάρχει μέσα στο άτομο. Δεν υπάρχει πουθενά αλλ...