Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2022

Η Eλευθερία υπάρχει Έξω από την κοινωνία

 Η Eλευθερία υπάρχει Έξω από την κοινωνία

από τον Jon Rappoport


Λογική: "Η ελευθερία ενυπάρχει μέσα στο άτομο. Δεν υπάρχει πουθενά αλλού. Ελευθερία σημαίνει επιλογή. Το άτομο είτε την παίρνει είτε την παραδίδει".

Προπαγάνδα: "Όλοι ζούμε μέσα στην κυβέρνηση. Το πρώτο γεγονός της ύπαρξης είναι ότι ζούμε μέσα σε ΚΑΤΙ".

Αυτό είναι ψέμα.

Καθώς οι παγκόσμιες διαμαρτυρίες για την ελευθερία ενάντια στους περιορισμούς του COVID επεκτείνονται, υπενθυμίζω στους ανθρώπους μερικές βασικές αλήθειες - μετά από δεκαετίες πλύσης εγκεφάλου από τον Τύπο και την κυβέρνηση.

Η ελευθερία, είναι ένα φυσικό γεγονός, πέρα από την ανάγκη για κυβερνητική άδεια.

Υπάρχει έξω από το ΟΡΙΑ ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑΣ της κυβέρνησης.

Όχι, δεν ζούμε μέσα στην κυβέρνηση.

Η αλήθεια είναι ακόμη πιο ακραία. Η ελευθερία υπάρχει έξω από την κοινωνία.

Η κοινωνία δεν είναι μια οντότητα που περικλείει και περιβάλλει την ελευθερία.

Η κοινωνία είναι μια οργάνωση. Η ελευθερία δεν είναι οργανωμένη.

Αηδιαστικά συνθήματα όπως "Είμαστε όλοι μαζί σε αυτό" έχουν σκοπό να επαναπροσδιορίσουν την κοινωνία και να δώσουν την εντύπωση ότι φυσικά υπάρχουμε ΕΝΤΟΣ αυτής.

Δεν είναι έτσι.

Το "Είμαστε όλοι μαζί" είναι ένα φυλετικό απόφθεγμα. Ακόμα και εκεί στις φυλές, είναι μια απάτη, επειδή οι αρχηγοί των φυλών το χρησιμοποιούν για να επιβάλουν την αφοσίωση και την υποταγή.

Όταν το ξέρεις αυτό, ξέρεις πολλά για τις διαμαρτυρίες για την ελευθερία και την κυβερνητικές αντιδράσεις.

Η κυβέρνηση λέει: "ΥΠΑΡΧΕΤΕ ήδη στα ΟΡΙΑ ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑΣ ΜΑΣ. Για να σας προστατεύσουμε και να σας κρατήσουμε ασφαλείς, σας περιορίζουμε. Φυσικά, θα συμμορφωθείτε. Αν δεν το κάνεις, είσαι εγκληματίας. Αν επιμένετε στη μη συμμόρφωσή σας, είστε τρομοκράτης. Είσαι στασιαστής."

Αυτή είναι μια φαντασίωση που επινοήθηκε από την κυβέρνηση. Τελικά, σε φυσικό επίπεδο, επιβάλλεται από την κυβέρνηση με τα όπλα. Έτσι γίνεται πραγματικότητα.

Η κύρια καθημερινή στρατηγική που χρησιμοποιεί η κυβέρνηση είναι η πρόταση: "Όλοι ζουν, εργάζονται και σκέφτονται μέσα στην κοινωνία, και η κοινωνία ρυθμίζεται από την κυβέρνηση. Η κοινωνία είναι το πρωταρχικό γεγονός με το οποίο γεννιέται κάθε άνθρωπος".

Αυτό είναι ψέμα.

Κάθε άνθρωπος γεννιέται με τη γνώση ότι είναι εδώ και ζωντανός--ένα άτομο. ΑΥΤΟ είναι το πρωταρχικό.
Ανεξάρτητα από το τι χρειάζεται και απαιτεί για να επιβιώσει, αυτές οι ανάγκες δεν τον καθορίζουν. Έρχονται δεύτερες, όχι πρώτες.

Φυσικά, κάποιοι πατατοκέφαλοι θα το εκλάβουν αυτό ως "αντι-οικογενειακή" δήλωση. Δεν είναι. Αλλά η αγάπη μέσα σε μια οικογένεια δεν έχει νόημα αν δεν γίνει κατανοητό ότι κάθε μέλος της οικογένειας είναι ένα άτομο.
Ένα άτομο μπορεί να ζει με ελευθερία χωρίς όρια--αλλά ο βασικός νόμος μιας ανοιχτής κοινωνίας είναι:
Ότι είναι υπεύθυνος (για τις πράξεις του), και δεν μπορεί να μειώσει την ελευθερία ενός άλλου. 
 Ωστόσο, αυτός ο νομικός περιορισμός δεν ορίζει τι είναι ελευθερία. Την τροποποιεί. Έρχεται σε δεύτερη μοίρα, όχι σε πρώτη.

Η προπαγάνδα βάζει τα πάντα ανάποδα. Αυτό που έρχεται πρώτο, τοποθετείται δεύτερο, και το αντίστροφο.

Το άτομο, που είναι ελεύθερο, υπάρχει έξω από την κοινωνία και την κυβέρνηση, και πάντα υπήρχε. Μπαίνει στην κοινωνία, αλλά δεν ξεκινά μέσα σε αυτήν. Μπαίνει και βγαίνει.

Μόλις αυτό γίνει σαφές, όλα αλλάζουν.

Αυτό είναι κάτι περισσότερο από το ζήτημα του ποιος κατέχει φυσικά το χώρο...

Αυτό είναι, ποιος ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ τον χώρο ως ανοιχτό και ποιος σκέφτεται τον χώρο ως κλειστό.

Ο χώρος της κυβέρνησης και ο χώρος της κοινωνίας δεν είναι ο χώρος της ελευθερίας.

ΚΆΘΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΊΑΣ ΤΟ ΓΝΩΡΊΖΕΙ ΑΥΤΌ.

Όμως ο εγκληματίας παραβιάζει τον βασικό νόμο της κοινωνίας μειώνοντας την ελευθερία των άλλων.

Όταν ο υπόλοιπος πληθυσμός έχει "αγελαδοποιηθεί"  και έχοντας υποστεί πλύση εγκεφάλου δεν ξέρει καν αυτό που ξέρει ο κάθε εγκληματίας, την "έχουμε βάψει".

Η τρελή κυβέρνηση του Καναδά είναι σε πανικό γιατί ο κόσμος ξυπνά από το γεγονός ότι η ελευθερία υπάρχει έξω από την κυβέρνηση και οι φορτηγατζήδες έχουν γίνει ξαφνικά μια ισχυρή δύναμη που κάνει άμεση επέμβαση στον έλεγχο του μυαλού και το απελευθερώνει.

Διάστημα: το τελικό σύνορο. Και είναι ανοιχτό, όχι κλειστό. Δεν είναι μέσα στην κυβέρνηση ή την κοινωνία. Είναι έξω. 

Μια λογική κοινωνία είναι μια κοινωνία όπου μπορεί να γίνει πραγματική συζήτηση.

Μια ανοιχτή κοινωνία είναι ασύμμετρη και άλυτη. Δεν είναι τέλεια. Δεν επιδιώκει την τελειότητα και δεν επιδιώκει την ενότητα. Η ενότητα είναι απατηλή.

Όταν ένα άτομο ΕΙΣΕΡΧΕΤΑΙ στο χώρο μιας ανελεύθερης κοινωνίας, δηλώνει την ικανότητα να ενεργεί απεριόριστα, με ευθύνη, με μόνη προϋπόθεση ότι δεν μειώνει την ελευθερία του άλλου. Το άτομο παλεύει για αυτό το δικαίωμα.

Αλλά η ίδια η ελευθερία δεν περικλείεται μέσα στην κοινωνία ή στην κυβέρνηση. Αυτή είναι μια μυθοπλασία που προωθείται από εκείνους  που ελέγχουν την κυβέρνηση και την κοινωνία και επιβάλλουν την ενότητα σε όλους μας. Την ενότητα της συμμόρφωσης.

Η ελευθερία, στην ουσία της, είναι μη υλική. Υπάρχει μέσα στο άτομο. Είναι επιλογή. Το άτομο είτε την ασκεί είτε την παραδίδει.


Μετάφραση επιμέλεια Χρ. Μπλάνας

ΠΗΓΗ

3 σχόλια:

 1. The best Herbal Supplement for Blepharitis includes natural ingredients such as Stinging Nettle Leaf Extract, Coneflower, Goldenseal root extract, and Marshmallow Root Extract. With these ingredients, you will experience natural relief in no time! Best Natural Treatment for Blepharitis that have been used by many people with great results.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Gril - Grille, gril, rosa - Celtic - PCGaming - Dark Guild
  The GRIN GRIN GRIN 다크걸 grill for players is the gril grill we know and love, the dark brew from Celtic group, the Gril. 에스엠카지노 The GRIN GRIN GRIN grill is still

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Herbal Supplement for Burning Mouth Syndrome
  is helpful for reducing dry and sore mouth. Herbal Supplement used to treat or reduce the symptoms and causes.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Eλευθερία υπάρχει Έξω από την κοινωνία

  Η Eλευθερία υπάρχει Έξω από την κοινωνία από τον Jon Rappoport Λογική: "Η ελευθερία ενυπάρχει μέσα στο άτομο. Δεν υπάρχει πουθενά αλλ...